Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
mnie dziś ten wątek nie rozbawił a wkurzył ale może to i dobrze, o wkurzaniu jest w końcu
Gość: wsciekly
bo nie ma to jak hamburger, chipsy, cola i duże piwko
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
nawet do konkursów
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ew. od czasu do czasu mozna komus postawic flache, to, ze my nie pijemy nie oznacza, ze inni musza sie u nas bezalkoholowo bawic
a ostatnio zaszalałem na Warkę, którą kumple chętnie skonsumowali, i wpadły bileciki
Gość: postscript
ja tez popieram.
to załóżcie swoje własne forum i będzie spoko
broni ktoś komuś
zaczytana-pola
Postów 11607
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maximus
Postów 276
Data rejestracji 04.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nawet doładować konta nie można, ani z *123, ani dzwoniąc na 555
Gość: barcza
Ma tylko tego czesto nie robi
Gość: friq
Podpisujmy petycje, anonymous już zaczął wyłączać polskie trony sejmowe, jeżeli ACTA wejdzie w życie to koniec z muzyką, filmami, grami itp z sieci..
http://www.petycj..._acta_w_polsce_.html
nie wylaczyli, tylko przeciazaja ich serwery. to spora roznica. to tak, jakby nagle z milion osob chcialo przejsc przez jedne drzwi - strona nie radzi sobie z taka liczba zapytan.
polscy hakerzy az tak dobrzy nie sa, a legendarne Gumisie juz nie dzialaja.
i wszystko fajnie, tylko ja caly weekend pobieralem dane ze strony sejmowej i brakuje mi jeszcze jednego dokumentu. jak do wtorku nie bede ich mial, to zaczna sie moje problemy
joan
Postów 18757
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Dziś Dzień Dziadka. Jednego idę odwiedzić. Drugiego już dawno z nami nie ma. Wojnę przeżył. Stan wojenny przeżył. Służba zdrowia Go zabiła. Rozłożyli Go szacowni lekarze na puzzle 1000 sztuk, a potem nie dali rady poskładać. I na sepię Mu skórę przerobili, żeby odszedł w zapomnienie, jak klisza ze zdjęciem studniówkowym.
I babci, Jego żony, też już nie ma. Odeszła mentalnie wiele lat temu, cichaczem, więc nikt nie zdążył się z nią pożegnać. Dyskretnie przestała pamiętać o świecie, o nas o tym, co widziała w lustrzanym odbiciu. Po swojemu odtwarzała scenariusz filmu Dziwny przypadek Benjamina Buttona. Oczywiście Jej ciało żyło dalej, prezentując świetne wyniki na testach lekarskich. Ale Ona uciekła; w środek głowy, w czerń nocy...
Gość: friq
Wiem, co to znaczy jak ktoś serwer wysypie, lecz czy wyłączyli czy przeciążyli aż je wywali to jedno i to samo bo i tak idea to sama. Lecz trzeba myśleć, aby Polski rząd się opamiętał bo jak dojdzie do ACTA to się można pożegnać z większością rzeczy...
z konkluzji tejże wymiany zdań wynika, że jestem najgorszym pod słońcem potworem, bo czepiam... się ludzi i żyć im nie daję
i kompletnie wszystko robię źle
jako ilustracja tychże słów miałaby posłużyć dyskusja o pastach colgate w rossmanie, podczas której podobno znieważyłem i obraziłem okrutnie użytkownika o nicku krzyszu
https://www.e-kon...g-1939.html#f4573887
pozwoliłem sobie więc przejrzeć te zapiski, jak również późniejsze i wcześniejsze strony
i okazuje się, że w dyskusji brało udział ze 20 osób
całą awanturę zainicjowała pola731, na trop aukcji na allegro wpadła skarb888, bardzo mocno wyraziła swoje zdanie koper, a najaktywniejsza w całym tym zamieszaniu była sama... ziółko
nie mogę zapomnieć jeszcze o chmurce, iwoniaaa, cudaczku121, inka113, rafi323raf, yaro2004, klisza, swibek,
zacytuję tylko jeden kompletny wpis
ale czarnygreg już nie pamięta, że sama kogoś oceniała
nagle to jeden biedny wściekły staje się persona non grata
dochodzi nawet do tego, że mój kolejny anons o poszukiwaniu nadprogramowych wygranych jest wściekle atakowany, bo podobno już wszyscy wszystko wiedzą
inni mogą co rusz prosić o kliki, informacje, powtarzać ogłoszenia, tylko nagle moje posty są niepotrzebne
Gość: grzegorz543
bzdura. wieksze zagrozenia niesie za soba ciagle nieuregulowanie prawa prasowego (ktore pochodzi jeszcze z okresu stanu wojennego), a jakos do totalnych naduzyc nikt sie nie posuwa.
a co do dzialan hakerskich - sa przestepstwem.
Gość: yaro2004
Jeśli uważasz że ograniczenie wolności w internecie to bzdura - to nie wiem co powiedziec. Podeprę się demotywatorem:
http://demotywato...Nie-to-nie-jest-zart
Miejmy nadzieje, że to nie wejdzie - bo niezłe jaja będą.
Gość: pola731
tak jak kiedyś nie podobała mi się zachłanność tak nie podoba mi się teraz - wkurzyło mnie odbieranie past na ten sam kupon - ale zauważ że ja nie udzielałam instrukcji ,że można tak odebrać - a Ty już tak ;
tak jak wkurza mnie NOTORYCZNE (nie jednorazowy wypadek) granie bez paragonu tak wkurza mnie to i teraz ;
Zdania nie zmieniłam i nie zmienię - mam takie prawo .
nikomu nie pojechałam po rodzinie , nie wymieniłam nicka ,nie zamęczałam we wszystkich możliwych wątkach moim wkurzeniem ...
i choć teraz robisz coś dobrego to Twoje wpisy o poszukiwaniu nadprogramowych wygranych w większości wątków są po prostu wkurzające
i nie ja zaczęłam dyskusję na Twój temat -nie daję moich nadprogramowych wygranych dla potrzebujących , bo ich nie mam (a jeśli będę miała to mam sama komu dać ) nie oceniałam Cię więc bądź łaskaw się ode mnie odpierwiastkować