Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
No sorry, ale nie wszyscy... Mam koleżankę w pracy, która nawet dokładnie nie wie, ile co w sklepie kosztuje, bo jak np. kupuje masło, to bierze z półki nie patrząc na cenę. I właśnie takiego luzu finansowego zazdroszczę, bo ja nie tylko, że wszystkie ceny obejrzę, ale jeszcze i na czytniku sprawdzę...
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
vingag
Postów 212
Data rejestracji 16.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I ja nie mam takiego komfortu, żeby na ceny nie patrzeć, a jeszcze wertuję gazetki jak szalona, bo a nuż coś się trafi
A najbardziej wkurza mnie nasz piękny kraj. Jestem z mężem dwa lata po ślubie, tyle samo ma nasze dziecko, i już drugi raz rozstajemy się na pół roku, bo mąż w niedzielę wyjeżdża do pracy do Niemiec, bo u nas w kraju nie ma warunków, by z jednej pensji utrzymać rodzinę na godziwym poziomie.
Dodajcie do tego teściową-żmiję, która wygoniła mnie z domu do mamy na czas wyjazdu męża i dajcie mi pierwsze miejsce na szczycie dzisiejszych żali...
Ufff....
asantesana
Postów 6362
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
Znam i takich, dla których jedyny problem finansowy to jak wyzyskać i oszukać innych byle samemu mieć ile wlezie...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem już kiedy sa dostawy we wszystkich szmateksach w mieście.. kurcze, jak dawno nie kupiłam sobie nic nowego (oprócz bielizny), nawet jeśli mam pieniążki, to dziecku coś kupuję
o promocjach w gazetkach to już nie wspominam, pół miasta przejdę aby znaleźć coś taniej
vingag
Postów 212
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znam ten ból - czekam z zakupem nowych ubrań, aż mąż wróci z pracy zza granicy, a i tak później okazuje się, że kończę na dwóch parach spodni kilku bluzkach, bo mi szkoda pieniędzy.
A i propo tematu - wkurza mnie moja waga łazienkowa, która usilnie pcha wskazówkę do góry ... i do góry... no jak tak można!
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Gość: plocia
anialistopad
Postów 14229
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
mia
Postów 17585
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 25
Joan, generalnie to jest bardzo mądra (i prawdziwa!) sentencja, ale w takim dniu, jak dzisiejszy po prostu do mnie nie trafia...
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Będzie lepiej!
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
owszem może i z pieniędzmi życie jest łatwiejsze, ale i bez nich można być szczęśliwym
vingag
Postów 212
Punkty karne 0
Konkursy dodane
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
alaalex40 i luk1990
ignam
Postów 530
Data rejestracji 13.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Piękne
Książki, filmy, muzyka, gry http://www.finta.pl/ref/Ignam
elhad
Postów 1060
Data rejestracji 20.11.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałabym mieć takie raty - mi pierwsza wyszła niecałe sześćset, a następne coś ok. 350 zł.
Zachciało się memu chłopu zmiany jakiejś fazy - miało być taniej a jest dużo drożej.
Gość: maro
nie mogę sobie przypomnieć a chcę kupić sobie ten podkład którego próbka tam była
tygrysek82bu
Postów 1017
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
La Roche-posay
Gość: maro
Gość: romek76
Gość: emilka1705