Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
onlyrybka
Postów 1386
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie mam
Gość: kamila10001
Bo to pewnie głupki były
anialistopad
Postów 14230
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14230
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze zapomniałam o zegarku z cyfrowego polsatu tez mnie wkurza , że go jeszcze nie dostałam
Gość: loczeq
są hotele 7 gwiazdkowe
madzia34
Postów 1742
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
onlyrybka
Postów 1386
Data rejestracji 20.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poproś o ponowne wysłanie maila, po moim telefonie, że nie dostałam nic wysłali mi szybko.
Gość: goralecka
No ja wiem, Burj Al Arab robi wrażenie
Gość: artemia
A on też torba że nie zauważył......
fryteczka
Postów 4296
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
jakby organizator sie nie zgodzil chetnie odkupie
mnie wkurza ,ze poszłam wczoraj z małym w wózku do marketu wykladam zakupy, pani rzuca kwote a ja ? zapomnialam karty z domu wziac.. grr zakupy do reklamowki na bok za kase a my prędko do domu .. z domu wzielam karte i zostawilam torebke stwierdzajac ,ze wsumie to mi nie potrzebna. zapłacilam za zakupy i ok. idziemy do malego sklepiku ,wybralam pare rzeczy,szukam portfela a on ? w torebce, karta placic nie mozna,. poprostu przesilenie wiosenne
Gość: iskierka
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może te syfy to trądzik, ale różowaty? a nie młodzieńczy? najlepiej idź do dermatologa
Gość: robbie11
Denerwuje mnie firma 4FRAME. Główne nagrody wygrywają jedne i te same osoby no a te małe to bez znaczenia. Nigdzie nie ma listy laureatów a jak już o nią poprosisz to każą ci przyjechać do siedziby firmy w WARSZAWIE. PARODIA!!! Ciekawe czy mecze Polaków na EURO będą wam się podobać??
assal
Postów 3019
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
Gość: vilemo
Gość: wsciekly
wcielo moje 3 vouchery na trasie agencja - przedstawiciel handlowy - sklep
kolejny przekręt
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koło wygięte, szprychy poodpadały.. I to po 2 dniu jazdy na dworze ;(
Mam nadzieję, że da rade naprawić takie rzeczy
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAWSZE tak jest jak targam dwa - cisza jak jeden to w domu same nieodebrane.
I teraz się martwię czy jutro zadzwonią.
Gość: bip
każda agencja ma swoje preferencje i zwykle jest tak że w danej agencji wygrywaja określone osoby +ewentualnie przypadkowi, dlatego właśnie odpuściłem sobie niektóre (co i wam dla zdrowia psychicznego polecam). Gram tam gdzie mnie 'chcą'
wkurzają mnie zestawy kibica z pmi... parodia! ciekawe ile osób to bedzie odbierało. a dzwonić bedą chyba w nieskończoność. ufundowali by zamiast tego 10 nagród więcej o sensownej wartosci i każdy by był zadowolony
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ską d wiesz???????
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette