Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Ciiiii właśnie wychyliłam łep za okno i niczym rasowa mamuśka, wydarłam morde Doooooooomiiiiiniiiiik.
Patologia, normalnie patologia, zabije mojego małża, nie patrzałam na zegarek ..... a Ci radośnie hasają sobie na dworze i jeszcze twierdzą,że to męski wieczór
(tylko ciekawe czy szybciej nie zabiją mnie sąsiedzi
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak mnie kiedy ktoś bedzie do prokuratury chciał podac to CIebie za soba pociągne, a co.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to dobrze że nie umie otwierać drzwi bo mój to wszystkie drzwi otworzy taki jest wysoki że nawet zewnętrzne te na dwór musze zamykać by nie wyszedl sam...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: size
Hihi, za chwilę dostaniesz ze zdwojoną mocą komunikat od Synka
1. Chyba masz optymalnie
2. Poczekam te parę lat, ale już się prowadza za rączkę z dwoma panami, Aleksym i Bartusiem właśnie
Z ubrań przed przedszkolem zawsze miała dwa zestawy do wyboru, wybór z podanych musiała zaakceptować.
U Babci jak jest, nie chce wkładać ubrań po chłopakach siostry
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
size ja mojemu mówie już tylko ubierz się, tylko nie jak wieśniak
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
matko, dzieciak po nocy na dworzu, niemowle w domu, a matka pod wpływem
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mamy klamki dość wysoko, myślę, że jeszcze chwilę mu zajmie odkrycie jak one działają. Bramka do kuchni już nie działa na niego. Nauczył się ją sam otwierać...
Już rozumiem w jaki sposób nabija się 2 tysiące postów więcej...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie już wiem, po co mi było to badanie. miałam na zbyciu kilka stówek i nie wiedziałam co z nimi zrobić. Zastanawiałam się czy nie przepić (ale alko coś mi nie wchodzi ostatnio), więc stwierdziłam, że może zrobię badanie
a tak poważnie to lekarz wyraźnie powiedział mi, że po usg ryzyko jest takie, a takie, a jak przyjdą wyniki krwi to je dodatkowo zestawi z usg, a także z moją wagą i ciśnieniem krwi. Czyli te były takimi połówkowymi wynikami. Ale może każda przychodnia, klinika ma swoje standardy i każdy robi je inaczej. Nie wiem, przekazuję tylko to, co powiedział mi lekarz.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze jak miałaś jakieś stówki na zbyciu to mogłaś mówić, teraz są wyprzedaże, ja żadną stówką nie pogardzę, chętnie prześlę mój numer konta. Polecam się
Ja miałam kilku lekarzy ginekologów i jeśli idziesz do przychodni prywatnej (większości przynajmniej) to będą próbowali naciągnąć na wiele różnych zbędnych badań. Mnie w innej przychodni lekarz chciał wmówić, że test Pappa na pewno mi się przyda itp i powinnam zrobić, a mam nie całe 24 lata, żadnych poronień, i jedno dziecko śliczne i zdrowe... Ufam mojemu lekarzowi i robię tylko konieczne badania, a lekarz i tak co wizytę patrzy na USG, słucha serduszka i sprawdza.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ja czekam
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze się przyznaje, o której dochodzi do siebie
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
A my właśnie wróciliśmy z ponad 3 tygodniowego urlopu
Pogoda super nie licząc kilku deszczowych dni, tylko grzyby nie dopisały, a ja grzybiara jestem.
Oj tylko teraz jak powrócić do szarej rzeczywistości...
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam pragne sie wyspac, nadal budze sie po 7 razy w nocy do wc, nogi obrzekniete, jak sobie pomoc?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
keiti78zg obawiam się że wyspać to się wyśpisz za ponad rok
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia pamietam ze Wiki non stop na cycu mi w nocy wisiał pobudki i 10 razy:) traktował pewnie jak smoczek, ale moze to 2 bedzie pod tym wzgledem ładniej spało? chociaz jak mu od poczatku zafundowałam taka dawkę emocji i stresu toz to moze byc mały czort, zreszta najbardziej fika w nocy:))
tyle ze w 1 ciazy dobrze spałam i takiej ilosci pobudek nie miałam:(
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane