Wkurza mnie...

marta85

#5193877 Napisano: 20.05.2012 03:28:42
gracet napisał(a):

cb656 napisał(a):

marta85 napisał(a):

Konkursy >> Dzis dotarła nagroda z....
4 poduszki z tictacow, kolejne nagrody typu, na co mi to i gdzie by to schowac emotka

emotka

wkurza to mało powiedziane - ale nie wolno używać wulgarnych słów na forum, więc się powstrzymam przed rozwijaniem tej myśli... Wrrrr... po co grasz o nagrody, których nie chcesz?! Ludzie, litości.... Zawsze niezadowoleni, jakie by nie były werdykty Jury albo wygrane nagrody, zawsze mają jakieś 'ale. Wrrr... emotka emotka emotka emotka

dokładnie!!!!
napisałam, że wypada oddać te niechciane nagrody wściekłemu (mikołajowi), ale wykasowano w MDW tę wypowiedź
emotka

Nie brałam udziału w konkursie żeby wygrac poduszki, tylko o nagrode główna emotka
a nagród dodatkowych, ktore sa w wielu konkursach, typu maskotki, pendrive i inne poprostu nie zbieram i nie wiem czemu was tak bardzo to wkurza, naprawde wiekszych problemów nie macie? emotka

P.S Poduszki juz oddałam dzieciakom sąsiadki emotka
0 0

Gość: gracet

#5193885 Napisano: 20.05.2012 03:43:07
marta85 napisał(a):

gracet napisał(a):

cb656 napisał(a):

marta85 napisał(a):

Konkursy >> Dzis dotarła nagroda z....
4 poduszki z tictacow, kolejne nagrody typu, na co mi to i gdzie by to schowac emotka

emotka

wkurza to mało powiedziane - ale nie wolno używać wulgarnych słów na forum, więc się powstrzymam przed rozwijaniem tej myśli... Wrrrr... po co grasz o nagrody, których nie chcesz?! Ludzie, litości.... Zawsze niezadowoleni, jakie by nie były werdykty Jury albo wygrane nagrody, zawsze mają jakieś 'ale. Wrrr... emotka emotka emotka emotka

dokładnie!!!!
napisałam, że wypada oddać te niechciane nagrody wściekłemu (mikołajowi), ale wykasowano w MDW tę wypowiedź
emotka

Nie brałam udziału w konkursie żeby wygrac poduszki, tylko o nagrode główna emotka
a nagród dodatkowych, ktore sa w wielu konkursach, typu maskotki, pendrive i inne poprostu nie zbieram i nie wiem czemu was tak bardzo to wkurza, naprawde wiekszych problemów nie macie? emotka

P.S Poduszki juz oddałam dzieciakom sąsiadki emotka

nagroda główna przypadnie komuś bardziej pokornemu, mam nadzieję emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5193891 Napisano: 20.05.2012 03:51:03
marta85 napisał(a):

Nie brałam udziału w konkursie żeby wygrac poduszki, tylko o nagrode główna emotka a nagród dodatkowych, ktore sa w wielu konkursach, typu maskotki, pendrive i inne poprostu nie zbieram i nie wiem czemu was tak bardzo to wkurza, naprawde wiekszych problemów nie macie? emotka

Nie musisz wszystkiego rozumieć, to widocznie zbyt duży wysiłek umysłowy. Wkurza mnie takie zachowanie i takie reakcje i już. Nic na to nie poradzisz. Ty piszesz o swoich 'niepotrzebnych nagrodach, ja piszę o tym, co mnie wkurza. Co ci do tego, czy to dla kogoś jakiś problem? Publikując swoje tresci wystawiasz się na komentarze. Mój komentarz jest taki, jak napisałem wyżej. Kropka.

