Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: buskowianka
ostatnio za każdą spróbowana nową rzecz(np.sos do mięska,truskawkę) dostaje kasę:)( 20-50 groszy) wiem ze to pewnie nie wychowawcze,ale to jedyny sposób żeby choć dotknął językiem czegoś nowego.
póki co kasy nie ma zbyt dużo
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
90 % dzieciaków które znam, niestety na piersi budziły się często nawet do 4-6 miesiąca, dopiero później coraz dłużej spały. Na butli to owszem dzisiaj znajoma mi opowiadała,że jej syn spał 12 godzin
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To tak jak szwagier co swoim chłopakom za oceny w szkole płaci... Starszy maturę zdawał i za każdą zdaną 1000zł mu obiecał... Zawsze motywacja
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
noo, a ja napisałam,że noworodki/niemowlaki na cycku bardzo często budzą się własnie co 3 godziny i to nie jest oznaką niedojadania, na butli przespana nocka to norma.
keiti78zg może źle to zabrzmi, ale moim zdaniem własnie taka sytuacja jest najlepszym nauczycielem
Jakiś czas temu Dominik brał udział w konkursie szkolnym dla klas 0-4. (U niego w szkole z każdego roczniaka jest 2-4 klas, z każdej klasy brały udział po 2 najlepsze osoby) Dominik zajął 3 miejsce i ..... poleciał jak na skrzydłach do klasy pochwalił sie wychowawczyni, a ona ..... dosłownie spytała sie jego " dlaczego tak słabo ? 3 miejsce to jak ostatnie"
Gość: katrin22
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poszalałas a za ile:P
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz mój bierze udział np w różnych konkursach tańca, niestety nie ma dzieci w jego wieku, które tańczą breaka tzn nie u nas, więc jeśli są np przeglądy itp musi brać udział w takiej grupie wiekowej jak jego ekipa czyli około 11-17 lat. Jakiś czas temu były miejskie konfrontacje taneczne - eliminacje do wojewódzkich. Mądrzy organizatorzy zorganizowali je w długi weekend przez większość grup była okrojona, a z dominika grupy był tylko on
Uwierz mi to była dla niego ostra porażka, mimo,że sam nie nastawiał się.
Dlatego staram się go uczyć, że niestety, ale czasem tak jest, nie da się wygrywać cały czas (mamusia to wie
Tylko,że u nas też mamy problem z tym,że każdy chce go chwalić, ok chwalenie, chwaleniem, ale mówienie 7 latkowi,że jest najlepszy, genialny itp,też nie jest dobre, bo może doprowadzić to tego,że będzie mały zarozumialec, a tego bym nie chciała ...
a co do stolika to gg
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym tą nauczycielkę za cycki do żyrandola powiesiła... Jak można wyjechać z czymś takim do w sumie jeszcze małego dziecka?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z innej beczki jak Was czytam o tym że wasze dzieciaki śpią całe nocki że w dzień potrafią przespać po 2 do 3 godzin to Wam zazdroszczę u nas coś takiego nie istnieje
Kalisto mój też jak nie zje tony owoców i warzyw w dzień to uważa dzień za stracony
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Swoją drogą mam pewien problem - pierwszy raz takie coś mi sie zdażyło - obudziłam się dziś rano i odczuwam ogromny bol w szyi - mianowicie nie mogę odwrócić jej w lewo bo inaczej strasznie boli a na wprost to tez trochę boli - jakby skręt mieśni czy coś...
Wziełam tabletkę przeciwbolowa ale nie pomaga - ma ktoś jakiś sposób na to zeby przeszło - czy moze w ogole samo przejdzie? poratujcie bo przeciez jak mam funkcjonowac - nie mozliwe bym nie ruszała głowa czy nie odwracała się do małego a kazde takie coś to sprawia mi ból
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przegieła, jak złapała małego za głowę i pchnęła w dzieci ... oj słyszała mnie chyba cała szkoła jak tam wpadłam do niej
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziwię się, że jeszcze pracuje w tej szkole! Ale niechby mi ktoś tknął moje dziecko, to nie ręczę za siebie. Nie rozumiem na prawdę jak ktoś taki mógł w ogóle zostać nauczycielem i pracować z dziećmi...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
przejdzie samo za kilka dni, tabletki przeciwbólowe nic nie dadzą, posmaruj najlepiej maścią żmijową ewentualnie najzwyklejszym Fastum Żel lub czymś podobnym
i szalik na szyje - tylko szczelnie opatulić