Wkurza mnie...

Gość: postscript

#4969567 Napisano: 22.01.2012 05:20:32
yaro2004 napisał(a):

postscript napisał(a):

friq napisał(a):

postscript napisał(a):

friq napisał(a):

kortez napisał(a):

Wkurza mnie ACTA , SOPA , PIPA

Podpisujmy petycje, anonymous już zaczął wyłączać polskie trony sejmowe, jeżeli ACTA wejdzie w życie to koniec z muzyką, filmami, grami itp z sieci..

http://www.petycj..._acta_w_polsce_.html

nie wylaczyli, tylko przeciazaja ich serwery. to spora roznica. to tak, jakby nagle z milion osob chcialo przejsc przez jedne drzwi - strona nie radzi sobie z taka liczba zapytan.
polscy hakerzy az tak dobrzy nie sa, a legendarne Gumisie juz nie dzialaja.

i wszystko fajnie, tylko ja caly weekend pobieralem dane ze strony sejmowej i brakuje mi jeszcze jednego dokumentu. jak do wtorku nie bede ich mial, to zaczna sie moje problemy emotka

Wiem, co to znaczy jak ktoś serwer wysypie, lecz czy wyłączyli czy przeciążyli aż je wywali to jedno i to samo bo i tak idea to sama. Lecz trzeba myśleć, aby Polski rząd się opamiętał bo jak dojdzie do ACTA to się można pożegnać z większością rzeczy...

bzdura. wieksze zagrozenia niesie za soba ciagle nieuregulowanie prawa prasowego (ktore pochodzi jeszcze z okresu stanu wojennego), a jakos do totalnych naduzyc nikt sie nie posuwa.
a co do dzialan hakerskich - sa przestepstwem.

Jeśli uważasz że ograniczenie wolności w internecie to bzdura - to nie wiem co powiedziec. Podeprę się demotywatorem:

http://demotywato...Nie-to-nie-jest-zart

Miejmy nadzieje, że to nie wejdzie - bo niezłe jaja będą.

absolutnie nie uwazam ograniczenia wolnosci slowa za bzdure. moze amerykance sobie to podpisza i wprowadza - ich brocha. natomiast my nie wszystko mozemy sobie podpisywac i wprowadzac, mam tu na mysli przepisy niezgodne z trescia konstytucji. od tego jest trybunal konstytucyjny, ktory ewentualnie zaskarzy takie przepisy.
EOT z mojej strony.
0 0

Gość: czarnygreg

#4969668 Napisano: 22.01.2012 06:08:40
Wściekły, też podobnie jak Pola proszę żebyś do mnie nie pisał, nie komentował moich postów, nie odpowiadał na moje pytania, również ja w żaden sposób nie będę Ciebie atakować ani komentować,
jeśli choć odrobinę w ten sposób zmniejszy się Twoja nadaktywność na forum to cel zostanie osiągnięty,
Twoje komentowanie cudzych postów, docinki, komentarze, złośliwostki, komentarz pod komentarzem kiedy b często nie masz nic do powiedzenia,szaleństwo wstawiania emotek..... piszesz ze nie ty oceniasz ale ja odbieram ciebie jako osobę bardzo złośliwą, kłótliwą, rozniecająca konflikt a potem udającą niewinnego, ciągle też szukasz winnych, domagasz się od adminów sprawiedliwości jak dzieciak który leci na skargę, miotasz się i krzyczysz, wiem ze cie nie przekonam i nie chcę nawet,
odbierasz mi przyjemność korzystania z tego forum, szkoda,
przykro mi jeśli cię kiedykolwiek uraziłam,
niestety twój sposób bycia tutaj bardzo mnie drażni, dziwie się jak możesz nie dostrzegać tego ze twoje zachowanie jest często złośliwe i dokuczliwe, podejrzewam że nie chcesz tego dostrzegać,
dlatego bardzo cię proszę nie cytuj mnie, nie komentuj, nie zauważaj....pozdrawiam,
choć raz jedyny NIE ODPOWIADAJ
0 0

Gość: diabe

#4969686 Napisano: 22.01.2012 06:18:12
czarnygreg napisał(a):

Wściekły, też podobnie jak Pola proszę żebyś do mnie nie pisał, nie komentował moich postów, nie odpowiadał na moje pytania, również ja w żaden sposób nie będę Ciebie atakować ani komentować,
jeśli choć odrobinę w ten sposób zmniejszy się Twoja nadaktywność na forum to cel zostanie osiągnięty,
Twoje komentowanie cudzych postów, docinki, komentarze, złośliwostki, komentarz pod komentarzem kiedy b często nie masz nic do powiedzenia,szaleństwo wstawiania emotek..... piszesz ze nie ty oceniasz ale ja odbieram ciebie jako osobę bardzo złośliwą, kłótliwą, rozniecająca konflikt a potem udającą niewinnego, ciągle też szukasz winnych, domagasz się od adminów sprawiedliwości jak dzieciak który leci na skargę, miotasz się i krzyczysz, wiem ze cie nie przekonam i nie chcę nawet,
odbierasz mi przyjemność korzystania z tego forum, szkoda,
przykro mi jeśli cię kiedykolwiek uraziłam,
niestety twój sposób bycia tutaj bardzo mnie drażni, dziwie się jak możesz nie dostrzegać tego ze twoje zachowanie jest często złośliwe i dokuczliwe, podejrzewam że nie chcesz tego dostrzegać,
dlatego bardzo cię proszę nie cytuj mnie, nie komentuj, nie zauważaj....pozdrawiam,
choć raz jedyny NIE ODPOWIADAJ

