Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bubulina
Ja mojemu zaczęłam podawać soczek i deserki i kaszke dopiero jak skończył 4m-ce.Do 4 m-cy tylko dostawał cyc
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: nniewidzialnaa
Gość: katrin22
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja lubię pospać do 8
Mikołaj na kolacje zjada ok 140ml kaszki na gesto i czasami ale nie codziennie ok godz 23 daje mu 120ml mleka jak spi wtedy powinien spac do rana ale na wakacjach tak miał ze sie budził dosyc czesto w nocy zazwyczaj ok 3 w nocy i chciał pić ale nie mleko bo on jak sie obudzi to mi nie pije wcale mleka, tylko sama wode pił... dzis na szczescie od wczoraj jak usnał po 20 do 7 rano spał bez pobudki...
a i inna sprawa od prawie 2 tyg robi kupy takie luźne rozwalone - wczesniej czasami miał zatwardzenie. Nie wiem czy to od zebow co jest baaardzooo mocno mozliwe bo kiedys dr mi mowił,no a dziasła spuchniete a mały gryzie nawet mnie, czy od tego ze na wakacjach pił sama wodę - w duzych ilosciach, i w dodatku taka z butelki żywca lub primavere i to nie przegotowana. Wczesniej w domu dawałam mu z herbatka i to przegotowana -ale przed wyjazdem zaczełam dawac coraz mniej granulatu az w koncu sama wode sie nauczył pic. Bo przeciez okolo roczne dziecko chyba nie musi miec juz przegotowana wode?
Aczkolwiek teraz w domu mu nadal gotuje -sporadycznie poza domem jak trezba daje nie ugotowana wode do picia, a kupy nadal takie rozjechane tzn takie są juz jak się porusza i usiadze to cała pupa ubazgrana
A od kiedy dziecko może pić kakao? od roku?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój na cycu samym i tak planuje co najmniej do 6 miesiąca. A twoja chyba na butli to ja bym poszerzała dietę po 4 miesiącu ?
U nas ze spaniem to mały idzie spać o 20 potem wstaje o 2 potem o 5 i śpi jeszcze godzinkę i od 6 na nogach jesteśmy
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie miałam też zapytać, bo pytałaś ile waży 15-tygodniowe dziecko, a teraz piszesz, że skończy 3 m-ce
tzn. przegotowuję
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mooniq82
pomyliły mi się cyfry
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
u nas 4,5 miesiaca i ja jeszcze nic nie podaję.
Przed chwilą wróciłam ze spaceru. mała nie chciała spac. Ponad 30 min chodziłam z nią na recach bo nie mam sił znieśc wózka.. normanie padam, ale na szczescie ona tez padła