Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde my też mamy szczepienie w październiku i się zastanawiam czy szczepić ??
Czy ktoś widział/słyszał gdzieś ostatnio Dianę ???
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: quaqua
No teraz jest
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiadomo juz skąd te mega zgagi były
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaaaa czułam, że przy takim postanowieniu, mala sie przestraszy i sama się zdecyduje
Agusia szybkiego powrotu do pełni sił
Gość: annaszura
Gość: dianek
wpadłam na 5 sekund dosłownie bo strasznie czasu nie mam a tu nie dość że ktoś o mnie pyta to jeszcze Aga urodziła
Aguś, gratulację !!
Monia - jestem, żyję, tylko mam pińćset milionów rzeczy na głowie i konkursy odeszły na bok
kali, jaką chustę kupiliście? my się ostatnio w rapalce nosimy na pleckach - super jest
Gość: rachel
dianek Twój to chociaż już trochę ma, więc łatwo opanujesz wrzucanie na plecy. Ja moją prawie 5 miesięczną córcię w tobołku na plecy nauczyłam się wrzucać
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: dianek
wiesz co, chyba było by mi łatwiej wrzucić półroczniaka niż półtoraroczniaka... bo dla Bena to świetna zabawa - on ucieka ja go gonię, jak złapię i już owinę chustą to jest w miarę ok, czasem się jeszcze wygłupia... ale ponoć i na to są sposoby
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja starszej nie chustowałam od małego i ok. 7 m-ca kupiłam Mei Taia to sporadycznie dała się w niego zamotać, o chuście nie było już mowy. Teraz od małego zaczęłam i uwielbiam te przytulanki, tylko to gadanie - rozpuścisz, przyzwyczaisz, blablabla. Odpowiadam wtedy, że ja płaczące i marudzące dziecko i tak bym na rękach nosiła, a tak mam wolne ręce i zdrowszy kręgosłup. Nie sądziłam tylko, że wciągnę się na tyle, że mała od 2 tygodni wózka nie widziała
No i pięknie. Widzisz i potwierdziłaś tezę, że każdy poród jest inny i to że pierwszy był ciężki nie świadczy o tym, że i drugi taki będzie. Tak czy inaczej gratuluję Ci pozytywnego nastawienia przed, bo to pewnie głównie dzięki temu szybko poszło!
Gość: size
Dużo zdrówka dziewczynki!!!
Ps. Mam nadzieję, że zapodasz Malutką kiedyś na forum
Ps.1. Gratuluję super porodu
Ps.2. Jak sprawdził się szanowny Małżonek?
Ps.3. Imię pasuje do córeczki?
Ps.4. No i poprosimy o parametry, wagę, długość
Wypowiedź była edytowana 1 raz.