Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#4968227 Napisano: 21.01.2012 08:01:28
Mia, ty szczęściaro! wypoczywaj,
mnie dziś ten wątek nie rozbawił a wkurzył ale może to i dobrze, o wkurzaniu jest w końcu
0 0

Gość: wsciekly

#4968237 Napisano: 21.01.2012 08:04:23
privatedo napisał(a):

haha to co ja mam powiedziec?
Mamusia jak mamusia, ale zarcie w McD... bo jest szybciej niz obiad w domu i nie musi mnie nadwyrezac, bo przeciez tez mam swoje obowiazki
emotka
OK, OK... 2 miesiace i wskaznik wagi pokazal gdzie lepiej jesc emotka
Potrafi zbudzic mnie o 7 rano, czy robie sniadanie, a prawdziwy domowy, swiezy sok zrobiony moimi rekami tez smakuje lepiej niz Cola

Czasem bylo fajnie jak gotowalam tylko nam, bo bezmiesnym daniem sie najadalysmy, a tak to musi byc padlina inaczej to nie objad emotka

bo nie ma to jak hamburger, chipsy, cola i duże piwko emotka
0 0

privatedo

#4968262 Napisano: 21.01.2012 08:13:58
piwo niee emotka alkoholu nie pije, gdyby wszyscy tak pili jak my to gorzelnie by padly emotka
0 0

#4968263 Napisano: 21.01.2012 08:14:48
privatedo napisał(a):

piwo niee emotka alkoholu nie pije, gdyby wszyscy tak pili jak my to gorzelnie by padly emotka

nawet do konkursów emotka emotka
0 0

privatedo

#4968287 Napisano: 21.01.2012 08:20:38
a czy we wszystkich konkursach trzeba brac udzial?
ew. od czasu do czasu mozna komus postawic flache, to, ze my nie pijemy nie oznacza, ze inni musza sie u nas bezalkoholowo bawic emotka
0 0

#4968297 Napisano: 21.01.2012 08:23:52
ja też nie biorę udziału w większości konków

a ostatnio zaszalałem na Warkę, którą kumple chętnie skonsumowali, i wpadły bileciki emotka
0 0

Gość: postscript

#4968581 Napisano: 21.01.2012 10:10:52
wrrrryyy napisał(a):

xagadee napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

szkoda ze nie ma tu na tym forum funkcji zeby ustawić posty niektórych osób jako niewidoczne, emotka

trzeba to zgłosić adminom jako sugestię, zrobi się jakoś tak przejrzyściej? emotka

Miałem zaproponować taką opcje, czarnygreg był szybszy emotka Jestem jak najbardziej za emotka

ja tez popieram.
0 0

#4968624 Napisano: 21.01.2012 10:55:19
postscript napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

xagadee napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

szkoda ze nie ma tu na tym forum funkcji zeby ustawić posty niektórych osób jako niewidoczne, emotka

trzeba to zgłosić adminom jako sugestię, zrobi się jakoś tak przejrzyściej? emotka

Miałem zaproponować taką opcje, czarnygreg był szybszy emotka Jestem jak najbardziej za emotka

ja tez popieram.

to załóżcie swoje własne forum i będzie spoko emotka

broni ktoś komuś emotka emotka
0 0

zaczytana-pola

#4968683 Napisano: 21.01.2012 11:46:25
Wkurza mnie PLUS emotka sms- ów wysyłać nie można emotka emotka
0 0

maximus

#4968716 Napisano: 22.01.2012 01:01:09
Wkurza mnie PLUS sms- ów wysyłać nie można

A nawet doładować konta nie można, ani z *123, ani dzwoniąc na 555
0 0

Gość: barcza

#4968739 Napisano: 22.01.2012 06:27:32
wsciekly napisał(a):

barcza napisał(a):

nocti napisał(a):

wsciekly napisał(a):

ludzie, szukając pomocy u Wściekłego Mikołaja, podajcie prawidłowe adresy emotka emotka emotka

ja nie mam czasu ani kasy na telefony, żeby do każdego człowieka dzwonić i sprawdzać wszystkie dane emotka emotka

zamawiam kalosze, potem je reklamuje, bo nie wiadomo dlaczego przesyłka nie doszła do adresatki i chyba kurier nawalił
paczka na usilne prośby zostaje wysłana ponownie i... znowu nie zostaje odebrana

powód emotka zmiana jednej cyferki w adresie emotka

ludzie - szkoda mojej fatygi, paragonów i wygranych numerów telefonu, które ktoś oddał z dobrego serca

to po prostu niepoważne emotka emotka emotka emotka emotka

No i masz...
emotka emotka emotka

troche to dziwne bo akurat na kalosze z tej firmy kurierzy wcale nie jada do danej osoby tylko dzwonia mialam 3 kalosze/inne miasta/ 1 moje 2 dla znajomych na moje telefony i co wszyscy dzwonili na fonki czy jestem w domku jak tak to podjada i dopiero jak sie dodzwonili to jechali wiec podalm im nr fona do kuriera zadzwonili i dopiero podjechal do nich z kaloszami emotka

a gdzie zadzwonisz, jeśli paczka jedzie do tak biednej osoby, że telefon jest dla niej kosmicznym luksusem emotka emotka

wówczas kurier ma obowiązek zapukać do drzwi, bo jeszcze nikt nie dostarczał poczty przez telefon

