Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: size
To moja wina, pisałam z innego kompa, z jednego wywaliło mi wypowiedź na forum.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chodzi mi o takie coś
http://merlin.pl/...uct/206,1213785.html
kontra
http://merlin.pl/...uct/206,1016266.html
Ewentualnie inne jakieś ale w miarę trwałe
ps. a i takie znalazłam: http://merlin.pl/...duct/206,972817.html
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest drogi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, spoko, fajnie tak czasami sobie popisać, potem sie czyta i mysli, "ooooooooo mysli zupelnie jak ja......"
Size zwracam honor- o te ptaszki cwierkajace CI chodzilo
Benasia, wziełabym drugie. Pierwsze chyba sa kartonikowe, a drugie mysle ze dla mniejszych dzieci.
Keiti78zg- ja bym postawila dla starszej na kucyki little pony albo te okropne lalki monster high. a dla malutkiej nie mam pojecia
Furby kolorowy, jakby w sklepie z farbami robil remanent.
Jezeli ma te same funkcje co poprzedni czyli puszcza baki i beka to ja dziekuje
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to jak np Domiś położy się z nim i poruszy go przez sen to gad się budzi i wtedy nudząc się śpiewa itp ... lub po chwili ciszy, swoim "milutkim" głosikiem woła "widze Cię"
keitimoże latające wróżki ?
benasia drewniane są fajne, chociaż trefl mimo, że z tektury to on ma dosyć wytrzymałe te kartoniki
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
http://www.babyss.../today/furby-25.html
Gość: rachel
Bo przeczytałam że w tej Karotce dzieci muszą umieć czytać - więc odpada://
keiti78zgwróżek teraz latających jest cała masa. Bo są te flower coś tam z tesco ale też z krainy lodu, dzwoneczek. Zajrzyj na allegro.
Gość: size
Jakbym miała porównać go do innych zabawek interaktywnych, to piesek chi chi love, kot zostają daleko w tyle. A cenowo niestety nie.
Keiti, ta wróżka wydaje się super, jeśli młoda jej nie ma jeszcze. My myśleliśmy o niej ale pod choinkę, więc daj znać.
Kucyki pony teraz sa w innej wersji - equestria girl (taki top). Możesz wybrać dziwczynki kucyki, albo piosenkarki. Te są droższe - do 100. Za 100 z większym haczykiem kupisz piosenkarke ze scena i instumentami.
Jest to ryzyko, bo u mojej 5,5 latki są już jakieś preferencje do co zabawek - ola je lubi, ale jej niektóre koleżanki kochają monster high lub violettę.
Najlepiej popytać u źródła.
To, co może być uniwersalne w miarę to zestaw play doh - teraz jest tort - nowość podobno. To zawsze posłuży, o ile nie ma już i się nie zdublujecie.
Ptaki Digibirds są fajne, kupiliśmy sami, ale skończyła się dystrybucja na nasz kraj podobno i sporo kosztują teraz na all. Przebicie 100% jak nie więcej. Windują ceny na potęgę. Mówię o ptaku w klatce lub w domku. Wątpię, czy warto.
Z gier to polecam spadające małpki, ale jedną młodą masz za "młodą" a drugą chyba za "starą".
Ja jeszcze stawiam na książki, często dzieciaki mają wszystko co się rusza i świeci, a czystego przekazu zero. Ale nie wiem, czy to jest to o czym marzą.
Z gier dla starszaków bedziemy mieli teraz monopoly junior, ale nie wiem jak się sprawdza. Dla mnie każda gra rodzinna jest super, bo spędzamy czas razem a młoda uczy się przegrywac/wygrywac i radzić sobie.
Więcej grzechów nie pamiętam, mam nadzieję, że już nic nie kliknę i moja długa odpowiedź będzie
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gre monopoly junior ma WIki jest fajna bardzo ja lubi ,tylko czasu by zagrac malo, Olo nie daje jak nie spi - a on niewiele spi:P, albo przeszkadza:)) bo chce robic to co wszyscy:) , teraz szwagierka ma kupic monopoly dla starszych te 8+, nie wiecie która wersja lepsza? Monopoly - Milionerzy, czy Monopoly - Polska?
Wypowiedź była edytowana 4 razy.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby cos na allegro też mam bon na zabawki -35zł i ja go nie wykorzystam.
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziewczyny a co sądzicie o tej wróżce ? http://allegro.pl...242-i4854337591.html
myślicie, że będzie ok ? (widzę, że te same są też dużo droższe)
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A dla noworodków jak myślicie lepiej zawieszkę jakąś fajną do wózka (podobają mi się albo bright starts, albo baby ono), czy coś na później ? Siostry mi nie ułatwiają, bo mówią obojętnie