Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: postscript
absolutnie nie uwazam ograniczenia wolnosci slowa za bzdure. moze amerykance sobie to podpisza i wprowadza - ich brocha. natomiast my nie wszystko mozemy sobie podpisywac i wprowadzac, mam tu na mysli przepisy niezgodne z trescia konstytucji. od tego jest trybunal konstytucyjny, ktory ewentualnie zaskarzy takie przepisy.
EOT z mojej strony.
Gość: czarnygreg
jeśli choć odrobinę w ten sposób zmniejszy się Twoja nadaktywność na forum to cel zostanie osiągnięty,
Twoje komentowanie cudzych postów, docinki, komentarze, złośliwostki, komentarz pod komentarzem kiedy b często nie masz nic do powiedzenia,szaleństwo wstawiania emotek..... piszesz ze nie ty oceniasz ale ja odbieram ciebie jako osobę bardzo złośliwą, kłótliwą, rozniecająca konflikt a potem udającą niewinnego, ciągle też szukasz winnych, domagasz się od adminów sprawiedliwości jak dzieciak który leci na skargę, miotasz się i krzyczysz, wiem ze cie nie przekonam i nie chcę nawet,
odbierasz mi przyjemność korzystania z tego forum, szkoda,
przykro mi jeśli cię kiedykolwiek uraziłam,
niestety twój sposób bycia tutaj bardzo mnie drażni, dziwie się jak możesz nie dostrzegać tego ze twoje zachowanie jest często złośliwe i dokuczliwe, podejrzewam że nie chcesz tego dostrzegać,
dlatego bardzo cię proszę nie cytuj mnie, nie komentuj, nie zauważaj....pozdrawiam,
choć raz jedyny NIE ODPOWIADAJ
Gość: diabe
Mam takie samo wrażenie
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martu18
Postów 842
Data rejestracji 29.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie też to wkurzyło!
ania1234
Postów 1363
Data rejestracji 10.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurcze, faktycznie! Jaja sobie robią? W regulaminie jest ze do 22.01 do godz. 24:00!
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
babariba
Postów 688
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mają jakiejś strony na FB żeby to zgłosić?
jomajd86
Postów 2406
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. P. Bosmans
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mają
http://www.facebo...s/ORSAY/186276298234
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
adamaszek
Postów 526
Data rejestracji 10.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ode mnie już poleciało kilka cierpkich słów, ciekawe czy coś odpiszą???
http://world.orsay.com/pl/kontakt/
babariba
Postów 688
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marielu
babariba
Postów 688
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
Gość: gracet
a może by tak noworoczne postanowienie: nie zostawiać nic na ostatnią chwilę
wkurza mnie ta atmosfera na forum!!!!!!!!
co do orsay to nie przejmujcie się za bardzo, pewno przedłużą o parę dni bo przecież wczoraj juz ludzie nie mogli posłać
wkurza mnie ze nie wiem za co lubię nuggetsy Kamis
olunka
Postów 8535
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
mnie najlepsze nagrody wpadły na wysłane za pięć dwunasta zgłoszenia:)a jak się wcześniej nastawię i przygotuję to d... blada
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
Gość: xagadee
taaaaaaaaaaak, tyle że wpis, który zacytowałeś dotyczył zupełnie innego użytkownika tego forum...
Wystarczy sprawdzić:
https://www.e-kon...g-1640.html#f4571679
Tyle z mojej strony na ten temat...