Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: katrin22
Benio wysysa z Ciebie chyba wszystko co się da
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
chyba nawet więcej
i cały czas walczymy z niekapkiem - zjada po ok. 60ml po czym ma dość...czasem doje cycem czasem nie
trochę nie mogę wyczaić czemu tak mu się robi
i nie wiem czy go karmić tak po 60ml przez cały dzień i pilnować by mniej więcej zjadał normę czy dokarmiać cycem (chociaż tego nie chcę)...
eh z tym karmieniem
agusia - standard
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lepiej nie
chociaż raczej woli sobie go wkładać do buzi, gryźć, wyciągać i oglądać niż jeść jak człowiek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale kaszkę jadł na kolację przed samym spaniem i na gęsto -podawane łyżeczką bo nigdy nie pił z butelki nic oprócz mleczka i herbatki.
A u nas kolejny sukces pochwalę się a co
Mikołaj dziś przeszedł za rączki z tatusiem cały pokój - sam szedł - byłam w szoku
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Asiu no właśnie a Kamiś za cholerę nie chce przespać, budzi się gdzieś o 4, a na mleku przesypia do 6. A kaszka jest dość gęsta, więc nie wiem.
Gość: eywa
a ile mały ma? może już manną można dosypać do mleczka i lepiej podziała? jest od 6 miesiąca
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No i druga sprawa co robisz gdy budzi się o 4 rano?
W żaden sposób nie możesz robić mu dnia, zrób to co masz zrobić -zmień pieluchę, daj mleko, światło musi być taki pólmrok, i jak najmniej się odzywaj -niech wie że to noc i nie ma zabawy, potem spróbuj polożyć - wiem że od razu może nie podziałac skoro sobie zazwyczaj zabawy urządza ale ze spokojem musisz mu pokazywać że należy się wyciszac i spac dalej.
Jeśli lepiej śpi po mleku, to dawaj mleko
A na ząbki nie ma rady, u nas żele już nie pomagają. Kubuś ma na dole już dojrzałe 2 ząbki- jedynki, a na górze tydzień temu boczna dwójka wyszła i idą teraz na raz dwie przednie dwójki, eh ciężko jest, bo Kubuś wszystko by gryzł, ale tragedii nie ma, bo można Go czymś zająć.
Asiu to super, Mikuś niedługo zacznie chodzić
U nas z nowości to Kubuś sam stoi, oczywiście trzyma się rączkami za szczebelki łóżeczka. Siedzi duuużo lepiej, ale jeszcze nie tak bardzo stabilnie.
Zjada normalną kaszkę mleczno- ryżową i tylko jeden, czy dwa pryszczyki wyskakują na buzi, czyli skaza łagodniejsza.
Rozumie polecenia daj, chodź, am.
Rosną nam chłopaki
tylko bu-bu i bu-bu
siedziałby cicho to bym zasnęła, a on by sobie leżał... ale nieee, musi sobie bubać do smoczka
Mój od kilku dni o 21.00 zasypia
Od 20.00 oczy jak chińczyk ma, ale walczy dzielnie, by nie zasnąć.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4251
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6