Konkursowiczki w ciąży

Gość: katrin22

#4887451 Napisano: 08.12.2011 04:26:13
agusia to super, że wszytsko OK emotka
Kurcze mój mały tylko rączkę wypinał, a jak dotknęłam to zabierał emotka
0 0

kalisto1986

#4887627 Napisano: 08.12.2011 05:47:42
ja tez kiedys chcialam zaproponowac zebyscie wrzucily zdjecia, no ale dalam spokoj emotka

Skoro mowicie tak o wadze powiem wam, ze ja po ciazy w miesiac czasu praktycznie zrzucilam wage ( nie tyle ile przytylam, bo bardzo tego pilnowalam, zeby nie wygladac jak przed ciaza - czyli chodzace kosci )

a jak przestalam syna karmic too. ..... tak mi hormony zwariowaly, ze teraz wygladam jak wspomniana slonica emotka i czasem marze zeby miec taki problem jak przed ciaza - czyli niedowage, niz wazyc tyle co w ciazy
emotka

a najgorsze w tym wszystkim jet to, ze momentalnie tyje w brzuchy i na twarzy, wiec pytania w ktorym jestem miesiacu sa norma emotka
0 0

agusia147

#4887647 Napisano: 08.12.2011 05:56:55
kalisto1986 napisał(a):

ja tez kiedys chcialam zaproponowac zebyscie wrzucily zdjecia, no ale dalam spokoj emotka

Skoro mowicie tak o wadze powiem wam, ze ja po ciazy w miesiac czasu praktycznie zrzucilam wage ( nie tyle ile przytylam, bo bardzo tego pilnowalam, zeby nie wygladac jak przed ciaza - czyli chodzace kosci )

a jak przestalam syna karmic too. ..... tak mi hormony zwariowaly, ze teraz wygladam jak wspomniana slonica emotka i czasem marze zeby miec taki problem jak przed ciaza - czyli niedowage, niz wazyc tyle co w ciazy
emotka

a najgorsze w tym wszystkim jet to, ze momentalnie tyje w brzuchy i na twarzy, wiec pytania w ktorym jestem miesiacu sa norma emotka

Ja zawsze miałam trochę tłuszczyku tu i ówdzie... A nie umiem sobie odmówić słodyczy, życie jest za krótkie emotka
0 0

kalisto1986

#4887691 Napisano: 08.12.2011 06:17:37
sorki za literowki - nie pisze na swoim stalym kompie i nie moge sie przyzwyczaic - i nie mam polskich znakow ;/

ja tez czasem cos slodkiego zjem, ale bez owocow nie moge zyc, a to wbrew pozorom tez jest zgubne
0 0

ziolko

#4887776 Napisano: 08.12.2011 06:48:55
hehe... jak mnie pyta się jedna cudowna koleżanka, czy już wzięliśmy się za dzidziusia, i w tym momencie patrzy na mój brzuch emotka

to mówię, że nie, po prostu gruba jestem emotka emotka

tak kiedyś jej powiedziałam, to się zamknęła emotka

a wzięłam to od innej koleżanki, co ma tak zbudowany brzuch, że każdy dodatkowy kilogram to od razu brzuszek jej wystaje, jakby była w 5 mcu emotka

kiedyś miała okres, więc wiadomo, brzuch wywalony, wyszła na papieroska i jakaś inna babka do niej, że co ona robi?! w ciąży jest i jeszcze pali? jak ona może??
koleżanka miała już dość tego wiecznego posądzania o ciążę i złe zachowanie, że wydarła się na tamtą, że po 1 w ciąży nie jest, po 2 - to jej sprawa co robi, po 3 - nie jest idiotką, żeby w ciązy palić, a po 4 - jest gruba, więc dlatego tak wygląda

tamta się zamknęła i poszła jak niepyszna emotka

więc ja stosuję tylko ostatni punkt emotka
emotka emotka

no i teraz na święta znowu będą życzenia bobasa na przyszy rok emotka
czy ludzie naprawdę nie mają innych życzeń do złożenia, tylko to?? emotka
0 0

Gość: dianek

#4887779 Napisano: 08.12.2011 06:50:41
powiedz im żeby przestali tak życzyć, bo przez te ich życzenia nic z tego nie wychodzi emotka
0 0

monika1985monik

#4887792 Napisano: 08.12.2011 06:59:23
ziolko napisał(a):

hehe... jak mnie pyta się jedna cudowna koleżanka, czy już wzięliśmy się za dzidziusia, i w tym momencie patrzy na mój brzuch emotka

a wzięłam to od innej koleżanki, co ma tak zbudowany brzuch, że każdy dodatkowy kilogram to od razu brzuszek jej wystaje, jakby była w 5 mcu emotka

kiedyś miała okres, więc wiadomo, brzuch wywalony, wyszła na papieroska i jakaś inna babka do niej, że co ona robi?! w ciąży jest i jeszcze pali? jak ona może??
koleżanka miała już dość tego wiecznego posądzania o ciążę i złe zachowanie, że wydarła się na tamtą, że po 1 w ciąży nie jest, po 2 - to jej sprawa co robi, po 3 - nie jest idiotką, żeby w ciązy palić, a po 4 - jest gruba, więc dlatego tak wygląda

emotka emotka

To jest tak życzenia : jak jestem młoda i sama to życzą żebyś znalazła chłopaka, jak masz chłopaka co chwila dopytują się kiedy będzie ślub i życzą śłubu jak weźmiesz ślub pytają się kiedy będzie dzidzi i życzą dzidziusia jak jest dzidziuś pytają kiedy będzie rodzeństwo i życzą 2 dzidziusia itd emotka więc trzeba to olać bo i tak nikomu nie dogodzisz
emotka
0 0

inka113

#4887820 Napisano: 08.12.2011 07:08:29
katrin22 napisał(a):

melissa szczęściara z Ciebie z tą wagą, i z tym, że niczego sobie nie odmawiasz emotka
Na kiedy masz termin?