Ma tylko tego czesto nie robi emotka
0 0

Gość: friq

#4968852 Napisano: 22.01.2012 09:53:05
kortez napisał(a):

Wkurza mnie ACTA , SOPA , PIPA

Podpisujmy petycje, anonymous już zaczął wyłączać polskie trony sejmowe, jeżeli ACTA wejdzie w życie to koniec z muzyką, filmami, grami itp z sieci..

http://www.petycj..._acta_w_polsce_.html

0 0

#4968903 Napisano: 22.01.2012 10:33:06
friq napisał(a):

kortez napisał(a):

Podpisujmy petycje, anonymous już zaczął wyłączać polskie trony sejmowe, jeżeli ACTA wejdzie w życie to koniec z muzyką, filmami, grami itp z sieci..

nie wylaczyli, tylko przeciazaja ich serwery. to spora roznica. to tak, jakby nagle z milion osob chcialo przejsc przez jedne drzwi - strona nie radzi sobie z taka liczba zapytan.
polscy hakerzy az tak dobrzy nie sa, a legendarne Gumisie juz nie dzialaja.

i wszystko fajnie, tylko ja caly weekend pobieralem dane ze strony sejmowej i brakuje mi jeszcze jednego dokumentu. jak do wtorku nie bede ich mial, to zaczna sie moje problemy emotka
0 0

joan

#4968918 Napisano: 22.01.2012 10:45:14
Hmm, wstałam, kolorowe omleciki usmażyłam i czytam wczorajsze posty z tego wątku. Nic a nic nie rozumiem. Stare konflikty wypłynęły spod śniegu, jak psie g* (to pewnie przez pogodową huśtawkę), a człowiek człowiekowi wilkiem. Chyba Wam mocno dał w kość wczorajszy dzień, może biomet niekorzystny, ale było-minęło. Dejcie se po szlagu, a potem się kochajcie emotka

Dziś Dzień Dziadka. Jednego idę odwiedzić. Drugiego już dawno z nami nie ma. Wojnę przeżył. Stan wojenny przeżył. Służba zdrowia Go zabiła. Rozłożyli Go szacowni lekarze na puzzle 1000 sztuk, a potem nie dali rady poskładać. I na sepię Mu skórę przerobili, żeby odszedł w zapomnienie, jak klisza ze zdjęciem studniówkowym.
I babci, Jego żony, też już nie ma. Odeszła mentalnie wiele lat temu, cichaczem, więc nikt nie zdążył się z nią pożegnać. Dyskretnie przestała pamiętać o świecie, o nas o tym, co widziała w lustrzanym odbiciu. Po swojemu odtwarzała scenariusz filmu Dziwny przypadek Benjamina Buttona. Oczywiście Jej ciało żyło dalej, prezentując świetne wyniki na testach lekarskich. Ale Ona uciekła; w środek głowy, w czerń nocy...
0 0

Gość: friq

#4969094 Napisano: 22.01.2012 12:38:42
postscript napisał(a):

friq napisał(a):

kortez napisał(a):

nie wylaczyli, tylko przeciazaja ich serwery. to spora roznica. to tak, jakby nagle z milion osob chcialo przejsc przez jedne drzwi - strona nie radzi sobie z taka liczba zapytan.

i wszystko fajnie, tylko ja caly weekend pobieralem dane ze strony sejmowej i brakuje mi jeszcze jednego dokumentu. jak do wtorku nie bede ich mial, to zaczna sie moje problemy emotka

Wiem, co to znaczy jak ktoś serwer wysypie, lecz czy wyłączyli czy przeciążyli aż je wywali to jedno i to samo bo i tak idea to sama. Lecz trzeba myśleć, aby Polski rząd się opamiętał bo jak dojdzie do ACTA to się można pożegnać z większością rzeczy...
0 0

