Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Kurcze mój mały tylko rączkę wypinał, a jak dotknęłam to zabierał
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro mowicie tak o wadze powiem wam, ze ja po ciazy w miesiac czasu praktycznie zrzucilam wage ( nie tyle ile przytylam, bo bardzo tego pilnowalam, zeby nie wygladac jak przed ciaza - czyli chodzace kosci )
a jak przestalam syna karmic too. ..... tak mi hormony zwariowaly, ze teraz wygladam jak wspomniana slonica
a najgorsze w tym wszystkim jet to, ze momentalnie tyje w brzuchy i na twarzy, wiec pytania w ktorym jestem miesiacu sa norma
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zawsze miałam trochę tłuszczyku tu i ówdzie... A nie umiem sobie odmówić słodyczy, życie jest za krótkie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez czasem cos slodkiego zjem, ale bez owocow nie moge zyc, a to wbrew pozorom tez jest zgubne
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to mówię, że nie, po prostu gruba jestem
tak kiedyś jej powiedziałam, to się zamknęła
a wzięłam to od innej koleżanki, co ma tak zbudowany brzuch, że każdy dodatkowy kilogram to od razu brzuszek jej wystaje, jakby była w 5 mcu
kiedyś miała okres, więc wiadomo, brzuch wywalony, wyszła na papieroska i jakaś inna babka do niej, że co ona robi?! w ciąży jest i jeszcze pali? jak ona może??
koleżanka miała już dość tego wiecznego posądzania o ciążę i złe zachowanie, że wydarła się na tamtą, że po 1 w ciąży nie jest, po 2 - to jej sprawa co robi, po 3 - nie jest idiotką, żeby w ciązy palić, a po 4 - jest gruba, więc dlatego tak wygląda
tamta się zamknęła i poszła jak niepyszna
więc ja stosuję tylko ostatni punkt
no i teraz na święta znowu będą życzenia bobasa na przyszy rok
czy ludzie naprawdę nie mają innych życzeń do złożenia, tylko to??
Gość: dianek
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest tak życzenia : jak jestem młoda i sama to życzą żebyś znalazła chłopaka, jak masz chłopaka co chwila dopytują się kiedy będzie ślub i życzą śłubu jak weźmiesz ślub pytają się kiedy będzie dzidzi i życzą dzidziusia jak jest dzidziuś pytają kiedy będzie rodzeństwo i życzą 2 dzidziusia itd
inka113
Postów 1618
Data rejestracji 01.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
melissa
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale taki lekko wystający brzuszek na samym dole pozostał
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
był chłopak i dziewczyna, znali się od podstawówki, później zaczęli ze sobą chodzić, znajomi i rodzina zaczęli się dopytywać, kiedy się pobiorą.
Pobrali się...
znajomi i rodzina - kiedy dziecko??
Tak wyszło, że i dziecko się pojawiło, bo chcieli
za chwilę - więc teraz pora na drugie, w końcu jedynak...
Było i drugie.
Więc co powiecie na trzecie? rodziny wielodzietne teraz są coraz bardziej modne
Para doszła do wniosku, że stać ich, mają pracę, mieszkanie/dom, więc skoro mają dwoje dzieci to i trzecie się wychowa. Poza tym chcą dzieci.
Pojawiło się i trzecie...
Znajomi i rodzina - czyście zwariowali??? troje dzieci??!!
mniej więcej tak to leciało
więc ja nie spełniam życzen znajomych i rodziny
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No masz, następna
Inka, to przecież Ty mówiłaś, że chcesz jeszcze trzecie, nie ja
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Witaj w klubie, u mnie też bilans prawie na zero (jak mały cycia wydoi to bilans 0 ) hehe
Mam nadzieję, że schudnę poprzez karmienie.
hahaha, też te życzenia przerabiałam na święta, norma! a najlepsze jak słyszałam jak ciotka teściowej życzyła wnuka
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Staram się oponować, ale coś nagle wszyscy dookoła mi wmawiają trzecie, nawet moja własna rodzicielka coś napomykała, przyjaciółka też ostatnio zadzwoniła i pyta, czy w ciąży nie jestem
ziolko
Postów 10411
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem gotowa się założyć
Moja teściowa już coś nabąkiwała, a ja do niej, że jedynak będzie
Gość: trewor
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest taka
zagląda tu, lubi ten wątek. Czas ciąży i macierzyństwa jest magiczny...
a myśleć o następnym może i by pomyślała, ale niestety na myśleniu musiałoby się skończyć
Gość: trewor
dlaczego??