Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem radosna jak wiosna!
jola29k
Postów 2323
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: cb656Old
Tjaaa.... taka ona niemiecka, jak Podolski
Zaiste, trzeba patrzeć na nią w noc bezksiężycową, siedząc w ciemnym pokoju, by dostrzec rysy typowo aryjskie
Pochodzi z Afryki - albo bezpośrednio stamtąd przyjechała i osiedliła się na terenie Niemiec, albo zrobili to jej przodkowie. To naprawdę nie podlega dyskusji.
A to, czy ma obywatelstwo takie czy siakie, ma dla mnie zerowe znaczenie.
Gość: goralecka
to ja jeszcze dorzucę do tego mieszkanie przy stadionie
Także niech cieszą się ci, którzy euro mają tylko w mediach bo inni mają jeszcze gorzej
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się- przyjadą, zobaczą i więcej nie wrócą
Gość: nocti
Idąc tym tokiem myślenia należy stwierdzić, że w Ameryce nie mieszkają Amerykanie... W końcu w n-tym pokoleniu pochodzą z Europy.
Gość: maro
http://www.youtub.../watch?v=WKNRGc71hjc
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.photob...008731/babushki.html
86 lat! Jestem pod wrażeniem! Szczególnie, że Babushki będą reprezentować Rosję na Eurowizji 2012.
Szkoda, że my zrezygnowaliśmy.
Monika11
Postów 7740
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może nie w temacie ale .. można się wzruszyć
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: wsciekly
nocti, cb656 wstał dziś chyba lewą nogą
Gość: wsciekly
dopóki Golców nie wyślą, nie mamy szans
Gość: sophie
no pieprzysz dosłownie ? Nie jest obrażliwe ,ok .Mnie się subiektywnie wydaje że jest obrazliwe ,ale widocznie bożkowi tu nie daje się karniaków
No dobrze. Może nie przedstawiłem swojej myśli zbyt precyzyjnie. Tak dla ścisłości - nie jestem rasistą, kolor skóry mi nie przeszkadza
Chodzi o to, że (wzmiankowana przedstawicielka) ma ciemną skórę. Jest to wyróżnik widoczny na pierwszy rzut oka. NIE JEST TYPOWY dla TYPOWYCH mieszkańców Europy, kojarzonych raczej z ludźmi o białej skórze. No i jeszcze może o jasnych włosach, choć to raczej domena krajów północnej Europy.
Mówiąc o przedstawicielach krajów europejskich, z reguły mam na myśli białych (nie chcę znów uogólniać, że wszyscy tak myślą, bo zaraz ktoś inny się przyczepi, jest to moje zdanie
A co do Ameryki... Rdzenni Amerykanie to Indiane (obecnie zepchnięci do rezerwatów). Cała reszta to zbieranina wszystkich ras i narodowości, która zleciała się na Nowe Terytorium w pogoni za zyskiem, wolnością i nowymi ziemiami. Jedni przybyli z własnej woli, inni zawleczeni zostali siłą, jako nomen-omen siła robocza. (ale chyba nie muszę streszczać historii znanych od podstawówki?).
Zresztą... co do poglądów, czy czarnoskórzy są Europejczykami czy Amerykanami, to może przypomnę, że według teorii ewolucji, pierwsi ludzie pochodzili z Afryki właśnie, więc teoretycznie KAŻDY jest w n-tym pokoleniu wstecz Murzynem
Nie, nie wstałem lewą nogą, tylko bronię swojego zdania
Tak na marginesie - nie musisz się czuć specjalnie jakoś traktowany - to a'propos tej wymiany zdań na PW, która jak widzę, bardzo cie dotknęła. Osobiście do wściekłego jako osoby nic nie mam, oprotestowywałem jedynie akt niepotrzebnego tworzenia napięć na podstawie plotek i domysłów
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W papierkach przy butach napisali, że baterie są niewymienne i jak się zużyją to nie podlegają reklamacji, ale do chol*ry, ja buty kupiłam przedwczoraj! Synek chodził w niech całe 2 godziny! I co, już po bateriach?
Myślicie, że mam jakieś szanse na reklamację?
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja bym próbowała reklamowac jako niezgodność towaru z umową
Wkurza mnie pogoda za oknem, wszędzie upały a u nas chłodno, do tego zbiera się na deszcz, a dzisiaj jedziemy na ognisko
Effelinka zgłoś się do wściekłego i milionera ,oni ci napiszą taką reklamację do UOIK żeby BUTY wszystkim pospadają
Monika11
Postów 7740
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane