Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
yhyy na koncert niedługo wychodzę, a tu leje pada zimno cimno i do domu daleko
ja-sylwia
Postów 606
Data rejestracji 17.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
masza
Postów 7696
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 lakiery do paznokci
4 x krem w pudełeczku
krem maska do ra k
2 x cien do powiek
pomadka do ust
mascara
kredka do oczu
puder w kamieniu
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Miał być grill z sąsiadami a tu burza....
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też, ale on tylko czeka na takie zaczepki...
Najlepiej ignorować na całym polu
Gość: goralecka
Gdybym tylko się mogła teleportować to już bym kazała wstawiać wodę
U mnie za to słonko ale tylko za oknem...
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie z powodu zbyt małej liczby uczestników - tłumaczone oczywiście ogromną liczbą zgłoszeń.
Ostatnio w 3 konkursach tak mi zrobili, z czego 2 mnie moooocno interesują, a jeden mi się nawet przyda do pracy. I tu by zależało na wynikach w normalnym,nieprzedłużonym czasie.
Gość: wsciekly
O jeny - zdradz, które konki przedłużono
Gość: iskierka
Gość: asiasia
Zazwyczaj staram się nie używać niecenzuralnych słów, ale tu po prostu nie mogę- za.......m tą s..ę
Nie oglądnęłam tego filmiku do końca bo jestem po prostu za miękka
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja własnie też zobaczyłam link na fb..
Ale obejrzałam tylko kawałek, nie mogłam więcej, serce pęka jak się widzi taką mała istotkę tak cierpiącą..
Tą pi*dę bym udusiła..
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Związała, a potem nad nią się znęcała, najpierw bijąc, przypalając, potem odcinając kawałki ciała, niech suka cierpi
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: asiasia
ja własnie też zobaczyłam link na fb..
Ale obejrzałam tylko kawałek, nie mogłam więcej, serce pęka jak się widzi taką mała istotkę tak cierpiącą..
Tą pi*dę bym udusiła..
No właśnie ja też nie dałam rady oglądnąć, cały czas nie mogę o tym przestać myśleć.
Zaraz mam przed oczami mojego synka i nie wyobrażam sobie że można kogokolwiek tak traktować, a co dopiero własne dziecko!?
fryteczka
Postów 4296
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
po waszych komentarzach az boje sie otworzyc link
i ta na zewnątrz i ta pachnąca proszkiem E
anialistopad
Postów 14230
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
tusiek
Postów 697
Data rejestracji 23.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam tylko prośbę- niech każdy się zastanowi, zanim wrzuci link do czegoś, czego sam nie jest w stanie obejrzeć, bo jak widać powyżej, więcej jest takich osób.
Nie chcę przez to powiedzieć, że mamy być niewrażliwi, ale uważam, że tyle jest dookoła tragedii, że pokazywanie kolejnych tylko bardziej dobija...