Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: zwierzak
Ja wysłałam tylko jedno bo i tak wiem ,ze nic z tego nie będzie jestem w tym naprawdę kiepska.
zaczytana-pola
Postów 11509
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi marzy się ten telewizorek, ale znając życie nie wygram nic
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w Topazie ...eh jak ja wam zadroszcze nie których marketów
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: majabobas
zobacz co mi koleś z autem zrobił file:///C:/Documents%20and%20Settings/All/Pulpit/zdj%C4%99cie-0018.jpg
kuzynka była tak miła że wystawiła mi go na Allegro http://allegro.pl...ack-i1220737031.html
Joka Ja mieszkam na wsi to jest dopiero feler
zaczytana-pola
Postów 11509
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, ja też nie mam zbyt wiele marketów, ale ostatnio poszczęściło mi się z konkami Smolara, więc żałuję
majabobas
zwierzak
witaj na farmie, to znaczy na wsi i witaj wśród żon podróżujących mężów
luckymen
Postów 1225
Data rejestracji 21.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zawieź go na fabryczną (41), może dostaniesz więcej niż na allegro
Reni
Postów 2220
Data rejestracji 18.02.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli.
Gość: tedance
To już wiesz ,ze nikt tego nie czyta i następnym razem nie musisz się wysilać i wszystkie nagrody będą twoje
Egzorcysta?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marudzisz kobieto, czasem trzeba mieć jakieś pudła
żeby nie było też nie wygrałam
moniab
Postów 350
Data rejestracji 11.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zgadzam się z Tobą
za najbardziej sprawiedliwe uważam losowania ale sms-y zgłoszeniowe powinny zawierać numer paragonu - zero krętactwa i handlu paragonami