Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mój Mikołajek chodził wczoraj za rączki na roczku swojej kuzynki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
rany, rany jak On pięknie chodzi
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie się bawił z kuzynką - on uciekał chodząc za rączki a ona go goniła na czworaka tzn mała jubilatka
fryteczka
Postów 4248
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
kolega ostatnio brał w kszealcie lwa tez na roczek i mowi ,ze byl tak brzydki ,ze wstydzil sie go wyjac na stól.
Gość: eywa
Gość: dianek
kapelusz ma regulację, przymierzałam go na tą naszą wyrośniętą bratanicę, tkóra ma 2,5 roku, a wzrostowo jest jakby miała dawno 3 skończone i kapelusz też był dobry i jeszcze by w nim sporo pochodziła (a zarazem na Benia też idealny)
tutaj link do aukcji na której kupowałam: http://allegro.pl...-50-i2523177648.html (u nich od razu kupowałam też okularki)
a Mikuś pięknie Wam już chodzi
katrin - dzięki za linka, może i tym razem uda nam się zgarnąć kieszonkę - na lato są całkiem ok, bo młody spodenek nie nosi
agusia - nieźle wakacjujecie
kobitki, pytanie mam - Benio jest na samym mleku, nie bardzo chce mu wprowadzać nowości bo jeszcze ma trochę wysypki od mleka
ale coś go od 2 dni zatwardziło
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na dole na rondzie ma regulacje
fotkę postaram sie zrobić jak się młody obudzi
Gość: rachel
teraz tez odsypia impreze:))
Gość: rachel
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masakra... U mnie nie ma czym oddychać
benasia i agusia gratulacje