Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mooniq82
też racja
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1099
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin powiedz jak ten nowy wózek się sprawuje i czy dostałaś na niego jakąś gwarancje?? Bo też teraz szukam jakiegoś wózka do kupienia spacerowego.
Gość: dianek
to ja swojego grubasa chyba muszę schować
dejzi
Postów 1099
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
10 miesięcy temu
Gość: ania75
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wagi Mikołajek teraz miał 10-miesięcznicę i waży 10,60kg.
No i wróciliśmy z nad morza - było wspaniale
Mikołaj rwał się do morza, wypływał się, wyraczkował po piasku, wyjeździł wózkiem na spacerach na świeżym morskim powietrzu - ogólnie super i cała nasza mała rodzinka bardzo zadowolona
A z nowych umiejętnośći oprócz świetnie opanowanego raczkowania to próby chodzenia samemu tzn puszcza się i chce iść ale jeszcze bez trzymania za raczki nie pójdzie bądź bez trzymania się czegokolwiek ale sam ustoi przez chwilę bez trzymania
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
U nas sprawdzila sie kobieta po 50, ktora u siebie w domu zajmuje sie innymi dziecmi. Bylismy wszyscy zachwyceni, do czasu jak u naszej corci pokazala sie alergia na psa niani
Pozniej mala zajmowala sie kuzynka... na szczescie nie trwalo to dlugo, bo wiecej serca i cierpliwosci mala otzrymuje od naszej ostatniej niani, ktora nie ma doswiadczenia ale po prostu za soba przepadaja.
Nie da sie zaszufladkowac, ze mloda osoba = dobra niania lub odwrotnie, to tak jak nie kazdy z nas moze zostac np. psychologiem.
Wiadome, ze starsze dzeci moga na poczatku plakac, jak sie je zostawia z niania ale jak sie z nimi pozniej rozmawia to widac iskry fascynacji w oczach
Wazne jest zaufanie i wydaje mi sie nie posiadanie wymagania, by niania np. zajela sie tez domem, ja od poczatku kazdej mowie, ze ma sie zajac dzieckiem a nie prasowaniem czy gotowaniem... nie chcialabym uslyszec, ze dziecku cos sie stalo, bo ona np. zajeta byla prasowaniem.
Nawet po malenkim dziecku mozna zauwazyc, ze po kilku wizytach niani pozwala sie jej wziasc na rece, usmiecha sie do niej lub gaworzy, to oznacza, ze jej ufa i maja dobry kontakt, do tego nie trzeba kamer i podsluchow.
A dla sprawdzenia zawsze mozna wpasc niezapowiedzianie do domu
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Gość: eywa
na rok 10,900 a teraz będziemy mieć szczepienie to sie zważymy:)
wiecie co, czasem oglądam zdjęcia sprzed kilku miesiecy i nie wierzę,że moja Natalka tak wygladała inaczej niż teraz,szok:)
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tym sposobem wyjesz mi monitor
Kto nie zje ? Mała ?
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nic Ci nie wyjem, bo ja wyjem ino do ksiezyca w czasie trwajacej suszy ;]
Gość: eywa
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj miało być myjesz
Taaa jeszcze mam przed oczami aniołka, który kradnie mamie z talerza kotleta i wieje
eywa możesz podać na zmiane paracetamol z nurofenem
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: allice
Gratulacje
A dlaczego tak długo w szpitalu?
Gość: katrin22
dejzi wózek sprawuje się bardzo dobrze, tylko jedno kółko jest w powietrzu, napisłam reklamację, zobaczymy co odpiszą, może ja mam pecha...Jest gwarancja, także zobaczymy.
Dziewczyny widziałyście takie coś, ja dziś pierwszy raz. Chyba zacofana jestem
http://allegro.pl...ena-i2578313123.html
benasiu super, że wypoczęliście i że Mikuś robi takie postępy
Ja zapracowana, produkuję deserki, dziś śliwka z jabłkiem, a jutro banan z jabłkiem, eh trzeba się na zimę zaopatrzeć.
Gość: katrin22
Gratulacje