WC - rozmowy o wszystkim

luko922

nkba

#6403652 Napisano: 14.09.2017 23:58:00
luko922 napisał(a):

Mam nową zajawkę - sukulenty i chciałem się pochwalić świeżym zakupem emotka

Nie chcę Cię zniechęcać ale moja babcia mówiła (taki przesąd miała), że kaktusy zabierają pieniądze i nie chciała ich w domu emotka Ale roślinki śliczne emotka

olunka

#6403674 Napisano: 15.09.2017 08:30:45
nkba napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie chcę Cię zniechęcać ale moja babcia mówiła (taki przesąd miała), że kaktusy zabierają pieniądze i nie chciała ich w domu emotka Ale roślinki śliczne emotka

a moja mówiła, ze jak sie ma kaktusy to się zostanie starą pannąemotka
1 nkba 0

nkba

#6403675 Napisano: 15.09.2017 08:36:39
olunka napisał(a):

nkba napisał(a):

luko922 napisał(a):

a moja mówiła, ze jak sie ma kaktusy to się zostanie starą panną emotka

No nieźle emotka
0 0

isiulka

#6403677 Napisano: 15.09.2017 08:40:54
nkba napisał(a):

olunka napisał(a):

nkba napisał(a):

luko922 napisał(a):

a moja mówiła, ze jak sie ma kaktusy to się zostanie starą panną emotka

No nieźle emotka

Dla pewności Aloes to nie kaktus, nie? emotka  szkoda byłoby teraz wyrzucić emotka
1 nkba 0

luko922

#6403690 Napisano: 15.09.2017 09:21:17
Czyli nie będę biedną i starą panną, bo to sukulenty, a nie kaktusy emotka
0 0

makra123

#6403730 Napisano: 15.09.2017 10:43:28
hej wrociłam po paru latach. mam nadzieje ze zostane na dłuzej emotka  szkoda ze moje stare konto zostało zablokowane lub usuniete ale coz.. mam nowe i nowy rozdzial w konkursach
1 brucee 0

olunka

#6403734 Napisano: 15.09.2017 10:46:01
luko922 napisał(a):

dla mojej babci wszystko co z kolcami i czego nie trzeba podlewać za często to były kaktusy, więc no ten tego nie chce cie martwićemotka
1 nkba 0

nkba

#6403736 Napisano: 15.09.2017 10:48:10
olunka napisał(a):

luko922 napisał(a):

dla mojej babci wszystko co z kolcami i czego nie trzeba podlewać za często to były kaktusy, więc no ten tego nie chce cie martwić emotka

Moja to samo emotka
2 brucee, olunka 0

makra123

#6403748 Napisano: 15.09.2017 11:09:09
bruce napisał(a):

makra123 napisał(a):

hej wrociłam po paru latach. mam nadzieje ze zostane na dłuzej emotka  szkoda ze moje stare konto zostało zablokowane lub usuniete ale coz.. mam nowe i nowy rozdzial w konkursach

Witaj. emotka Napisz do szefostwa, ponoć można powrócić bezproblemowo. emotka

a kto teraz jest?
0 0

ziolko

#6403758 Napisano: 15.09.2017 11:27:41
makra123 napisał(a):

bruce napisał(a):

makra123 napisał(a):

Witaj. emotka Napisz do szefostwa, ponoć można powrócić bezproblemowo. emotka

a kto teraz jest?

nadal pionas emotka  
2 brucee, kalka 0

asantesana

#6404145 Napisano: 16.09.2017 12:42:06
Czy możecie mi polecić jakąś fajną grę dla dziewczynki 7 lat? Muszę kupić na prezent i chciałabym coś sprawdzonego.
I pytanie nr 2 - czy te bony do Auchan obejmują też gry, a jeśli tak, to chętnie odkupię jeden (najlepiej z Krakowa) - propozycje z ceną proszę na pw.
0 0

kalka

#6404149 Napisano: 16.09.2017 13:03:11
asantesana napisał(a):

Czy możecie mi polecić jakąś fajną grę dla dziewczynki 7 lat? Muszę kupić na prezent i chciałabym coś sprawdzonego.I pytanie nr 2 - czy te bony do Auchan obejmują też gry, a jeśli tak, to chętnie odkupię jeden (najlepiej z Krakowa) - propozycje z ceną proszę na pw.

