Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
też mam w planie, bo mam swoje pomidorki. Ja zrobię tak:
Cwierć pomidorka bez skórki i pestek ropzgotuję, dodam rosołek i ryż/ makaron i potem zabielę mlekiem modyfikowanem.
Gość: eywa
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: grusia
Aha, waga koleżanki jest elektroniczna a u lekarki mechaniczna, zresztą Kuba tak chwiejnie siedział na niej. No nic, ważne, że dziecko przybiera na wadze i jest zdrowe, a najważniejsze może pic zwykłe modyfikowane i nie ma już ani jednej krostki.
U nas są 3 twarde posiłki, a mleka średnio z 5x 120ml, do tego woda, herbatka i soczek. Czasem bułeczkę z masełkiem zje, biszkopcika, zrobię budyń. Mam już dla Kubusia 30 słoiczków jabłuszka bez cukru (papierówki- mniam), także robię zapasy na zimę.
Gość: dianek
jeszcze ze sklepu nie mogłam wyjść bo mu się tak spodobało że po zdejmowaniu z nocnika był wrzask
jutro jedziemy do smyka jeszcze, może coś znajdę wreszcie...
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo mały to i chuda dupkę ma
Dianek zrob mu foto w kapeluszu bo czekam
śpi teraz paskuda, już sobie przypinam kartkę na laptopa i jak tylko wstanie to pstrykam
Gość: agasiam
http://allegro.pl...oro-i2484518163.html
ale Ona już dużą dupkę ma
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może Wam się przyda. Wyprzedaż do -70 proc. na dziecięce ubranka.
Gość: agasiam
Co do deserków to niestety kupne najczęściej podaję, bo ze swoich owoców dopiero jabłka mogę podać i ewentualnie banan. Kiedyś jeszcze też zjadałam resztki ze słoiczka, teraz nic mi Kubunia nie zostawia.
agasiam a spróbuj do zupki dodać jabłuszko, może wtedy niuni posmakuje, ja tak oszukiwałam Kubusia zanim posmakował zupki/ obiadki.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok poczekam