Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Gość: dianek
no... to teraz będzie głupi
my młodemu póki co zapuszczamy - żeby było z czego porządnego punkowego irokeza zrobić
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
ja pojutrze ide do pracy:/ jestem przerażona...rycze za każdym razem jak mam odejsc od domu....
i jak ja znów mam problem...jakie deserki podawać małej (7 miesiecy) o tej porze roku, chodzi mi o owoce??? bo moja fantazja kończy sie na jabłku...w necie przeczytałam wiele ale jest tam tez wiele skuch wiec wole was dziewcxzyny zapytac co podajecie?? bo latem to wiadomo a to maliny a t brzoskwienie a teraz strach sie bac ...może mrożnki?? ale też nie wiem jakie?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie pamiętam co w tym wieku się podaje, ale my często poza normalnymi owocami, podawaliśmy te słoiczkowe, zawsze to jakieś urozmaicenie.
Ja z racji, że mam dostęp do swoich owoców, to w przyszłym roku sama zabezpieczenie się w część słoiczków i mrożonek, ale są owoce, do których nie mam dostępu i niezawacham się podać słoiczków
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gruszki, banany, jabłka, winogron jak chodzi o świeże owoce. Niestety taki sezon, że nie ma wielkiego wyboru
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbowałyście chinek ? Tak czytam opinie o nich i widzę, że są różne i zastanawiam się, czy nie skusić się i nie kupić na spróbowanie. Albo same ich wkłady np bobolidera mikrofibrowe mają fajne ceny
Jak ktoś używał proszę o firmę i jak wam się sprawowały
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do owoców to teraz dajemy: jabłko, banany, mandarynki, czasem ale rzadko winogron lub mrożone maliny, a tak to słoiczki z owocami również
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet suknię ślubną 5 miesiecy przed ślubem szukałam i przymierzałam w salonach
Kalisto,
chinki tak, ale dla dziecka, które jest w miarę spionizowane - chodzi lub przynajmniej raczkuje
leżącym przeciekają to primo
secundo - wiele noworodków ma na chinki uczulenie - wiec coś z tymi materiałami jednak nie halo
ja mam teraz 3 chinki, młody śmiga po mieszkaniu i teraz są ok, nie przeciekają nawet
jeśli chodzi o wkłady bobolidera - omijaj szerokim łukiem
są be-zna-dziej-ne do kwadratu
nie chłoną, szybko się spierają, w ogóle bez sensu
Kasia chyba też je miała i z tego co pamiętam była średnio zadowolona (acz może ona sama się wypowie
szukasz wkładów? mam kilka sztuk nówek, nie wiem skąd, sama ich używam, mogę sprzedać i to w mniejszym rozmiarze, więc nie będą mega za wielkie dla noworodka
w ogóle kalisto w przyszłym tygodniu będę miała sporo outletowych pieluch (nowe bez metek lub raz uprane bo w magazynie leżały bez opakowania i się zakurzyły), różne rodzaje, kieszonki, AIO, otulacze, formowanki, trochę tego będzie
jak zainteresowana to pisaj
i ogólnie zanim kupisz a masz coś na oku to możesz mnie męczyć, bo ostatnio sporo ściągam pieluch bo schodzą jak świeże bułeczki
głównie nówki lub takie co ktoś kupił raz użył albo i nawet nie...
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek możesz pisać jak będziesz miała jakieś noworodkowe, ale na razie to jedynie rozglądam się, porównuje, czytam itp
Kupiłam tylko 2 formowanki na all używane i obserwuje aukcje tylko z na prawdę okazjami. Jak będziesz coś miała w okazyjnych cenach to możesz pisać, ale planuje dopiero od stycznia część swojej wpłaty przeznaczyć na zakupy, bo teraz to za duże wydatki świąteczne ( musze myśleć o prezentach, a mamy trochę chrześniaków, plus dzieciaków w rodzinie, którym wypada chociaż drobiazg sprezentować)
Na pewno spróbuje troszkę w wymiankach na chustach, może wymienie coś za wielo.
Myślę, żeby na początek kupić po kilka sztuk różnych, bo chce spróbować, a nie wiem czy się w to wciągne.
Na pewno myśle o zamówieniu kilka sztuk u sylviontka i ecodidi, a reszte zobacze jak finanse pozwolą
Gość: katrin22
Diana z tymi przesądami, to porażka
Nie wierzę w takie brednie. Dziecku włosy na oczy leciały, z tyłu już miał loki
Co do ślubu, to u nas był pełen spontan. Ja miałam upatrzony dworek, ale rezerwacje były na 2 lata. I jakoś szukałam zdjęc na necie tego dworku i natknęłam się na ogłoszenie Sprzedam Termin na 09.2009 r, a to był w lipiec 2009, więc tylko 3 miechy
kieszonek nie da się używać jako otulacze
otulacz ma to do siebie, że nie namaka
więc ubierasz dziecku formowankę lub wkładasz jakiś wkład i na to otulacz
jak zasika to zmieniasz wkład lub formowanke, zakłądasz nowe i dajesz ten sam otulacz
a polarek czy bambus w kieszonkach namakają
więc po jednym użyciu cała kieszonka do prania
więc zamiast jednego otulacza na cały dzień (my tak używamy) to zużyjesz z 10 kieszonek (zwłaszcza przy noworodku)
kalisto to spoko, jak będziesz startowała z zakupami to daj znać, bo mi się pieluchy rozchodzą błyskawicznie, więc na razie nie będę chomikować
a jak coś mi się trafi co mogę na prawdę tanio sprzedać to napiszę
Kasiu - no dlatego się z tych przesądów nabijam
Tu juz kwestia tego jak kto rozumie pojecie idealnie
lilithbb
Postów 380
Data rejestracji 07.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: katrin22
menu i wystrój sali ustalone na jednym czy dwóch spotkaniach z właścicielem sali.
Orkiestrę znalazłam w kilka dni. Teraz każda dobra orkiestra ma swoją stronę z demówkami. Ja miałam farta ze swoją.
Kurs przedmałżeński był przyspieszony ( w Oławie), ludzie z całej Polski tam przyjeżdżali, bo były tylko 3 spotkania i 20 minut wykładu o naturalnym planowaniu rodziny.
Suknię znalazłam szybko, bo miałam wizję jaka ma być.
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym dogranie wszystkiego menu, ciast i tortów, przystrojenia, kościoła, zamówienia kamerzysty i fotografa oczywiscie nie pierwszego lepszego tylko również z wyprzedzeniem, suknia ślubna -ile przymierzania lub szyta na miarę - cóż zdawałoby się że ślub chwila moment a jednak tyle przygotować trzeba by było idealnie naprawdę mnóstwo ale gra warta świeczki i u nas było idealnie