#4969205 Napisano: 22.01.2012 01:29:52
ja jeszcze w temacie wczorajszej absolutnie absurdalnej pseudo-dyskusji

z konkluzji tejże wymiany zdań wynika, że jestem najgorszym pod słońcem potworem, bo czepiam... się ludzi i żyć im nie daję

i kompletnie wszystko robię źle

jako ilustracja tychże słów miałaby posłużyć dyskusja o pastach colgate w rossmanie, podczas której podobno znieważyłem i obraziłem okrutnie użytkownika o nicku krzyszu
https://www.e-kon...g-1939.html#f4573887

pozwoliłem sobie więc przejrzeć te zapiski, jak również późniejsze i wcześniejsze strony

i okazuje się, że w dyskusji brało udział ze 20 osób

całą awanturę zainicjowała pola731, na trop aukcji na allegro wpadła skarb888, bardzo mocno wyraziła swoje zdanie koper, a najaktywniejsza w całym tym zamieszaniu była sama... ziółko

nie mogę zapomnieć jeszcze o chmurce, iwoniaaa, cudaczku121, inka113, rafi323raf, yaro2004, klisza, swibek,

zacytuję tylko jeden kompletny wpis
czarnygreg napisał(a):

ziolko napisał(a):

pola731 napisał(a):

wkurza mnie zachłanność , bo inaczej tego nie nazwę - na te same kupony z Colgate odebrać nie jedną a dziesiątki past i jeszcze się tym chwalić emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

też mnie to wkurza, ale cóż emotka

ja nie nazwałabym tego zachłannością, to raczej podpada pod kategorię oszustwo i kradzież emotka
jak ktoś bierze sobie ileś tam kodów i odbiera parę past ok, ale tutaj...
nie wkurza mnie to, bardziej brzydzi
emotka

ale czarnygreg już nie pamięta, że sama kogoś oceniała emotka emotka emotka

nagle to jeden biedny wściekły staje się persona non grata

dochodzi nawet do tego, że mój kolejny anons o poszukiwaniu nadprogramowych wygranych jest wściekle atakowany, bo podobno już wszyscy wszystko wiedzą

inni mogą co rusz prosić o kliki, informacje, powtarzać ogłoszenia, tylko nagle moje posty są niepotrzebne
0 0

Gość: grzegorz543

#4969257 Napisano: 22.01.2012 01:57:06
http://tvń24.pl/...lowawinternecie.html czytajcie najnowsze wiadosci o acta
0 0

#4969394 Napisano: 22.01.2012 03:36:23
friq napisał(a):

postscript napisał(a):

friq napisał(a):

kortez napisał(a):

Wiem, co to znaczy jak ktoś serwer wysypie, lecz czy wyłączyli czy przeciążyli aż je wywali to jedno i to samo bo i tak idea to sama. Lecz trzeba myśleć, aby Polski rząd się opamiętał bo jak dojdzie do ACTA to się można pożegnać z większością rzeczy...

bzdura. wieksze zagrozenia niesie za soba ciagle nieuregulowanie prawa prasowego (ktore pochodzi jeszcze z okresu stanu wojennego), a jakos do totalnych naduzyc nikt sie nie posuwa.
a co do dzialan hakerskich - sa przestepstwem.
0 0

Gość: yaro2004

#4969424 Napisano: 22.01.2012 03:59:24
postscript napisał(a):

friq napisał(a):

postscript napisał(a):

friq napisał(a):

kortez napisał(a):

bzdura. wieksze zagrozenia niesie za soba ciagle nieuregulowanie prawa prasowego (ktore pochodzi jeszcze z okresu stanu wojennego), a jakos do totalnych naduzyc nikt sie nie posuwa.
a co do dzialan hakerskich - sa przestepstwem.

Jeśli uważasz że ograniczenie wolności w internecie to bzdura - to nie wiem co powiedziec. Podeprę się demotywatorem:

http://demotywato...Nie-to-nie-jest-zart

Miejmy nadzieje, że to nie wejdzie - bo niezłe jaja będą.
0 0

Gość: pola731

#4969479 Napisano: 22.01.2012 04:37:13
Wściekły - zejdź ze mnie i nie odwracaj kota ogonem ;
tak jak kiedyś nie podobała mi się zachłanność tak nie podoba mi się teraz - wkurzyło mnie odbieranie past na ten sam kupon - ale zauważ że ja nie udzielałam instrukcji ,że można tak odebrać - a Ty już tak ;

tak jak wkurza mnie NOTORYCZNE (nie jednorazowy wypadek) granie bez paragonu tak wkurza mnie to i teraz ;
Zdania nie zmieniłam i nie zmienię - mam takie prawo .
nikomu nie pojechałam po rodzinie , nie wymieniłam nicka ,nie zamęczałam we wszystkich możliwych wątkach moim wkurzeniem ...

i choć teraz robisz coś dobrego to Twoje wpisy o poszukiwaniu nadprogramowych wygranych w większości wątków są po prostu wkurzające

i nie ja zaczęłam dyskusję na Twój temat -nie daję moich nadprogramowych wygranych dla potrzebujących , bo ich nie mam (a jeśli będę miała to mam sama komu dać ) nie oceniałam Cię więc bądź łaskaw się ode mnie odpierwiastkować emotka
0 0