Wkurza mnie...

radosna

#5169505 Napisano: 03.05.2012 11:37:38
0 0

jola29k

#5169509 Napisano: 03.05.2012 11:41:00
A mnie wkurza facet z allegro zamówiłam 16 kwietnia aniołki podziękowanie do dnia dzisiejszego ich nie mam facet nie odpisuje a one są mi potrzebne , i jeszcze mnie wkurza moja siostra której coś wytłumaczyć to cud . Mam jedną siostę która jest osobą na wózku i chce ją zabrać na komunie w piątek wieczorem a ona się upiera że mam przyjechać po nią w sobotę a to jest nie możliwe ,bo w sobote jest da dużo rzeczy do zrobienia .
0 0

Gość: cb656Old

#5169526 Napisano: 03.05.2012 12:05:10
nocti napisał(a):

maro napisał(a):

Dlaczego nikt nie skomentuje tego że Europe Afryka reprezentuje ?

Czy pisząc o Afryce masz na myśli niemiecką wokalistkę?

Tjaaa.... taka ona niemiecka, jak Podolski emotka
Zaiste, trzeba patrzeć na nią w noc bezksiężycową, siedząc w ciemnym pokoju, by dostrzec rysy typowo aryjskie emotka
Pochodzi z Afryki - albo bezpośrednio stamtąd przyjechała i osiedliła się na terenie Niemiec, albo zrobili to jej przodkowie. To naprawdę nie podlega dyskusji. emotka
A to, czy ma obywatelstwo takie czy siakie, ma dla mnie zerowe znaczenie.
0 0

Gość: goralecka

#5169556 Napisano: 03.05.2012 12:45:55
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzyć się można emotka w Tv Euro, w prasie Euro, w necie Euro, w konkursach Euro, nawet we 'wkurza mnie' Euro. I jak tu się nie wkurzyć? emotka emotka

to ja jeszcze dorzucę do tego mieszkanie przy stadionie emotka wiele bym oddałaby wyjechać na ten miesiąc i się zaszyć gdzieś w Tatrach emotka

Także niech cieszą się ci, którzy euro mają tylko w mediach bo inni mają jeszcze gorzej emotka
0 0

kaczord

#5169561 Napisano: 03.05.2012 12:51:28
goralecka napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzyć się można emotka w Tv Euro, w prasie Euro, w necie Euro, w konkursach Euro, nawet we 'wkurza mnie' Euro. I jak tu się nie wkurzyć? emotka emotka

to ja jeszcze dorzucę do tego mieszkanie przy stadionie emotka wiele bym oddałaby wyjechać na ten miesiąc i się zaszyć gdzieś w Tatrach emotka

Także niech cieszą się ci, którzy euro mają tylko w mediach bo inni mają jeszcze gorzej emotka

Nie martw się- przyjadą, zobaczą i więcej nie wrócą
emotka
0 0

Gość: nocti

#5169583 Napisano: 03.05.2012 01:21:20
cb656 Jeśli dla Ciebie każdy kto ma ciemną skórę jest Afrykaninem to gratuluję poglądów. emotka
Idąc tym tokiem myślenia należy stwierdzić, że w Ameryce nie mieszkają Amerykanie... W końcu w n-tym pokoleniu pochodzą z Europy.
0 0

Gość: maro

#5169620 Napisano: 03.05.2012 02:11:30
Rosja też ma swoje babcie emotka

http://www.youtub.../watch?v=WKNRGc71hjc
0 0

radosna

#5169629 Napisano: 03.05.2012 02:22:00
maro napisał(a):

http://www.photob...008731/babushki.html

86 lat! Jestem pod wrażeniem! Szczególnie, że Babushki będą reprezentować Rosję na Eurowizji 2012.
Szkoda, że my zrezygnowaliśmy.
0 0

Monika11

#5169633 Napisano: 03.05.2012 02:25:58
http://www.youtub...ture=player_embedded
może nie w temacie ale .. można się wzruszyć
0 0

Gość: wsciekly

#5169681 Napisano: 03.05.2012 03:27:40
nocti napisał(a):

cb656 Jeśli dla Ciebie każdy kto ma ciemną skórę jest Afrykaninem to gratuluję poglądów. emotka
Idąc tym tokiem myślenia należy stwierdzić, że w Ameryce nie mieszkają Amerykanie... W końcu w n-tym pokoleniu pochodzą z Europy.

nocti,
cb656 wstał dziś chyba lewą nogą emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5169682 Napisano: 03.05.2012 03:28:28
radosna napisał(a):

maro napisał(a):

http://www.photob...008731/babushki.html

86 lat! Jestem pod wrażeniem! Szczególnie, że Babushki będą reprezentować Rosję na Eurowizji 2012.
Szkoda, że my zrezygnowaliśmy.

dopóki Golców nie wyślą, nie mamy szans emotka
0 0

Gość: sophie

#5170058 Napisano: 04.05.2012 06:18:48
zdolnabestia napisał(a):

sophie napisał(a):

wysłałam kilka już;/ chodzi o to że czuję się pokrzywdzona iż dostałam karniak za słowo małointeligentny i domagam się karniaka dla wściekłego za grzecznosćiowe słowo pieprzysz skierowane do mnie .

