Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: joanka
Gość: katrin22
http://allegro.pl...nik-i2584043158.html
Bo ja go chyba zakupię
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten też oglądałam ale stwierdziłam że balony jak powiesze w grupkach to i tak nie bedzie widac napisów bo chcę takie girlandy lub grona zrobić no i potrzebowałam ich dużo więc 100szt zakupiłam
A świeczkę wybrałam taką:
http://allegro.pl...bal-i2605391291.html
do tego kilkanaście serpentyn holograficznych i fontanny na tort
Wszystko u jednego sprzedającego i po niedzieli powinno dojść
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Aha
Ja dodatkowo też chcę zakupić balony i te z napisami w środek wczepić.
Torcik sama będę piekła i też chcę porobić figurki z kubusiem puchatkiem
O rany..ile mnie czeka przygotowań
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Allice gratulacje.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia
Katrin my kupilismy taka girlande jak na fotce ( super jest,mamy juz w domu ) i balony mam juz roczek takie jak w Twojej aukcji plus takie http://images48.f...8b66714f4a716med.jpg i zlote z jedynkami. W sumie 10 szt bo wiadomo nie wystroje calego pokoju
Małego ubiorę na luzie, tzn. koszula w kratkę, sweterek i jeandu i do tego biały krawacik
Ranyy jak ten rok zleciał......
A mi się teraz przypominają przygotowania do porodu, o tej porze lekarz powiedział mi, że dziecko ma 12% na obrót hehe, więc oswajałam się z CC. AAA i płakałam (dosłownie), że nie mam się w co ubrać
U nas biegunka minęła, wczoraj kupy nie było, ale był stan podgorączkowy i duuużo purków.
W nocy o 3 Mały się rozbudził i marudził, więc dostał czopek Efferalgan i zasnął, a dziś rana słyszę jak sobie śpiewa, a to oznaczało jedno- KUPA i to jaka
Gość: joanka
Gość: dianek
dejzi
Postów 1099
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin fajny ten zestaw u nas jeszcze niecałe 3 miesiące do roczku ale też zleci tak szybko jak te dziewięć to już mogę też się zastanawiać i kupić wcześniej, żeby nie było tak jak na chrzcinach w niedziele chrzciny a w piątek dzwoniłam za pocztą gdzie moja szatka.
U nas mały zdrowy od środy w żłobku, ale już dostał teraz kaszel więc może przez weekend dojedzie do siebie.
Co do ozdób to już nawet do tortu mam zamówione pierdółki
Gość: allice
Smaruję Maltanem ale i tak mam aż strupki, a każde karmienie to jakiś koszmar
Nie wiem co robić. Odciąganie ręcznym laktatorem też niezbyt wychodzi.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi życie uratował bepanthen, bardzo pomógł - nie zmywasz go do karmienia i możesz stosować dla dzidzi przeciw odparzeniom.
Wiem, że polecają też bardzo Purelan, ale ciężko go dostać.
Dużo wietrz piersi i moim zdaniem nie ściągaj pokarmu. Początki są nagorsze i sama pamiętam ten ból.
Postaraj się też może zmienić pozycję karmienia, tak, żeby dziecko łapało dokładnie calutkiego sutka
za kilka dni powinno być dużo lepiej, trzymajcie się mocno
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek sama próbowałam lanoliny, zreszta jak kilka znajomych i stwierdziłyśmy, ze ona jest ok w zapobieganiu, ale już z ranami średnio sobie radzi.
jeszcze mi się jedno przypomniało - maść nagietkowa, tylko ją dawać po karmieniu i przed następnym karmieniem wypada zetrzeć jeśli coś zostało
ona na rany jest świetna, bardzo przyspiesza gojenie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbowałam też osłonek, ale moj nie bardzo był zadowolony. Na dziabnięcie do krwi tez polecam Pureline
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna
Taką mam: http://allegro.pl...ips-i2614766101.html myślę że w aptece też można kupić.