Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
mógłby już mróz przyjść to by zostały standardowe choroby a nie jakieś mutanty
Gość: anavaX
mi nic nie ciekło
co do kilogramów to w ciąży przytyłam 15 kg, waga po 5 tygodniach od porodu to tylko - 5 kg, załamka, 10 kg jestem nadal do przodu i nic nie chce zlecieć w dół
jem niedużo, lekkie rzeczy i wściekła jestem z tego wyniku
Gość: emilka1705
Wczoraj bolał mnie strasznie, a dzisiaj tylko gorączka i okropne bóle mięśni. Mój z pracy wrócił obolały i siostra dzwoniła u niej w domu też szpital...
Gość: mooniq82
http://viggo.pl/c...ulator-wagi-w-ciazy/ wychodzi,że tyję w normie
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej głupia ta strona...
też mi wychodzi, że tyję w normie (nawet idealnie!)
ale to oznacza że przekroczę 60kg!
nie chcę ważyć 60 kg! przecież to już nawet nie jak dwa słonie, tylko całe stado słoni!
PS. dziewczyny, które tyle ważą normalnie - proszę się nie obrażać, ja to odnoszę do swojej budowy, czyli budowy patyczaka, który niedawno pierwszy raz w życiu przekroczył 50kg, wyrósł z rozmiaru XS, który i tam mu zawsze leciał z tyłka, a teraz ma widmo 60kg!
62 kg to waży mój tata! a wcale chudy nie jest... nawet brzuszek ma!
przeraża mnie to
zdołowałam się
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ariadnaa
Gość: nniewidzialnaa
dianek może z Tobą tak źle nie będzie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiedz, że jeszcze jesteś z Warszawy to wsiadam w auto i zaraz jestem
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
ziolko
Postów 10411
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to wyglądało później?
Gość: katrin22
70,5 waga startowa, końcowa prawie 83.
Teraz 71kg
Wczoraj byłam u lekarza swojego i wszystko ok
od 4 lat już nie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cóż trudno się mówi
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rewelacyjna sprawa
już zrozumiałam po co ktoś wymyślił ekologiczne pampersy, mąż stanowczo zdecydował, że on normalnego pampersa w życiu synowi nie założy, bo on chce mieć chłopa, a nie niewiadomoco (to po tym jak przedstawiono nam wyniki badań dot. pampersów i płodności u chłopców oraz zachorowań na raka jąder u dzieci)
chociaż najlepszy był tatuś który siedział obok nas - gość pracuje w chemii dla obróbki metali i takichtam przemysłowych sprawach
jak się dowiedział jakie dwie substancje znajdują się w żelu w pampersach to aż zbladł - oni takich samych i niemal w identyczncyh stężeniach używają do jakichś tam rzeczy i muszą przy tym mieć fartuchy ochronne, specjalne rękawice, okulary i maski, ponieważ substancje te przenikają przez skórę, są silnie podrażniające, odkładają się w organizmie i są rakotwórcze, do używania ich trzeba mieć specjalne pozwolenia i szkolenia
był tak oburzony że szkoda gadać
a dzieci noszą to przez 2 lata na pupie i wcierają w swoje ciałko
nie wiem skąd w medycynie zaskoczenie nagłym wzrostem chorób nowotworowych u dzieci w ostatnich 15 latach...
no a same pieluszki wielorazowe - bajka!
i do tego takie śliczne!
i sikać na ekologię, ekonomię i takietam idee - chce mieć zdrowe dziecko i szanuję swój czas prywatny, więc zdecydowanie wybieram otulacz + prefolda czy formowankę
katrin22 masz ode mnie PW, bo zarzuciłam tematem twojego Kubusia z delikatną pupą i mam kilka cennych informacji, które mogą Ci się przydać w razie problemów
teraz mnie czeka kompletowanie pieluchowej wyprawki
Gość: katrin22