Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: et1978
Gość: katrin22
Ja robiłam kaszki na wodzie typu kukurydziana, manna i dodawałam mm, ale nie wiem, czy Ty mm dajesz Malutkiemu.
Co do kaszek bez cukru z Bobovity masz nawet takie
https://www.bobov...c-bez-dodatku-cukru/
Co do jogurtu naturalnego, to któryś deserek Bobovity jest od 6 miesiąca i zawiera jogurt naturalny
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale każdy robi jak uwaza.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Lepiej kupić normalny serek homogenizowany z małęj przetwórni mleczarskiej albo jogurt naturalny z dodatkiem deserku, ja tak robię
CZasami zdarza mi się podac dziecku danonka czy jogurt smakowy, uważam jednak na jeden barwnik- koszenilę! lepiej kupić z barwnikiem np. sokiem z buraka czy sokiem z marchwi
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22 no właśnie w deserku jest jogurt naturalny, a wszędzie widzę, że polecają od 10 miesiąca. Podgadam moją lekarkę, może faktycznie jeszcze trochę i będę mogła mu dawać naturalny jogurt - chociaż na razie to on je jak mały wróbelek
Jeśli chodzi o bobovitę i hipp bo też są "bez cukru" za to są słodzone innym świństwem i do tego mają tak "bogaty" skład, że strach się bać
Nie daje mojemu mm, ale kaszkę mleczną tak i też już zastanawiałam się czy nie kupić jakiegoś mm tylko do kaszki ( z mlekiem mamy kaszki w większości wychodzą wodniste, bo jest tłuste), a wtedy chyba jest większe pole do popisu
No masakra z tymi produktami dla dzieci, jeśli ktoś poczyta skład to można doznać niezłego szoku
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Ja Ci polecam zrobić kaszkę kukurydzianą/ mannę i dodać potem MM, będzie bez cukru
Dopiszę jeszcze, że warto czytać składy i nie sugerować się nazwą i reklamą
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Składy przede wszystkim, tak jako ciekawostkę proponuje poczytać skład znanych śmietan - koło śmietany to raczej nie stało
Mój mąż śmiał się ze mnie, aż mu nie pokazałam kilka ciekawostek ( pisze to leżąc w łóżku, i uciszając męża, żeby ciszej wstawiał chleb do pieczenia
Gość: annaszura
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny zasada przy wyborze produktu dla dzieci jest w większości taka sama czym bardziej reklamowany produkt tym większe gó...
Gość: dianek
kali, nie znam innych bezcukrowych niż holle i nominal - tylko te młody jadał, nie wiem czy coś się pojawiło nowego takiego bo my już od dawna całkowicie bezkaszkowi
tylko tyle, czy coś jeszcze ?
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A orientujesz się jaka cena tych kaszek jest w Niemczech ?
Ja kupuje u sienie w sklepie ze zdrową żywnością i płacę średnio 16 zł i tak myśle, czy nie lepiej w Niemczech
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Gość: annaszura
dobrze
a tak serio - dobrze, młody nam nie choruje (mam nadzieje że zasada pierwszego roku w żłobku już za nami
Ma ktoś cynk gdzie można kupić porządną??