Wkurza mnie...

Gość: kluseczka

#5179322 Napisano: 10.05.2012 08:37:31
vilemo - dziewczyna niesamowicie te warkocze trzaska. Świetnie wyglądają. Sęk w tym, że moja trójeczka dzieciaków skutecznie pozbawia mnie czasu i sił na robienie czegokolwiek ponad minimum wkoło siebie emotka

kalisto1986 - dredloki rzeczywiście były syntetykami, i teraz rewelacyjnie się sprawdzają przy robieniu Jacka Sparowwa w czasie karnawału emotka
http://www.mamata...ar,zdjecie,2044.html

Pozdrawiam

emotka
0 0

kalisto1986

#5179336 Napisano: 10.05.2012 08:51:36
kluseczka napisał(a):

vilemo - dziewczyna niesamowicie te warkocze trzaska. Świetnie wyglądają. Sęk w tym, że moja trójeczka dzieciaków skutecznie pozbawia mnie czasu i sił na robienie czegokolwiek ponad minimum wkoło siebie emotka

kalisto1986 - dredloki rzeczywiście były syntetykami, i teraz rewelacyjnie się sprawdzają przy robieniu Jacka Sparowwa w czasie karnawału emotka

Pozdrawiam

emotka

rewelka emotka
Też na nie chorowałam, ale jeden z dre
kluseczka napisał(a):

Pozdrawiam

emotka

też na nie chorowałam, ale jednak pozostane przy poczciwych warkoczykach emotka
0 0

Gość: andziakadula

#5179367 Napisano: 10.05.2012 09:16:51
masza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

dolly emotka emotka
Każda mam siedzi w domu i nic nie robi - nie budzi ją żaden budzik ( no poza tym z sygnałem mamooooo), sprzątanie to mały pikuś - ile w końcu dziecko może nabrudzić ?
Gotowanie ? a co tam, że obiad gotowy, jak dziecko (lub mąż, ale to też prawie jak dziecko) nie chce tego jeść- w końcu stanie przy garach dobrze robi na cere emotka . Przez 24 godziny nie musi niczego pilnować/zajmować się/czytać,malować, czasem robić za klowna ....
No i najważniejsze, w końcu każda mama może wziąć urlop emotka
Siedzenie w domu to taki relaks emotka

Jenny punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czasem, aż zazdroszczę osobą, które idą na 8-10 godzin do pracy, a po powrocie mogą wskoczyć w dresik i nic nie robić

a jeszcze tak x 3 emotka

znalezione emotka Co to właściwie znaczy siedzieć w domu z dziećmi?

Mężczyzna wrócił z pracy i zobaczył, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem, ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie było najmniejszego śladu po ...psie.

Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył j...eszcze większy bałagan. Lampa leżała przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka szeroko otwarta, psie jedzenie wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnych drzwiach była usypana kupka z piasku.

Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy. Zaniepokoił się, że żona może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała, jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał:
- Co tu się dzisiaj działo?
Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała:
- Pamiętasz, kochanie, że codziennie, jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam?
- Tak - odpowiedział niepewnie.
- Więc dziś tego nie zrobiłam.
0 0

dolly

#5180051 Napisano: 11.05.2012 11:29:12
andziakadula napisał(a):

- Pamiętasz, kochanie, że codziennie, jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam?
- Tak - odpowiedział niepewnie.
- Więc dziś tego nie zrobiłam.

emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5180065 Napisano: 11.05.2012 11:35:10
genialne emotka
0 0

fryteczka

#5180650 Napisano: 11.05.2012 04:05:01
rita888 napisał(a):

Nie jestem mamą, ale jeżdżę czesto do mojej 3 letniej siostrzenicy i wcalę nie zazdroszczę tego siedzenia w domu mamom. Ja po jednym dniu mam dosyć, wolałabym iść do pracy emotka Co innego mamy, które pracują, a po pracy zajmują się dziećmi, te pewnie zazdroszczą mamom siedzącym w domu.

na rozluznienie wkurzonym mamom
http://demotywatory.pl/3796122
0 0

edith

#5180674 Napisano: 11.05.2012 04:18:38
Jestem na L4 ,żle się czuję i może to wiele tłumaczyć dlatego napisze że avatar osoby bazarowiec mnie lekko wkurza ..wiem wiem tam jest oko emotka
0 0

cc_investigator

#5180873 Napisano: 11.05.2012 06:14:05
że obdarzyłam miłością bez wzajemności Wiosnę Pachnącą emotka
0 0

cudaczek121

#5180874 Napisano: 11.05.2012 06:15:14
cc_investigator napisał(a):

że obdarzyłam miłością bez wzajemności Wiosnę Pachnącą emotka

nie jesteś w tym osamotniona emotka
0 0

Gość: zeida

#5180959 Napisano: 11.05.2012 06:55:38
kluseczka napisał(a):

na fryzjerkę - miałam długie włosy za łopatki, a ponieważ już mi się znudziła ta fryzura, chciałam odmiany. A fryzjerka obcięła mi włosy do ramian, trochę pocieniowała i tyle. Wyglądam tak samo, tyle, że mam krótsze włosy emotka
i nie mogę ich związać.
Jak można wszystkich strzyc na to samo kopyto! Załamka, mam fryzuję, bez żadnego polotu, najzwyczajnieszą, nieciekawą, badziewną.
Każdy jest inny, a ci fryzjerzy do których trafiam zawsze obcinają mnie tak samo jak 100 poprzednich klientów emotka
a na stylistę mnie nie stać emotka

ja lubię zmieniać fryzjerki - niestety wszystkie mają tę sama gadkę - skrócimy 2 cm, żeby wyrównać - po wyjściu okazuje się ,że włosy są wiele krótsze, a nawet wściekle krótkie !!!
- przy pani włosach radziłabym stosowanie odżywki takiej a takiej, za 89 zł, ale naprawdę warto - potem okazuje się, że g... warto !
Żadna mnie nie potrafi rozczesać, wściekają się, że muszą zostać po godzinach, narzekają na szefowe, ściemniają, że się wygląda lepiej, niestety po wyjsciu jest jakaś nadzieja a później niesmak...
0 0

Gość: zeida

#5180975 Napisano: 11.05.2012 07:04:25
zeida napisał(a):

kluseczka napisał(a):

na fryzjerkę - miałam długie włosy za łopatki, a ponieważ już mi się znudziła ta fryzura, chciałam odmiany. A fryzjerka obcięła mi włosy do ramian, trochę pocieniowała i tyle. Wyglądam tak samo, tyle, że mam krótsze włosy emotka
i nie mogę ich związać.
Jak można wszystkich strzyc na to samo kopyto! Załamka, mam fryzuję, bez żadnego polotu, najzwyczajnieszą, nieciekawą, badziewną.
Każdy jest inny, a ci fryzjerzy do których trafiam zawsze obcinają mnie tak samo jak 100 poprzednich klientów emotka
a na stylistę mnie nie stać emotka

ja lubię zmieniać fryzjerki - niestety wszystkie mają tę sama gadkę - skrócimy 2 cm, żeby wyrównać - po wyjściu okazuje się ,że włosy są wiele krótsze, a nawet wściekle krótkie !!!
- przy pani włosach radziłabym stosowanie odżywki takiej a takiej, za 89 zł, ale naprawdę warto - potem okazuje się, że g... warto !
Żadna mnie nie potrafi rozczesać, wściekają się, że muszą zostać po godzinach, narzekają na szefowe, ściemniają, że się wygląda lepiej, niestety po wyjsciu jest jakaś nadzieja a później niesmak...

Cieniowanie : zawsze mówię tłukom - nie cieniować, bo chodzę na codzień uczesana w kitkę --- gdzie tam, jakby wszystkie uczyły się u jednej nauczycielki - po wyjściu włosy majtaja się na wszystkie strony !
Teraz mam długie włosy i na pewno nie pójdę do fryzjerki - nie chcę, żeby znowu cos sp...ła !
0 0

Gość: vilemo

#5181208 Napisano: 11.05.2012 08:44:09
nie wkurza mnie - ale jestem zmęczona ostatnimi kłótniami na forum - taki mam charakter, że nie lubię konfliktów - wiem, że to głupie i odrealnione, ale tak mam. Rozumiem - też jestem często rozczarowana/rozgoryczona wynikami, rozstrzygnięciami - ale trzeba się nie poddawać, ponarzekać (np. w wątku dziś nie wygrałem) i grać dalej - kiedyś się szczęście odwróci, pomysł kiedyś przyjdzie. poza tym nie wszyscy nadają się do wszystkich typów konkursów - ja się np. nie nadaję do gier czy czasówek - ćwiczę, próbuję, ale nie poświęcam na to tyle czasu żeby wyniki mnie rozczarowywały, bo po prostu nie mam do tego drygu...
0 0

Gość: bloblebla2

#5181221 Napisano: 11.05.2012 08:52:06
mi też nie podobaja sie te kłótnie a wkurza mnie mój facet który zachowuje się jakby pozjadał rozumy...i to że roboty nie mam i studia zaniedbałam po raz 2gi i brakuje mi babci:( smutno mi
0 0

Gość: rafi323raf

#5181628 Napisano: 12.05.2012 10:58:40
mam złe przeczucie, że na play nie dochodzą mi smsy emotka

trzymałem już trochę czasu w telefonach startery i nic...

0 0

Gość: vilemo

#5181632 Napisano: 12.05.2012 11:01:15
rafi323raf napisał(a):

mam złe przeczucie, że na play nie dochodzą mi smsy emotka

trzymałem już trochę czasu w telefonach startery i nic...

też już raz tak miałam na Playboya z Tesco - nie rozumiem tego, teraz wszystko działa, a w weekend majowy nie - dziwadełko takie emotka
0 0

Gość: bloblebla2

#5181644 Napisano: 12.05.2012 11:10:30
milioner
0 0

Gość: goralecka

#5181760 Napisano: 12.05.2012 12:51:26
samotność emotka
0 0

zaczytana-pola

#5181764 Napisano: 12.05.2012 12:53:22
pogoda emotka