Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: jackk76
Kibice jak kibice jakoś to przeżyją, ale jak nasi rywale usłyszą to przed meczem to posikają się w gacie i nawet nie będą wiedzieli dlaczego
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
haha, może nie zrozumieją, haha, swoja drogą ja się własnie zastanawiam czy się nie posiusiam za chwilę bo brzuch już ledwo wytrzymuję
Gość: nocti
Ja dobrego tekstu od naszych gwiazd nie oczekuje już od dawna. Mnie tutaj chodzi właśnie o muzykę i styl. Dlaczego ilekroć jest mowa o Polsce to wchodzą na scenę krakowskie stroje i/lub muzyka ludowa
Swoją drogą OK... muszę wziąć poprawkę na to, że parę tygodni temu przesłuchałam WSZYSTKICH nominowanych i byłam załamana poziomem. Większość pisana na kolanie, na siłę byleby tylko o biało czerwonych itp. Jedyne co mi ostatecznie zapadło w pamięć to 2 utwory. Żaden z tego co kojarzę nie przeszedł do finału.
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
swoją drogą dobrze, że sztucznej szczęki nie mam, bo nie wiem czy bym ja utrzymała przy śpiewaniu
Gość: stonka
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ech... koko, koko(ty idioto!)...
klaudaa
Postów 686
Data rejestracji 29.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:))) ale poczytajcie tutaj opinie podoba sie
Gość: maro
cieszy Ukraina
Że tu dla nas wszystkich
Euro się zaczyna.
ref: Koko, koko Euro spoko,
piłka leci hen wysoko,
wszyscy razem zaśpiewajmy,
naszym doping dajmy.
2. Nasi dzielni chłopcy
to biało-czerwoni
Wygrać im się uda,
ucieszy się Smuda.
3. Orzełki biegajcie
żwawo po murawie
Zdobywajcie gole
i będzie po sprawie.
4. Nie myśl sobie bracie,
że rady nie damy
Nie kłopocz się siostro
my Euro wygramy.
aż chce się iść na stadion i kibicować
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
To jest serio treść hymnu, czy sobie jaja ktoś robi?
Gość: sophie
Hymn to my mamy jeden -narodowy ,a to jest fajna piosenka na rozpoczęcie EURO .Super ,zabawna i właśnie taka jaka jest nasza Polska
I wiem że jesteś zapracowana jako adminka ;D kasowanie m i komentowaniem , ale może w końcu doczekam się odp na priv ,bo wysłałam do ciebie kilka wiadomości i już trochę zenuaa ,bo na zadną nie odp ,a grzeczność to wymaga prawda ?
zdolnabestia
Postów 5307
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Nie dostałam od Ciebie żadnej wiadomości.
to wysłałam raz jeszcze ,gdyby nie doszlo wklejam tu również.
wysłałam kilka już;/ chodzi o to że czuję się pokrzywdzona iż dostałam karniak za słowo małointeligentny i domagam się karniaka dla wściekłego za grzecznosćiowe słowo pieprzysz skierowane do mnie .
zdolnabestia
Postów 5307
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Wg mojej oceny nazwanie kogoś człowiekiem małointeligentnym było obrażeniem go, a powiedzenie komuś, że pieprzy już nie. Ocena ta jest subiektywna i ostateczna. I mam już dosyć tej dyskusji. Aby pozbyć się punktu karnego wystarczy dodać do bazy 10 konkursów.
wrrrryyy
Postów 872
Data rejestracji 22.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5761
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: maro
Gość: wsciekly