Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My pojedziemy jutro lub w czwartek. Dzisiaj odpoczywamy po podróży wczorajszej, dziś upał jak nie wiem. Na razie młody szaleje wszędzie włażąc. Zazdroszczę mu sił
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we wrześniu chociaż tłumu takiego nie będzie, jak teraz, a często pogoda wtedy ładniejsza i stabilniejsza jest niż latem. Ale my zawsze mamy pecha i jak jedziemy nad morze to leje. Zawsze. Dlatego byliśmy raptem ze 3 razy
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: polec
Nie zwracają gotówki, tylko oddają pieniądze na karcie podarunkowej do wydania w Smyku
Gość: size
Kiedyś było kiepsko (rok temu). Można było zwrócić, ale nie dawali Ci gotówki tylko bon opiewający na daną kwotę, który mogłaś zrealizować kupując inną rzecz.
Ja z tego powodu kupuję w internetowym - tam zwroty są przyjmowane.
Jak jest teraz, nie wiem, ale bądź jakby co przygotowana na zgrzytanie ząbkami... Czego nie życzę oczywiście.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: quaqua
Ja dla obu córek brałam wsio przez allegro. Wszystkie akcesoria, cenzurarele dobrej jakości a duuużo taniej niż stacjonarnie. Mam nadzieję, że nie zostanie uznane to za spam, ale polecam zakupy u rodzyneczki i rp_77 - czy jakoś tak, mają praktycznie wszystkie akcesoria, wysyłają szybko, a jak coś nie tak (pomyliłam się w zamówieniu) nie robią problemów, można odesłać itd.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szwagierka jedzie
Odnośnie zakupów, to ja od zawsze preferuję zakupy internetowe, przynajmniej jak chodzi o wszystkie produkty poza ubraniami czy butami - bo ja np. muszę mierzyć, na dzieciaki ciuszki wolę kupić w Auchan z końcówek serii (5-10zł za ubranko) lub w pepco (ubranka też są bardzo fajne i tanie)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ja gdyby nie Dominika szkoła to jeśli już to wolałabym nad morze jechać we wrześniu, często jest jeszcze piękna pogoda, a nie ma tylu turystów.
My chyba jedziemy w połowie sierpnia, ale cholera aż zgrzytam zębami na samą myśl - no nie lubie i koniec, chciałabym w góry, ale to ma być wypad na weekend więc góry za daleko, zresztą to była karta przetargowa dla Dominika przy kłótni o obóz.
keiti oddają kase w bonach podarunkowych, ale przecież od zawsze wiadomo,że smyk ma gigant przebitkę na wszystkim. Ja kupowałam wszystko na all, najpierw wszystkie ceny porównywałam u różnych sprzedających dopiero zamawiałam, tak to bym chyba zbankrutowała.
Dominik z siostrzeńcem "śpią" dzisiaj w namiocie, daje im godzine maks 2 jak będą z wrzaskiem gnać do domu
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Na początek to chyba te Newborn od 2-5 kilo, ale myślę, żeby nie szaleć z ilością - jedna paka (do dwóch) na spróbowanie Wam wystarczy (jak zechcesz używać Pampersów). Moja była kruszynka i chyba po opakowaniu (lub jeszcze pół z drugiego) weszłyśmy na większy poziom. Potem masz New Baby o ile się nie mylę i chyba od 3-6. I tego też ze dwie paki na początek. Zobaczysz sama. To chyba 2. z rozmiarówki. Trójek więcej (3 paki), a potem szybko leci i się zorientujesz ile Ci trza.
W innych firmach się nie orientuję
* Sensitiv nie używaliśmy, ale spotkałam się z niezbyt pochlebnymi opiniami (nawet u nas na forum). Sama nie mam doświadczeń.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pampersy białe są w miare ok - jak na pampersy
My mieliśmy teraz 2 kilka sztuk babydream eko i dosyć fajne są, mogę stwierdzić, że niczym się nie różnią od pampersów poza składem
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak sobie dumam czy mi stojak w łazience wzdłuz wanny sie zmiesci, bo jakos srednio mi sie usmiecha latanie z wanienka po całym domu... sa tez stojaki nakładane na wanne ale wtedy nie bede mogła tej naszej wanieki wykorzystac...
byłam dzis w eurocaschu patrzyłam na asortyment to kiepsko, kosmetykow dla dziecka 0 , pieluchy happy albo pampersy a chciałam spozytkowac na to bony abc i tak troche mnie to rozczarowało.
Kosmetyki to myslałam o tych emolientach, ale kali cos o nivea tez mowiła, słyszałam ze ziajka jest tez zalecana. Chiałabym do konca tygodnia skonczyc juz zakupy ... i spokoj miec
A to już musisz chyba być ryzyk
Ja miałam oilatum od początku - bo super (tak czytałam), po roku weszłam na emolium i zostałam przy nim - skojarzone produkty.
I tak, jak skóra będzie miała problemy, to zobaczycie co bardziej służy.
I czy Nivea czy Hipp (polecam) - z tych bardziej normalnych
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas przy Kamilku się Johnssons sprawdził, w szpitalu używali Nivea.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane