Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Gość: agasiam
Gość: dianek
Gość: grusia
Moze tak http://edziecko.s...oduszka-dla_1636.jpg ?
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
beata21
Postów 1260
Data rejestracji 18.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj jak najbardziej choc 9 godzin spokojnego snu by sie przydalo
Dobrze, ze kolki ustapily, teraz jestesmy na etapie raczkowania
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
moja mała ma już dwa lata i jeszcze nie przespała całej nocy
o, dobra fota, dzięki grusia
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja mała ma już dwa lata i jeszcze nie przespała całej nocy
Witam w klubie
Ale ja nie mowie by zostawiac dziecko placzace samo w pokoju
A widzialyscie moze to urzadzonko ?
http://www.sklep.why-cry.pl/
Gość: mooniq82
Ja mam konkordatowy, ale z tego co wiem, po cywilnym nie można przystąpić do komuni św.
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli tylko ślub cywilny, bez kościelnego to nie, chyba, ze przy spowiedzi przekonasz księdza (?) i da Ci rozgrzeszenie.
Myślałam, że chodzi i o zostawienie samego dziecka w łóżeczku i pójście sobie, bo co innego być przy tym łóżeczku i np. głaskać dziecko po główce, by nie czuło się samotnie.
Ciekawe urządzonko, ale, czy warte zakupu,hm.
My w ostatnim czasie odkryliśmy uspokajacz- ODKURZACZ, albo SUSZARKA do włowsów
Czyli wg zasad kościelnych, lepiej jak mieszkasz sama z dzieckiem, bez ojca, wtedy możesz przystąpić do komunii
Pozostawiam to bez komentarza
chore to wszystko
jeśli żyjesz z kimś bez ślubu kościelnego (nie ważne czy masz cywilny czy jesteście tylko w związku partnerskim i mieszkacie ze sobą) to nie możesz przystąpić do komunii, a przystąpienie do niej jest świętokradztwem
czyli bez względu na to czy mieszkasz z chłopakiem czy już z mężem po ślubie cywilnym, jeśli nie masz kościelnego to nie możesz przystępować do komunii
tak jak napisała katrin - sprawy raczej nie należy komentować
Ja nie chodzę do Kościoła za często, przez to miałam spięcie z księdzem, ale teraz mam innego księdza, więc nie ma problemu, bo ten jeszcze nie wie, że ja katolik nie praktykujący