Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehh dziś idziemy na szczepienie.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie dużo się pozmieniało przez 2 lata przedtem kąpali dziecko po porodzie teraz nie przedtem kazali stosować spirytus do przemywania pępka teraz nie i to co mnie najbardziej zirytowało i zaskoczyło przedtem w szpitalu podgrzewali mleko jak ktoś karmił butlą teraz dają zimne u Was też tak jest ???
Gość: nniewidzialnaa
Na sali byłyśmy w 4 osoby, oczywiście ciągła rotacja, tak, że będąc w szpitalu w jednym pokoju poznałam chyba 8 kobiet
My dzisiaj z Mateuszkiem idziemy na wizytę u pediatry w ramach bezpłatnych wizyt z Mamo to ja
Jak to zimne?u mnie podgrzewali w mikrofali, było tak gorące, że musiałam w łazience pod wodą zimną studzić.
nniewidzialnaa kurcze to miałaś luksus. Mi na drugi dzień jak tylko wstałam przywieźli Kubę i powiedzieli, że teraz ze mną zostaje, ja byłam strasznie ucieszona
RAz zaraz po porodzie nie mogłam w nocy spać, bo dziecko głodne, a ja nie dałam rady wstac po mleko, zawolalam polozne i z łaską wielką wzięły mi dziecko na kilka godzin, wrrr
W ogóle miałam problemy z mlekiem dla Kuby, bo nie chciały wydawać, tylko kazały karmić piersią..ale dałam sobie radę, nie pytajcie jak;d
Gość: nniewidzialnaa
katrin22 różne rzeczy chodzą mi po głowie odnośnie Twojego ostatniego zdania
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My po szczepieniu. Serce mi się krajało jak mały tak płakał...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tego nie cierpię i serce mi się kraje jak widziałam jak synek płacze a tu znowu od nowa się zacznie i za 5 tygodni szczepienie .
Gość: dianek
a Benio (tak został oficjalnie przez wszystkich ochrzczony
my jutro na szczepienie
mam nadzieje, że płaczu będzie tyle co ostatnio czyli kilka sekund po ukłuciu i tyle
twardziela mamy
Gość: dianek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pomalowałam sobie paznokcie
ale mleka nie chciał zbytnio....
Gość: allice
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było iść z cytrynką, wtedy nie jest takie mdłe. Jak za pierwszym razem poszłam na badanie bez cytrynki to się nawet kobieta w punkcie pobrań zdziwiła, że jak ja mogę to wypić bez i że cytrynka nie zaburza wyniku, więc spokojnie można ją wycisnąć.
Katrin, mój ma gorączkę jak nic, jak piecyk jest.
Gość: ewachem
podaj mu Nurofen
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo niektóre są dla starszych dzieci - możesz mu podać, bo po co dziecko ma się męczyć.
My dorośli to sami byśmy coś wzieli jakbyśmy mieli stan podgorączkowy, a dzieci sa uzależnione od nas.
Teraz agusia go nie budź - jak sie obudzi i będzie widać że nadal się męczy to mu daj.
My na szczepienie ostatnie do pierwszego roku życia idziemy 14 czerwca - więc jeszcze trochę spokój