Wg mojej oceny nazwanie kogoś człowiekiem małointeligentnym było obrażeniem go, a powiedzenie komuś, że pieprzy już nie. Ocena ta jest subiektywna i ostateczna. I mam już dosyć tej dyskusji. Aby pozbyć się punktu karnego wystarczy dodać do bazy 10 konkursów.

no pieprzysz dosłownie ? Nie jest obrażliwe ,ok .Mnie się subiektywnie wydaje że jest obrazliwe ,ale widocznie bożkowi tu nie daje się karniaków emotka emotka
0 0

#5170061 Napisano: 04.05.2012 06:22:34
wrrrryyy napisał(a):

No patrzcie, Sophie przekonała się do pisania reklamacji, bo poczuła się pokrzywdzona emotka

emotka a reklamacje to ja piszę gdy jest uzasadniona ,a nie gdy ktoś się rozpędził z pisaniem ,jury się spodobał tekst a wy od razu zbiorowe reklamacje bezsensowne piszecie .Jak by kto nie wiedział ,że agencje mają na wszystko sposób i wytłumaczenie emotka
0 0

#5170078 Napisano: 04.05.2012 06:52:51
nocti napisał(a):

No dobrze. Może nie przedstawiłem swojej myśli zbyt precyzyjnie. Tak dla ścisłości - nie jestem rasistą, kolor skóry mi nie przeszkadza emotka Pokażę inaczej to, co tak bulwersuje w mojej poprzedniej wypowiedzi.
Chodzi o to, że (wzmiankowana przedstawicielka) ma ciemną skórę. Jest to wyróżnik widoczny na pierwszy rzut oka. NIE JEST TYPOWY dla TYPOWYCH mieszkańców Europy, kojarzonych raczej z ludźmi o białej skórze. No i jeszcze może o jasnych włosach, choć to raczej domena krajów północnej Europy.

Mówiąc o przedstawicielach krajów europejskich, z reguły mam na myśli białych (nie chcę znów uogólniać, że wszyscy tak myślą, bo zaraz ktoś inny się przyczepi, jest to moje zdanie emotka )

A co do Ameryki... Rdzenni Amerykanie to Indiane (obecnie zepchnięci do rezerwatów). Cała reszta to zbieranina wszystkich ras i narodowości, która zleciała się na Nowe Terytorium w pogoni za zyskiem, wolnością i nowymi ziemiami. Jedni przybyli z własnej woli, inni zawleczeni zostali siłą, jako nomen-omen siła robocza. (ale chyba nie muszę streszczać historii znanych od podstawówki?).

Zresztą... co do poglądów, czy czarnoskórzy są Europejczykami czy Amerykanami, to może przypomnę, że według teorii ewolucji, pierwsi ludzie pochodzili z Afryki właśnie, więc teoretycznie KAŻDY jest w n-tym pokoleniu wstecz Murzynem emotka
0 0

#5170091 Napisano: 04.05.2012 07:07:39
wsciekly napisał(a):

cb656 wstał dziś chyba lewą nogą emotka

Nie, nie wstałem lewą nogą, tylko bronię swojego zdania

Tak na marginesie - nie musisz się czuć specjalnie jakoś traktowany - to a'propos tej wymiany zdań na PW, która jak widzę, bardzo cie dotknęła. Osobiście do wściekłego jako osoby nic nie mam, oprotestowywałem jedynie akt niepotrzebnego tworzenia napięć na podstawie plotek i domysłów emotka
0 0

efelinkaaa

#5170110 Napisano: 04.05.2012 07:28:47
kurde, kupiłam dziecku buty - świecące... (tzn przy chodzeniu świeci podeszwa). Synek przeszczęsliwy i dumny, a tu po jednym 2 godzinnym użyciu but przestał świecić emotka
W papierkach przy butach napisali, że baterie są niewymienne i jak się zużyją to nie podlegają reklamacji, ale do chol*ry, ja buty kupiłam przedwczoraj! Synek chodził w niech całe 2 godziny! I co, już po bateriach?
Myślicie, że mam jakieś szanse na reklamację?
0 0

kalisto1986

#5170121 Napisano: 04.05.2012 07:45:12
efelinkaaa napisał(a):

kurde, kupiłam dziecku buty - świecące... (tzn przy chodzeniu świeci podeszwa). Synek przeszczęsliwy i dumny, a tu po jednym 2 godzinnym użyciu but przestał świecić emotka
W papierkach przy butach napisali, że baterie są niewymienne i jak się zużyją to nie podlegają reklamacji, ale do chol*ry, ja buty kupiłam przedwczoraj! Synek chodził w niech całe 2 godziny! I co, już po bateriach?

ja bym próbowała reklamowac jako niezgodność towaru z umową emotka na pewno nie jest normalne, ze świeciły tak krótko

Wkurza mnie pogoda za oknem, wszędzie upały a u nas chłodno, do tego zbiera się na deszcz, a dzisiaj jedziemy na ognisko emotka
0 0

#5170123 Napisano: 04.05.2012 07:46:59
efelinkaaa napisał(a):

Effelinka zgłoś się do wściekłego i milionera ,oni ci napiszą taką reklamację do UOIK żeby BUTY wszystkim pospadają emotka emotka
0 0

#5170125 Napisano: 04.05.2012 07:48:45
że buty wszystkim pospadają emotka
0 0

Monika11

#5170132 Napisano: 04.05.2012 07:51:21
Prponuję założyć top dla trzech, czy czterech osób- i niech tam sobie dyskutują emotka Już się tego czytać nie chce emotka Proponuję zmianę tematu-moze ktoś coś zapoda emotka
0 0