Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: eveline22
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz co, ja miałam to samo, troje małych dzieci na sali wyjące jak nie wszystkie na raz to na zmianę, ani chwili ciszy i spokoju. Jeszcze pierwsza noc ok, bo byłam tak umęczona, że nic by nie obudziło, ale ta druga to jakiś horror.
Monia na kolkę najlepszy esputicon.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
Ja byłam na 2-osobowej sali z Wc. Mój Kubuś spał smacznie całe dnie,a koleżanki obok (też Kubuś) płakał jak słyszał inne dzieci płaczące i na dodatek chciał być ciągle przy cycu, no spać nie dawało rady, już nie wspomnę jak obok na sali dziecko płakało, a głupia położna zamiast pomóc dziewczynie, to przyszła do niej i nakrzyczała, by dziecko uspokoiła, bo inne matki nie mogą spać. Jaka ja byłam tam zmęczona, jeden koszmar, ale jak po 2 dobie wypuścili moją współlokatorkę to zostałam sama, z jednej strony fajnie, bo cisza, ale i nuda, dobrze, że koleżanki na zmianę przyjeżdzały
mooniq82 mi toi wygląda na kolkę, podaj Julce kropelki na kolkę, nie znam się jakie, bo ani razu nie musiałam podawać, ale dziewczyny coś tam polecały.
benasia u nas często po kupce skóra koło odbytu czerwona, ale smaruję sudocremem i schodzi po chwili.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też chciałam ale ogólnie szpital był obłożony tak, że ja z dwoma dziewczynami byłyśmy na oddziale ginekologicznym a nie na noworodkach, gdzie brakło łóżek nawet na korytarzu. I chwała za to, bo tam już całkiem byłoby głośno i ruch non stop.
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia147 to nieźle, u mnie akurat sie zwalniały trzy pojedyncze sale, więc mogłam sie uprzeć, no ale przynajmniej wiem na przyszłość
Najgorsze co wspominam, to jak położna dała mi coś na wypróżnienie, mnie pogoniło do Wc, a w tym czasie był obchód
I czekali na mnie hehe
Ale to szpital w końcu, nic co ludzkie nie jest tam obce heheheh
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się wypróżniałam dopiero w domu, w szpitalu jakoś się bałam i miałam fobie, że coś mi się tam porozrywa, w końcu obok byłam szyta, a w domu wiadomo na spokojnie i nikt pod drzwiami łazienki nogami nie przebiera
Gość: allice
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas jedzenie w strzykawce przynosiły z takim jakby wenflonem i tym było dziecko karmione przy użyciu ręki w rękawiczce lateksowej... W moim szpitalu smoczki i butelki były be.
Ja też z koleżanką sobie pomagałyśmy, bo dzieciaczki 24h z nami były.
Też chodziłam po butelkę, a w międzyczasie uczyliśmy się karmić piersią
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: anusia12346
czy jest może jakaś mamusia z okolic Kętrzyna? mam pytanko:)
U nas na odwrót, Kubuś coś tam popłakiwał cichutko, a sąsiadki płakał, oj płakał, wisiał przy cycusiu non stop i wtedy można było się zdrzemnąć. Ja raz takim twardym snem zasnęłam w szpitalu (była pora obiadowa), że salowa nie mogła mnie dobudzić, przespałam cała Magdę M., bo pytałam się dziewczyny obok ile spałam, taka byłam zmęczona, a taka panika się zrobiła, salowa miała leciec po lekarza, a ja zwykle padłam heh, najlepsze jest to, że szarpała mną, a ja nic
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a w domku mały od razu spał sam w łózeczku