Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
A jak Mikuś?
O końskiej maści słyszałam, ba! nawet mam nie tkniętą, ale żmijowa ? WOW
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu leci pw
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Całe szczęście od września, kto inny będzie ich uczył
katrin maść z jadu żmii to jedna z najlepszych maść na wszelakie bóle, od dziecka babcia mi nią smarowała nogi jak mnie mocno bolały
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak stara panna to to wszystko wyjaśnia. Nikt jej nie chciał, nie ma swoich dzieci, to się wyżywa na cudzych...
Kurde tak mi dziś słabo...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: dianek
Ja mam kolano jedno zdezelowane, 2 lata po urazie trafiłam na zarąbistego lekarza sportowego (leczy siatkarki wisły kraków), który mi ją polecił na całą rehabilitację i ogólnie na chwile kryzysu
pomijając już fakt, że mi to kolano doprowadził do porządku, to od tamtej pory żmijówka na stałe w lodówce (bo ją trzeba w chłodnym trzymać) - i na wszelkie kontuzje/zakwasy itp. używamy, działa świetnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powodzenia w utracie zbędnych kilogramów, ja w ciągu ostatnich 3 miechów zrzuciłam 7kg, ale teraz waga stoi i nie chce spadać, mimo starań, eh nie wiem, chyba jakiś kryzys jest.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle,że nadwagi to ja nigdy nie miałam, chyba,że w swoich oczach
A co do przestoju, nie poddawaj się, zawsze podczas odchudzania jest kilka takich kryzysów.
Ja chciałabym pobiegać, tylko wstrzymuje się z uwagi na moje kolano, no i położna mi zakazała, bo raz przesadziłam nosząc tylko Tusia w foteliku, a odczułam skutki tego i ostro sie przestraszyłam
Ja nie biegam, ale dużo spaceruję i ćwiczę na piłce, ale to chyba za mało.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja od kiedy gorąco to nawet nie mam ochoty spacerować, od razu na słońcu robi mi się słabo...
Gość: buskowianka
Ja od kiedy gorąco to nawet nie mam ochoty spacerować, od razu na słońcu robi mi się słabo...
u mnie to samo,ale na podwórko muszę z 6latkiem wyjść więc tylko szukam gdzie cień
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
a kurier z almy to już nawet nie dzwoni z zapytaniem czy może być wcześniej tylko od razu przyjeżdża bo wie żem cały czas w domu
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a i najgorzej to nie lubie brzucha bo po ciąży mimo że waga podobna jak przed to brzuch już zupełnie inny...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ja na piersi nie narzekam, ale brzuch lekko obwisły
Mi się budowa ciała zmieniła, tyłek mam płaski, ale to chyba przez rozszerzone biodra. Zawsze podziwiam dziewczyny, które szybko wracają do formy i nie widać, że kiedyś były w ciąży.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasem ogladam te seximama czy coś w tym stylu i zazdroszcze poniekad jak potrafią "wysztafirować" takie zwykłe mamy w pięknosći - a i nawet operacje czasem funduja