Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
fryteczka
Postów 4244
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Dla mnie tort moze tylko wygladac bo i tak go nie jem
Gość: agasiam
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
taki mam wybór http://tortyaski....ielkosci-tortow.html
fryteczka
Postów 4244
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Na weselu psiapsioly byl tort z masą masy
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...91c406217b494c8.html
i to był jeden z pyszniejszych tortów jakie jadłam w życiu - a dzieciątko na torcie było pyszne
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy lepsze sa polarowe czy z owczej wełny?
czy w ogóle to zbędna rzecz?
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam jakis czas temu śpiworek ale go sprzedaję - dla mnie zbedna rzecz.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
My mieliśmy mase marcepanową na weselu, ale była tak dobrze zrobiona, że była pyszna i wszyscy ją wciągali dosłownie
Gość: dianek
co do balonu - nie lataliśmy, ja mam krakowa po dziurki w nosie, jeszczebym miała płaci za oglądanie go...
a tak serio - znajomi byli, chwalili sobie tylko trzeba trafić na odpowiednią pogodę żeby widoczność była
taka pogoda jak dzisiaj rano byłaby idealna - zimno, nieco wietrznie, ale bezchmurnie
teraz się już skisiło
jak jest lampa to taterki widać ślicznie
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spiworka nie uzywalismy, bo maly się wkurzał
Gość: katrin22
o do budowy, to my przez 2 lata remontowaliśmy dom, który stał w stanie surowym, trzeba było tynki zbijać i nowe dawać. Materiały sami gromadziliśmy, a że mąż siedzi w budowlance to sam wszystko zrobił, od wylewek do dachu. I bez długów, kredytów itp. jedynie oszczędnością. Dom z działką dostaliśmy od mojej mamy, sprawy papierkowe poszły szybko, bo dom miał miano mieszkalnego.
Co do tortów, to ja sama upiekę na roczek, jeszcze nie wiem jaki, ale jakiś pomysł się wykluje napewno. My roczek robimy 27.10 o 17.00 jest msza a potem imprezka, tylko nie wiem jak Kubuś wytrzyma, no zobaczymy. Menu jeszcze nie ustalone, ale to kilka dni przed ustalę, nie lubię planować.
Gość: katrin22
Gość: twoja_stara
a co do śpiworka to ja mam bawełniany, nie lubie go, jakoś do gustu mi nie przypadł, może teraz się przyda w marcu http://fotoo.pl/s...dja-cie0574.jpg.html