Jedyny problem jaki tu jest, to chyba tylko ten, jaki masz chyba sama ze sobą emotka
0 0

Gość: cb656Old

#5193895 Napisano: 20.05.2012 03:57:19
gracet napisał(a):

nagroda główna przypadnie komuś bardziej pokornemu, mam nadzieję emotka

...albo po prostu OPTYMIŚCIE emotka Różnicę między optymistą i pesymistą genialnie opisał Brzechwa, rozwijając popularny zwrot cieszyć się z byle g..na emotka

Żyli sobie dwaj chłopcy gdzieś za siódmą rzeką.
(W kategoriach dzisiejszych to nie jest daleko.)
Jeden stale narzekał, drugi raźnie świstał,
Jeden był pesymista, drugi optymista.
Jeden dostał od wróżki (był to czas metafor)
Kolej, do tego szyny, stację i semafor.
Drugi chłopczyk otrzymał, choć miał zalet szereg,
G. końskie zawinięte w różowy papierek.
Pesymista powiedział: 'Też zabawka śliczna!
Rozumiem, że jak kolej, to już elektryczna!
I co to za parowóz? Wnet popsuje to się.
Ja mam taką zabawkę, proszę wróżki, w nosie!'
Optymista zaś skakał ze szczęścia i fikał:
Ja dostałem od wróżki pięknego konika!
Ileż z takim konikiem radości i uciech!
Ja dostałem konika... tylko konik uciekł.
emotka
0 0

dolly

#5194036 Napisano: 20.05.2012 06:55:31
Hahah, Cb656, ostatnio wysyłałam to Komuś (pozdrawiam tego Kogoś emotka ) tylko w formie kawału. emotka emotka emotka
0 0

Gość: gracet

#5194084 Napisano: 20.05.2012 07:21:55
heh, dobre ,myślałam że mogę dać dziecku na konkurs recytatorski... ale chyba nieee emotka
0 0

delfinka101

#5194641 Napisano: 21.05.2012 08:39:29
Od 3 lat nie mamy dofinansowania do turnusu.Tak liczyłam ,ze dostaniemy w tym roku i co??Guzik..Rada Miasta Torunia na ten rok (tak jak w poprzednim zresztą) nie dała ani złotówki na dofinansowanie torunusów czy to dla dzieci czy dla dorosłych.Ale ejstem wsciekla..zdażyli za to podniesć sobie diety i przydzielić nagrody
0 0

Gość: artemia

#5195205 Napisano: 21.05.2012 01:02:37
a mnie wkurza że od 4 lat mnie mam żadnej podwyżki inflacja rośnie, rachunki rosną, dyrekcja mogłaby mi dać (bo są ku temu podstawy, nawet prawne) ale nie... emotka emotka emotka
0 0

Gość: anielka

#5195208 Napisano: 21.05.2012 01:05:59

Wkurza mnie że nagrody są wysyłane na ostatnią chwile,mają np czas do 30 to wyślą 29...
0 0

mia

#5195215 Napisano: 21.05.2012 01:07:33
artemia napisał(a):

a mnie wkurza że od 4 lat mnie mam żadnej podwyżki inflacja rośnie, rachunki rosną, dyrekcja mogłaby mi dać (bo są ku temu podstawy, nawet prawne) ale nie... emotka emotka emotka

Ja chyba od 10 lat nie mam żadnej podwyżki... emotka
Drzewiej za gaz płaciłam dwa razy mnie niż obecnie, to dokładnie pamiętam, a pensja została jak była!
Jeszcze parę lat i znajdę się na granicy płacy minimalnej. emotka
0 0

ziolko

#5195401 Napisano: 21.05.2012 03:04:18
wkurza mnie ewidentne złodziejstwo poczty emotka

w liście zwykłym priorytetowym miałam włożony banknot.. i co?? ktoś naciął kopertę pod zaklejeniem, ok 6-7 cm i wyciągnął kasę emotka emotka

wygląda, jakby było nadcięte ostrzem nożyczek lub noża przy linijce, delikatnie, żeby tylko jedna warstwa koperty była nadcięta.

