Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Znam ten ból, tu się człowiekowi spać chce, a nie można
My już dolne jedyneczki mamy za sobą, też było ciężko. Temperatury nie było, ale bolały małego dziąsełka, pomagał Ibum w syropie i żel Dentinox N, teraz dajemy radę bez wspomagaczy, choć idą górne dwójki.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia jak mały śpi sam w łóżeczku to spróbuj mu zrobić taki baldachim ostrożnie oczywiście by nie spadło na niego bądź sam by nie ściągnął - może kwestia tego że za jasno ma rano i myśli że czas wstawać?
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh szkoda.....a tam chyba też jury wybierało chyba jakieś fotki, bo chyba 10 było nagród coś mi się przypomina.
Gość: milenkakonk
fryteczka
Postów 4251
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
fryteczka
Postów 4251
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no Kasiu komisja gustu tez za bardzo nie miała ponieważ niektóre zdj które wybrali byly fatalne i to w pojeciu również innych - no i docenili tych którzy dziwnym sposobem zyskali w kilka godz baaardzooo dużo glosów.
Ale przynajmniej wiem, by na przyszłość nie brac udziału w takich konkursach.
I faktycznie Kasiu cieszę się że Mikuś tak szybko się rozwija z dnia na dzień zdobywa coraz to nowe umiejętności. Dziś jeszcze zanim zobaczylam jak ślicznie potrafi chodzić za rączki demonstrował mi stanie w łóżeczku trzymając się tylko 1 ręką a drugą targając i wymachując maskotką, podnosząc ja stojąc gdy spadnie a także przemieszczając się po łóżeczku trzymając się jedną ręką (choć czasami z małymi potyczkami jeszcze).
Dumna jestem strasznie
No i tak ślicznie mówi tata - tylko szkoda że mama nie chce tak ładnie mówić
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kiedy te ząbki wyjdą całkiem
Gość: dianek
nam od miesiąca idzie prawa dolna jedynka! całe szczęście nie męczy cały czas, tylko co kilka dni młody dostaje ataków gryzienia połączonych ze ślinotokiem...
już ją palcem czuję płytko pod dziąsłem, ale skubana nie chce wyjść
i mamy kolejne sukcesy w drodze do siadania
śmieszne te dzieciaki
Gość: rachel
Za to z zębami chyba się zaczyna, bo wczoraj 5 min na dworzu był taki wrzask że chyba pół miasta ją słyszało. Nic nie dało uspokoić ani grzechotka, ani biedroncia więc uznaliśmy z mężem że trzeba biec do domu byliśmy już kilka kroków. Dopiero jak doszliśmy do domu się uspokoiła...pewnie dlatego tak długo spała bo się wymęczyła tym płaczem...
biedactowo...
echh zakochana jestem taka jest słodka!!
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: eywa
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia, oby następne perełki nie dały Wam w kość
Pogoda smętna u nas, ale nie ma co tracić czasu, mamy niańkę na dziś i jedziemy z mężem moturem na wycieczkę, neidaleko, ale zawsze to jakiś odpoczynek.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrzuciłam foto na fejsika naszych zębalków
U nas pogoda dziś ładna, słoneczko, cieplutko itp.
Gość: dianek
młody przestawił się na niekapka, od wczoraj od 21 do dzisiaj do 16 nie miałam ani kropli mleka, więc siłą rzeczy musiał jeść Pepti i... wygląda na to że się z tym pogodził
tylko ja mam problem
teraz trochę mleko zaczęło napływać do jednej piersi... i nie wiem co robić
ściągać wszystko? ściągać tylko tyle ile muszę? co robić żeby zastopować laktację?
wszędzie pełno informacji ja laktację pobudzić, a jak zastopować to już nie
btw - zjadłam dzisiaj normalny obiad, normalną smażoną rybę w normalnej panierce, ziemniaki z kefirem i pół miski mizerii... i chyba jestem najszczęśliwsza na świecie z tego powodu