Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedyny moim zdaniem minus w nim to te oparcie nie rozkładające się całkowicie w pion, ale my mamy poduszeczkę i jest dobrze.
Jeszcze nigdy nie słyszałam wśród bliskich negatywnych opinie o nim a jest on u nas bardzo popularny.
keiti
brałabym z drugiej ręki
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak patrze na akcesoria szczegolnie wkład zimowy pierunsko drogie:/
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez dokupilam wklad do swojego, ale powiem CI, ze ani razu go nie uzylam, moze dlatego ze zime przejezdzilismy w gondoli a po roku moje dziecie "podziekowalo" wozkowi za wozenie, interesowalo go jedynie kierowanie nim- pchanie- wtedy wiec, ja podziekowalam wozkowi za wspolprace i pojechal do garazu
A tak informacyjnie to przeciez nie musisz kupowac firmowego wkladu, na allegro spokojnie znajdziesz odpowiedni
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly spytałam się dlatego, że większość opini negatywnych jakich słyszałam, to było "słyszałam dużo negatywów"
U nas też pewnie wózek pójdzie niedługo w częściową odstawkę. Teraz koło domu zazwyczaj wychodzimy z pchaczem, a na dalsze spacery niedługo będzie leciał rowerek - wózek pewnie tylko wtedy, gdy mały będzie spał, lub dłuższe trasy.
U nas dalszy ciąg "inności" ząbkowania. Bartusia dolna jedynka, okazała się dwójką, a pomiędzy nią i tą jedynką co była wyrosła faktyczna jedynka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u u Nas pcha sie druga górna jedynka i dwójki napuchniete, Dzis sie mierzylismy i wazylismy młody idzie na 25 centylu troche mało, i mamy 7530 i 68-69cm.
co do dziwnych zabkow WIki ma jedynke w ksztalcie litery T do podniebienia, zawsze wszytskich dziwuje - ale to jeszcze mleczak i mam nadzieje ze na stałe zeby nie bedzie mialo wpływu.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z takich typowo dużych/wygodnych to miałam spacerówkę Sojana z wózna 3w 1, na spacery poza dom bez potrzeby transportu i tez bardzo sobie chwaliłam.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to ona potrzebuje wsparcia, a nie oceniania i tym bardziej pytań, czy już urodziła
cudaczek121
Postów 6776
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Ja się urodziłam 17 dni po terminie no i w dodatku z poważnymi problemami zdrowotnymi.Moja przyjaciółka bardzo mi dziękuje za moje wsparcie i słowa otuchy.Bardzo by chciała,aby córcia urodziła się jeszcze przed świętami i twierdzi,że ona by nie wytrzymała, gdyby Młoda się urodziła prawie 3 tygodnie po terminie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak wygląda http://www.dooyoo...agen/traxx-marlin-4/
Teraz już w Polsce są one tanie
Gość: ewusia79
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma,
jest natomiast zle nastawienie psychiczne, ktore ma w tej chwili Twoja kolezanka. Zapewne wszyscy dookola ciagle sie dobijaja z pytaniem "czy juz"? i zaczyna ja "nosic". Chyba nie znam kobiety, ktorej by wtedy szlag nie trafial, wiec jedyne co mozesz zrobic, to uswiadomic ja ze max 14dni i urodzi.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
O takie teksty działają na mnie jak płachta na byka Hehe
A i jeszcze pytania ludzi zaraz po zamążpójściu
- " To kiedy będzie dziecko" (jak mnie to drażniło wrrr, odpowiadałam, że mi się nie spieszy, nawet jak już byłam w ciąży,a brzucha nie było widać
albo po urodzeniu pierwszego dziecka:
- " To kiedy drugie?"
Czy ludzie są normalni zadając takie pytania, myślą, że będę się spowiadać obcej osobie z moich planów? NA pytanie o drugie dziecko odpowiadam uśmiechem
cudaczek121 Twoja koleżanka ma już dość już bycia w ciąży i dlatego tak mówi, w rzeczywistości tak nie myśli
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja potrafie coś odpowiedzieć, ale co mają powiedzieć osoby, które np bardzo chcą pierwsze, czy drugie dziecko a zwyczajnie nie mogą ?
Wkurzają mnie tacy ludzie.
I tak samo rozumiem tą dziewczyne, bo ciągłe pytania kiedy urodzenie dobijały mnie, no bo fakt przecież to jest jasne jak słońce pstrykam palcami i dziecko się rodzi
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie jak obliczyć ilość takiego torta na liczbę osób ? Bo one są cięższe niż zwykłe i nie wiem już ile zamawiać
Kali tak jak napisałaś, szkoda tylko osób, które chcą a nie mogą, a zazwyczaj presja społeczeństwa takim osobom nie pomaga w niczym!
Ta masa marcepanowa, to coś jak ta cukrowa, tak?
W obliczeniu nie pomogę, bo sama piekę torty największe jak się da