Bony obejmują też gry emotka   (tylko, że Auchan ma wysokie ceny, znalazłam  w Smyku niektóre zabawki nawet 25% tańsze, a Smyk też do super tanich przecież nie należy)
Jeśli chodzi o gry i kreatywne zabawy polecam markę Grannaemotka  
1 brucee 0

kalka

#6404150 Napisano: 16.09.2017 13:06:30
p.s. W ten weekend w SMYKU jest promocja LEGO, wybrane zestawy do -40% , a LEGO Friend dla dziewczynki, to w mej ocenie też super prezent) 
Ceny Lego w Smyku są często niższe niż w Auchanemotka  (dodatkowo ta weekendowa promocja)
Moje córki bardzo lubią też grę "Życie"!

asantesana

#6404153 Napisano: 16.09.2017 13:28:00
kalka napisał(a):

p.s. W ten weekend w SMYKU jest promocja LEGO, wybrane zestawy do -40% , a LEGO Friend dla dziewczynki, to w mej ocenie też super prezent) Ceny Lego w Smyku są często niższe niż w Auchan emotka  (dodatkowo ta weekendowa promocja)
Moje córki bardzo lubią też grę "Życie"!

Moja siostrzenica uwielbia lego friends, więc jeśli faktycznie jest taka promocja i mają zestaw, którego jeszcze nie posiada, to chyba nie mam się nad czym zastanawiać emotka
A co to za gra "życie"?
A wiesz może, czy promocja dotyczy tylko wysyłki czy też sklepow stacjonarnych?
1 kalka 0

kalka

#6404154 Napisano: 16.09.2017 13:39:51
asantesana napisał(a):

Moja siostrzenica uwielbia lego friends, więc jeśli faktycznie jest taka promocja i mają zestaw, którego jeszcze nie posiada, to chyba nie mam się nad czym zastanawiać emotka
A co to za gra "życie"?

My mamy tę wersję: https://www.ceneo...9#tab=click_scroll 
Hasbro Gra w życie  to fantastyczna przygoda dla całej rodziny. Zarówno dzieci jak i dorośli będą podejmować ważne decyzje życiowe. Raz na wozie raz pod wozem. Zakręć kołem i sprawdź co los ci przyniesie podczas rozgrywek. Uczestnicy zabawy podejmują  ważne decyzje i wykonują zabawne zadania. Wylosowane karty akcji określaj misję do wykonania, za które otrzymujemy wynagrodzenie. Podczas rozgrywek zawodnicy poruszają się po ciekawej planszy z niespodziankami. Nigdy nie wiadomo co nas czeka.
Różne przygody i przeciwności losu  sprawiają, że rozgrywki będą bardzo emocjonujące. Każdy gracz podejmuje  różne decyzje życiowe, które nie zawsze okazują się trafione. Planszówka zawiera ciekawe  zadania do wykonania i oferuje emocjonujące  przygody, które mogą polepszyć lub pogorszyć sytuację gracza.  Wakacyjne karty będą znakomitym urozmaiceniem rozgrywek. Pozytywnych emocji nie zabraknie uczestnikom wyprawy przez życie. Każdy uczestnik gromadzi określony majątek. Najbogatsza osoba wygrywa.
Zalety:
• Podczas zabawy uczestniczy trenują  strategiczne myślenie i umiejętność przewidywania skutków złych decyzji;
• Gracze podejmują decyzje i wykonują zadania;
• Gra będzie przyjemną  rozrywką i lekcją życia dla młodzieży;
• Kolorowa plansza, zabawne pionki oraz tracza obrotowa;
• Dynamiczne rundy i ciekawe przedsięwzięcia  zainteresują dzieci;
• Planszówka z klimatem dostarczy uczestnikom sporo pozytywnych emocji.
(cechy: wiek dziecka: od 8 lat; liczba graczy: od 2 do 4 osób; czas zabawy: około 30 minut)
0 0

kalka

#6404157 Napisano: 16.09.2017 13:51:58

asantesana napisał(a):

Tylko stacjonarnych emotka
Ale tak naprawdę w niektórych sklepach internetowych można znaleźć podobnie niską cenę jak w stacjonarnych w promocjiemotka
0 0

asantesana

#6404158 Napisano: 16.09.2017 13:52:40
kalka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Moja siostrzenica uwielbia lego friends, więc jeśli faktycznie jest taka promocja i mają zestaw, którego jeszcze nie posiada, to chyba nie mam się nad czym zastanawiać emotka A co to za gra "życie"?

(cechy: wiek dziecka: od 8 lat; liczba graczy: od 2 do 4 osób; czas zabawy: około 30 minut)

Od 8 lat, ona ma 7, ale jest mądrą dziewczynką, powinna sobie poradzić emotka
Dzięki za rady.
1 kalka 0

kalka

#6404159 Napisano: 16.09.2017 13:55:45
asantesana napisał(a):

Od 8 lat, ona ma 7, ale jest mądrą dziewczynką, powinna sobie poradzić emotka
Dzięki za rady.

emotka  Z powodzeniem mogą grać już 5 latki!  emotka

dorcia0221-wp-pl

#6404161 Napisano: 16.09.2017 14:00:43
kupiłam kinder bueno 11 sztuk na jednym paragonie ,czy mogę je zarejestrować czy nie będę musiała wrazie wygranej odesłac paragonu.
0 0