Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
GRATULACJE!
no to ładne nocne rozrywki zaserwował mamusi, łobuz jeden
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Karolku. Żałuję tylko, że jesteśmy przeziębione i nie możemy odwiedzić maleństwa.
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
Gość: rachel
gratulacje
ja mam 13 kwietnia:))) wiec tez czekam
ja mam 13 kwietnia wiec poczekamy razem:))
Gość: katrin22
równiez gratulacje i szybkiego powtoru z maleństwem do domu:)))
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aleście się wzięły
Jak ma na imię :>
Jak możesz pisać to się czujesz dobrze
Rany, ależ Wam zazdroszczę tych malców już na świecie
3maj się tam mocno!
wiem, że będzie dobrze, ale nie chcę z siebie zrobić głupka jak mnie zapytają o jakieś podstawy na egzamie... albo że wyjdzie, że się zaplątałam we własnym projekcie
Gość: kotek11
najlepsze, ze musialam sobie daty postow benasi sprawdzic bo jeszcze wczoraj pisala, ze delikatne bole ma i pewnie poczeka do terminu
katrin - ile ciuszkow rozowych mialas
ale tak na marginesie - twoj przypadek jest wlasnie potwierdzeniem, ze lekarzowi nie mozna na 100% wierzyc jesli widzi dziewuche
zarania
Postów 3645
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również serdecznie gratuluję. Jestem siostrą benasi i bardzo się cieszę z siostrzeńca.
Swoją drogą moja córeczka przebywała ze mną cały czas. Już na porodówce leżała obok czekając aż odzyskam czucie w nogach po cc, bo miałam znieczulenie częściowe. A w ciągu pierwszej doby pielęgniarki przychodziły na zawołanie/dzwonek mi pomóc i np. przewijały ją.
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: lula81
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Juz rano ta informacja do mnie dobiegla droga telefoniczna
Zdrowka dla malenstwa i Jego mamusi i szybkiego powrotu do domku
Gość: agasiam
Ciekawe która teraz, ja mam jeszcze jakieś 6 tygodni i bardzo się ciesze że już wszystko zgromadzone dla maluszka bo zwyczajnie nic mi się nie chce. A podejmowanie decyzji i czy spacery po sklepach to jak maraton. Same chłopaki na forum a u mnie w szkole rodzenia same dziewczyny.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, ode mnie również gratulacje! Ja to mam nadzieję że mój synek poczeka na przerwę między ostatnimi zajęciami na uczelni a sesją
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: nineczka17
dużo zdrowia teraz i spokoju życzę!!
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moja siostra się broniła,będąc w bardzo mocno zaawansowanej ciąży-7 miesiąc i dała radę,więc Tobie też się uda:)Powodzenia
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje dziewczyny