Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: artemia
Gość: iskierka
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Może rezerwa będzie. Na co i liczę...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
onlyrybka
Postów 1387
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po tylu latach razem
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
A na dodatek, wracając ze sklepu, wdepnęłam w g...o.
I niech nikt mi nie mówi, że to ma przynieść szczęście
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba wolałabym tak jak ty obserwować to z bezpiecznego domku, a nie w środku pociągu wypełnionego idiotami, którzy udają kibiców
Gość: wsciekly
nie przedłużyli przypadkiem ?
Gość: mariolakal
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pocieszę Cię,że mnie mój 2 latek obudził o 6.00
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
http://ryjbuk.pl/wspolna-kapiel-288031
truskawkaaa15
Postów 46
Data rejestracji 30.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w ciągu godziny w wakacje wdepnęłam w 2 xD
linka132
Postów 396
Data rejestracji 24.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pokłóciłam sie z chlaopakiem a nowego brak na horyzzoncie
brak pracy i perspektyw na nia
jestem do niczego:(
Gość: anka
głowa do góry zawsze trzeba myśleć pozytywnie dziś nic się nie udało jutro będzie nowy lepszy dzień
Gość: natie
jola29k
Postów 2323
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
moja córka 10 lat złapała zapalenie płuc i też się wkurzam
Gość: klisza
Jestem wściekła
upal sprzyja chorobom i przyspiesza rozwój wirusów
lody na lekarstwo polecam
Gość: klisza
tak tylko tydzień temu ponoć to była alergia - nie wiadomo na co a dziś jak juz od tego kaszlu straciłam prawie głos to zapalenie krtani - masakra jakaś.
to może być szkarlatyna - jakiś zmutowany wirus się pojawił i nie ma na całym ciele wysypki
za to po kilku tygodniach jak po normalnej szkarlatynie łuszczy się skora na dłoniach, czasem też na stopach
i wtedy lekarz dopiero odkrywa - oooo to jednak była szkarlatyna