Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
Super:)
A w końcu Kubuś był już w przedszkolu? Jak się czuł nasz trzylatek (jakby co
Gość: katrin22
Był ze mną (obczaić co jak). Posiedzieliśmy 2 godzinki. Na początku był przerażony tym hałasem i ilością dzieci, ale później oswoił się i próbował uczestniczyć w zabawie. Niestety na drugi dzień dostał wysokiej gorączki (3- dniówka) i tak Go kurowałam, aż znów przylazło jakieś przeziębienie. Próbuję Go wyleczyć w 100%, ale jakoś bezskutecznie póki co. Tak analizuję ten paskudny wrzesień i okazuje się, że Kuba był zdrowy tak całkiem aż tydzień....wrrrrr. Nigdy tak nie chorował jak przez ten miesiąc.
Może od przyszłego pn będzie już zdrów i zostanie już tym przedszkolaczkiem.
Gość: size
Czego CI życzę calym serduszkiem
No masz pod gorkę teraz, ja mialam tak jak moja Mysz poszła...
Zycze Kubusiowi by zakosztowal teraz tej slodyczy, Tobie przynajmniej dwoch godzin dla siebie
Najlepszy czas, by Kubus oswoil sie i wychorował
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
To i tak długo
Mój miał katarki, 3-dniówkę+angina, kaszel to nas kocha po prostu, ale już się chyba kończy
dzięki size, sobie też tego życzę !
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W międzyczasie jeszcze byliśmy na wyjeździe. A teraz muszę dzieci do piątku ozdrowić bo znowu wyjazd... A z chorymi przecież nie pojadę...
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę wdzięczna za odp, gdyż synek bardzo lubi sie bawić nimi w sklepie dziecięcym w kąciku zabaw i myślę nad zakupem na urodziny, jednakże nie chciałabym aby była to zabawka jednorazowa choć chyba skoro Fisher Price to nie powinno się z nimi nic dziać...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziewczyny miała któraś z was buty zimowe dla dzieciaków adidas adinow lub winter ? Podobają mi się dla Domisia, o tyle, że wiem, że adisnow są genialne to nie wiem jak winter a te chyba bardziej Dominikowi podobają się
Gość: bc14
Adaś wybiera się na party roczkowe
prosty- mało skomplikowany : http://allegro.pl...9748.html#tabsAnchor
czy juz wyzszy poziom wtajemniczenia http://merlin.pl/...o&ceneo_spo=true
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a swoją droga wiecie gdzie sa teraz jakieś atrakcyjne promocje na lego duplo? albo jakieś konkursy gdzie trzeba kupić lego duplo?
ale chyba tez zachorowawałam na lego duplo
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do laptopa ok, jeśli dziecko nie ma dużo grających zabawek, jeśli już to brałabym ten pierwszy
http://olx.pl/ofe...uwLf.html#01186d1102 może takie coś, zastanawiam się.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.lidl.p...wDetail&id=22596
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oo ja chyba mam tej firmy (jutro mogę sprawdzić, bo gdzieś go zakopałam, ale na 99% to da firma), jeśli tak to jest dobry
Wg mnie inhalator to nr 1 w domowej "apteczce" na prawdę warto kupić
Katrin fajna ta kuchnia
Ja już powolutku zaczynam "zbierać" świąteczne prezenty dla dzieciaków. Za dużo ich u nas, żeby to robić na ostatnią chwile, a do tego za ponad miesiąc dołączy do nas 2 siostrzeńców
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na rynku tego od groma (przeglądałam allegro) i nie wiem czym się kierowac - na jakie parametry zwracac uwage?
Póki co mi się nie śpieszy bo wszyscy jesteśmy zdrowi ale warto o tym pomyślec.
Ja posiadam ten i jestem zadowolona http://www.apteka...air-c-802-basic.html ale nie miałam okazji porównac z innymi modelami.
Ten z Lidla sadze,ze bedzie ok
My mamy Philips REspironics i jest Ok (nie mam porownania do innych)