Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba 60g ten z rossmana,a w aptece internetowej doz.pl jest za 11zł 60g, te większe też są w ciekawej cenie więc warto sprawdzić i porównać -zwłaszcza że można potem za darmo odebrać bez dodatkowych kosztów w aptece.
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Emilka ja mam podobnie - mocniej miałam zanim załozono mi pessar, teraz znow sie to uczucie pojawiło - moj gin stwierdzil ze to pzrez to ze szyjka bardzo mocno skrocona. Duzo leze i tyle. Za 2 tyg zdejma pessar i wielce prawdopodobne ze juz urodze.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: agulecece
Gość: dianek
z zamówień ciążowych - właśnie szykuję się do zamówienia bluzek
http://allegro.pl...ent-i1833561250.html
http://allegro.pl...zek-i1820705111.html
http://allegro.pl...bka-i1820705115.html
mam jedną koszulkę tego producenta - przyszła w paczce z kupionymi używanymi spodniami, rewelacyjna jest
a że wszystkie moje koszulki z długim rękawem są już znacznie za krótkie to chyba się szarpnę
agusia147 fuuuj wątróbka... ja czekam właśnie na zamówione dwie pizze - nie mogłam wytrzymać, tam mi się chce drożdżowego z kiełbaską pepperoni...
Dzis zaczal sie 35-ty.
Gość: katrin22
agulecece mnie kłuje w dole brzucha jak za długo leżę, albo jak mam się przewrócić na drugi bok, to masakrycznie mnie kości miednicy bolą.
U mnie też 35 tc się rozpoczyna, jeśli dzidzia się nie odwróci, to za 3 tyg. CC
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Auuu, to musi boleć
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale za to szybciej będzie tulić dzidzię
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie
Gość: emilka1705
Widzę, ze skorzystałaś ze sprzedawcy, którego Ci poleciłam
Tak emilko, skorzystałam, bo miał najlepszą ofertę
a kocyk, fakt- mógłby być trochę solidniejszy, wybrałam brązowy
Zobaczymy, czy jeszcze się odwróci, bo ruchy już wszędzie czuję, ale kopniaki bardziej w dole, a w górze wybrzuszenia, czyli chyba dalej siedzi sobie na tronie.
temat szoku samego dziecka już pomijam
wg mnie cc to po prostu zło konieczne - sama mam bardzo nikłe szanse na poród sn, bo może się okazać zbyt ryzykowany i dla mnie i dla maleństwa więc z cc się już godzę, bo w pewnych sytuacjach po prostu wyjścia nie ma
ale dziewczyn które na siłę starają się o cc nie rozumiem...
slavek
Postów 1727
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie ten model:
http://allegro.pl...rceid=Mozilla-search
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: malaga1
to spróbuj rodzić 18godz swoje dziecko, moje urodziło się po tych przyjemnościach sine w ostatniej chwili, wymagało reanimacji. cud, że nie jest roślina! lekarz sam mi to powiedział... prz yolejnym dziecku nie miałam wątpliwości, że cc to najlepsze i najbezpieczniejsze rozwiązanie co okazało się słuszne. córka była tak owinięta pępowina kiedy ją wyjeli, że pewnie nie miała by tyle szczęścia co starszy synek.
więc nie mów, że nie rozumiesz i że to zło konieczne bo dla mnie to bzdura totalna co piszesz.
Dodam ze ja tez nie rozumiem kobiet ktore same decyduja sie na CC ( nie pisze tu o wskazaniach i przykrych doswiadczeniach z poprzednich porodów ).