Mam takie samo wrażenie emotka mnie też drażnią te wszystkie posty emotka
0 0

adamaszek

#4969697 Napisano: 22.01.2012 06:23:47
Nie mogę wysłać zgłoszenia do konkursu ORSAY, a z tego co pamiętam dziś jeszcze teoretycznie można. Chociaż spodnie się przydadzą, ale Egiptu z nich nei będzie emotka ((
0 0

martu18

#4969701 Napisano: 22.01.2012 06:25:35
adamaszek napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia do konkursu ORSAY, a z tego co pamiętam dziś jeszcze teoretycznie można. Chociaż spodnie się przydadzą, ale Egiptu z nich nei będzie emotka ((

mnie też to wkurzyło!
0 0

ania1234

#4969712 Napisano: 22.01.2012 06:29:10
adamaszek napisał(a):

Kurcze, faktycznie! Jaja sobie robią? W regulaminie jest ze do 22.01 do godz. 24:00! emotka
0 0

ela

#4969714 Napisano: 22.01.2012 06:29:39
wkurza mnie brak wygranych i zero pomysłu na odpowiedzi do konkursów
0 0

babariba

#4969747 Napisano: 22.01.2012 06:45:37
mnie też Orsay wkurzył - właśnie ze sklepu wróciłam
emotka
nie mają jakiejś strony na FB żeby to zgłosić?
0 0

jomajd86

#4969754 Napisano: 22.01.2012 06:48:33
grypsko które nie odpuszcza emotka
0 0

dzasmina

#4969767 Napisano: 22.01.2012 06:53:36
babariba napisał(a):

emotka

mają
http://www.facebo...s/ORSAY/186276298234
0 0

adamaszek

#4969783 Napisano: 22.01.2012 06:58:21
dzasmina napisał(a):

babariba napisał(a):

emotka

mają

Ode mnie już poleciało kilka cierpkich słów, ciekawe czy coś odpiszą???
http://world.orsay.com/pl/kontakt/
0 0

babariba

#4969787 Napisano: 22.01.2012 07:00:02
też już zgłosiłam - mam nadzieję, że pojawi się jutro aplikacja i będzie można wziąć udział
0 0

Gość: marielu

#4969814 Napisano: 22.01.2012 07:11:40
fkurza mje że mi włosy na nogach rosnom , no kurza tfarz że tez nie ma wyboru opcji brak/moher , może by je palnikiem opalić? jak śfinie? he?
0 0

babariba

#4969826 Napisano: 22.01.2012 07:17:12
marielu - a może tarcie pumeksem pomoże emotka emotka
0 0

aurorcia

#4969828 Napisano: 22.01.2012 07:18:30
Na zimę włosy są git!Cieplutko,że nawet rajstop pod spodnie nie trzeba zakładać emotka emotka
0 0

Gość: gracet

#4969841 Napisano: 22.01.2012 07:26:32
adamaszek napisał(a):

dzasmina napisał(a):

babariba napisał(a):

emotka

mają

Ode mnie już poleciało kilka cierpkich słów, ciekawe czy coś odpiszą???
http://world.orsay.com/pl/kontakt/

a może by tak noworoczne postanowienie: nie zostawiać nic na ostatnią chwilę
emotka zjecie mnie zaraz, wiem
wkurza mnie ta atmosfera na forum!!!!!!!!
0 0

#4969895 Napisano: 22.01.2012 07:54:50
ja często zostawiam rożne rzeczy na ostatnią chwilę, a już konkursy to szczególnie, zdarza mi sie za 5 dwunasta smsy słać, a podobno jest teoria że im wcześniej tym lepiej,
co do orsay to nie przejmujcie się za bardzo, pewno przedłużą o parę dni bo przecież wczoraj juz ludzie nie mogli posłać emotka
wkurza mnie ze nie wiem za co lubię nuggetsy Kamis emotka a bo ja wiem?
0 0

olunka

#4969916 Napisano: 22.01.2012 08:04:55
czarnygreg napisał(a):

ja często zostawiam rożne rzeczy na ostatnią chwilę, a już konkursy to szczególnie, zdarza mi sie za 5 dwunasta smsy słać, a podobno jest teoria że im wcześniej tym lepiej,
co do orsay to nie przejmujcie się za bardzo, pewno przedłużą o parę dni bo przecież wczoraj juz ludzie nie mogli posłać emotka
wkurza mnie ze nie wiem za co lubię nuggetsy Kamis emotka a bo ja wiem?

mnie najlepsze nagrody wpadły na wysłane za pięć dwunasta zgłoszenia:)a jak się wcześniej nastawię i przygotuję to d... blada emotka

0 0

#4969924 Napisano: 22.01.2012 08:07:24
a ja właśnie wyczucia nie mam, raz sie uda czymś w moim mniemaniu dobrym innym razem lepiej sie nie przyznawać do autorstwa, lotto
0 0

Gość: xagadee

#4969959 Napisano: 22.01.2012 08:32:33
wsciekly napisał(a):

zacytuję tylko jeden kompletny wpis

czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie zachłanność , bo inaczej tego nie nazwę - na te same kupony z Colgate odebrać nie jedną a dziesiątki past i jeszcze się tym chwalić emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurza, ale cóż emotka

ja nie nazwałabym tego zachłannością, to raczej podpada pod kategorię oszustwo i kradzież emotka
jak ktoś bierze sobie ileś tam kodów i odbiera parę past ok, ale tutaj...
nie wkurza mnie to, bardziej brzydzi
emotka

taaaaaaaaaaak, tyle że wpis, który zacytowałeś dotyczył zupełnie innego użytkownika tego forum...

Wystarczy sprawdzić:

https://www.e-kon...g-1640.html#f4571679

Tyle z mojej strony na ten temat...
0 0