melissa emotka ty masz jakis termin????
0 0

benasia

#4887824 Napisano: 08.12.2011 07:09:09
ja w ciązy przytyłam 13 kg i na razie jestem na zero - a nie ukrywam że chciałabym być na minusie emotka
ale taki lekko wystający brzuszek na samym dole pozostał emotka
0 0

ziolko

#4887829 Napisano: 08.12.2011 07:10:15
haa... czytałam kiedyś kawał emotka

był chłopak i dziewczyna, znali się od podstawówki, później zaczęli ze sobą chodzić, znajomi i rodzina zaczęli się dopytywać, kiedy się pobiorą.

Pobrali się...
znajomi i rodzina - kiedy dziecko??

Tak wyszło, że i dziecko się pojawiło, bo chcieli

za chwilę - więc teraz pora na drugie, w końcu jedynak...

Było i drugie.

Więc co powiecie na trzecie? rodziny wielodzietne teraz są coraz bardziej modne emotka

Para doszła do wniosku, że stać ich, mają pracę, mieszkanie/dom, więc skoro mają dwoje dzieci to i trzecie się wychowa. Poza tym chcą dzieci.

Pojawiło się i trzecie...

Znajomi i rodzina - czyście zwariowali??? troje dzieci??!!

emotka emotka

mniej więcej tak to leciało emotka emotka

więc ja nie spełniam życzen znajomych i rodziny emotka
0 0

melissa

#4887847 Napisano: 08.12.2011 07:15:44
inka113 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

melissa szczęściara z Ciebie z tą wagą, i z tym, że niczego sobie nie odmawiasz emotka
Na kiedy masz termin?

melissa emotka ty masz jakis termin????

No masz, następna emotka Tak się rodzą plotki emotka

Inka, to przecież Ty mówiłaś, że chcesz jeszcze trzecie, nie ja emotka
0 0

ziolko

#4887852 Napisano: 08.12.2011 07:16:45
melissa - nie daj się wrąbać, jak w tym kawale emotka
0 0

#4887855 Napisano: 08.12.2011 07:17:33
benasia napisał(a):

ja w ciązy przytyłam 13 kg i na razie jestem na zero - a nie ukrywam że chciałabym być na minusie emotka
ale taki lekko wystający brzuszek na samym dole pozostał emotka

Witaj w klubie, u mnie też bilans prawie na zero (jak mały cycia wydoi to bilans 0 ) hehe
Mam nadzieję, że schudnę poprzez karmienie.
0 0

#4887867 Napisano: 08.12.2011 07:21:45
ziolko napisał(a):

emotka emotka

hahaha, też te życzenia przerabiałam na święta, norma! a najlepsze jak słyszałam jak ciotka teściowej życzyła wnuka
emotka to już beszczelność była bo co oni mieli do bobasa, wkurzały mnie takie życzenia, ale że święta to gryzłam się w język
0 0

melissa

#4887870 Napisano: 08.12.2011 07:22:47
ziolko napisał(a):

melissa - nie daj się wrąbać, jak w tym kawale emotka

Staram się oponować, ale coś nagle wszyscy dookoła mi wmawiają trzecie, nawet moja własna rodzicielka coś napomykała, przyjaciółka też ostatnio zadzwoniła i pyta, czy w ciąży nie jestem emotka Przy trzecim w końcu miałabym przedszkole za darmo emotka
0 0

ziolko

#4887871 Napisano: 08.12.2011 07:23:19
Katrin - teraz będzie, by chowało się zdrowo a za rok żeby miało braciszka/siostrzyczkę emotka

jestem gotowa się założyć emotka
0 0

#4887889 Napisano: 08.12.2011 07:30:50
ziolko napisał(a):

Katrin - teraz będzie, by chowało się zdrowo a za rok żeby miało braciszka/siostrzyczkę emotka

jestem gotowa się założyć emotka

Moja teściowa już coś nabąkiwała, a ja do niej, że jedynak będzie emotka ona chyba nie wie, że po CC nie da się od razu drugie wrrrr
0 0

Gość: trewor

#4887898 Napisano: 08.12.2011 07:34:34
a czy jest tu jakaś mamusia która ma jedno dziecko(odchowane 3-5 lat) i nie myśli o nastepnym?
0 0

aneta411

#4887919 Napisano: 08.12.2011 07:46:20
trewor napisał(a):

a czy jest tu jakaś mamusia która ma jedno dziecko(odchowane 3-5 lat) i nie myśli o nastepnym?

jest taka emotka
zagląda tu, lubi ten wątek. Czas ciąży i macierzyństwa jest magiczny...

a myśleć o następnym może i by pomyślała, ale niestety na myśleniu musiałoby się skończyć emotka
0 0

Gość: trewor

#4887928 Napisano: 08.12.2011 07:49:18
19790411 napisał(a):

trewor napisał(a):

jest taka emotka
zagląda tu, lubi ten wątek. Czas ciąży i macierzyństwa jest magiczny...

a myśleć o następnym może i by pomyślała, ale niestety na myśleniu musiałoby się skończyć emotka

dlaczego??
0 0