szkoda straszna, że to nie polecony, bo bym poleciała robić awanturę na pocztę emotka

aha.. i nieważne, czy w reg poczty jest, że nie można przesyłać w listach poleconych pieniędzy, bo to moja własność i wara od niej
emotka
powinni smarować czymś śmierdzącym lub świecącym, nie do usunięcia, żeby od razu było wiadomo, kto kradnie
0 0

elhad

#5195434 Napisano: 21.05.2012 03:19:38
delfinka101 napisał(a):

Od 3 lat nie mamy dofinansowania do turnusu.Tak liczyłam ,ze dostaniemy w tym roku i co??Guzik..Rada Miasta Torunia na ten rok (tak jak w poprzednim zresztą) nie dała ani złotówki na dofinansowanie torunusów czy to dla dzieci czy dla dorosłych.Ale ejstem wsciekla..zdażyli za to podniesć sobie diety i przydzielić nagrody

Rada przeważnie zatwierdzi to, co jej przedstawi kierownik/dyrektor PCPR/MOPR - główną rolę przy podziale środków PFRON pełni jednak Społeczna Rada ds Osób Niepełnosprawnych.
0 0

delfinka101

#5195481 Napisano: 21.05.2012 03:34:08
elhad napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Rada przeważnie zatwierdzi to, co jej przedstawi kierownik/dyrektor PCPR/MOPR - główną rolę przy podziale środków PFRON pełni jednak Społeczna Rada ds Osób Niepełnosprawnych.

Tak czy siak nie mamy dofinansowania.:(
0 0

elhad

#5195486 Napisano: 21.05.2012 03:40:07
delfinka101 napisał(a):

elhad napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tak czy siak nie mamy dofinansowania.:(

W II połowie roku podobno mają być dodatkowe środki - wproś się na spotkanie społecznej rady, najlepiej z przedstawicielem np.organizacji pozarządowej lub po prostu napisz pismo skierowane do społecznej rady- z podpisami np. czterdziestu rodziców dzieci niepełnosprawnych - sprawa musi być rozpatrzona.
0 0

delfinka101

#5195510 Napisano: 21.05.2012 03:53:28
Dziękuję:) Może coś zdziałamy:)
0 0

anialistopad

#5195546 Napisano: 21.05.2012 04:14:14
kaki76 napisał(a):

a mnie wkurza weronetka prosila o zakupy w polo woseba na 2 paragony kupilam dalam numery wyslalam skany niby od razu kase wplacila i co do dzis dnia nie ma.oszukala mnie uwazajcie na nia.moglam sama zagrac a nie jej dawac wkurza mnie cos takiego i jeszcze mi wmawía ze wplacila

i co broniliscie tak weronetki ze taka porzadna i co du,.. Na forum bywa na moje pw nie odpisuje miala wyslac potwierdzenie wplaty w tamtym tygodniu i cisza a na koncie kasy brak wkurza mnie takie chamstwo
0 0

Gość: finessa

#5195548 Napisano: 21.05.2012 04:16:23
od dwóch lat wkurzają mnie nabijacze na FB, dlatego miałam taką przerwę w konkursach i teraz powróciłam i znowuuuuuu emotka
0 0

Gość: goralecka

#5197246 Napisano: 22.05.2012 01:27:45
wkurzają mnie wszystkie protesty planowane na Euro. Już widzę, jak przejeżdżający tuż obok autokarem Casillas czy Xavi zamartwi się o los np. polskiej wsi i będzie walczył z naszym rządem emotka Ja wiem, że jest w Polsce wiele niesprawiedliwości ale...potem człowiek wyjeżdża w świat i się wstydzi przyznać skąd pochodzi emotka

Mam nadzieję, że to tylko straszenie i ze na czas tego Euro Polska się jakoś ogarnie będzie przyjazna dla wszystkich przyjezdnych.
0 0

notta

#5197257 Napisano: 22.05.2012 01:31:16
wkurza mnie własna ślepota.. chyba już czas na laser
0 0

ziolko

#5197283 Napisano: 22.05.2012 01:37:15
a mnie wkurza to całe Euro i cała szopka z tym związana emotka emotka
niech już będzie po...
0 0