Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wysmażyłam maila do wrózki Luny
kto chce może go wykorzystywać w przyszłości do usuwania swoich różnych danych z bazy danych firm
Witam
Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. ,
1. Stosownie do art. 32 ust. 1 pkt 4 uzyskania informacji o źródle, z
którego pochodzą dane jej dotyczące, chyba
że administrator danych jest zobowiązany do zachowania w tym zakresie w
tajemnicy informacji niejawnych lub zachowania tajemnicy zawodowej,
proszę o informację, skąd Państwo mają mój numer?
2. Art. 32 ust. 1 pkt 5 uzyskania informacji o sposobie udostępniania danych, a w szczególności
informacji o odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane te są udostępniane
Komu mój numer został udostępniony?
3. Stosownie do art. 32 ust. 1 pkt 6 ustawy o ochronie danych osobowych, każdej osobie przysługuje prawo do kontroli przetwarzania danych, które jej dotyczą, zawartych w zbiorach danych, a zwłaszcza prawo do: żądania uzupełnienia, uaktualnienia, sprostowania danych osobowych, czasowego lub stałego wstrzymania ich przetwarzania lub ich usunięcia, jeżeli są one niekompletne, nieaktualne, nieprawdziwe lub zostały zebrane z naruszeniem ustawy albo są już zbędne do realizacji celu, dla którego zostały
zebrane.
Po odpowiedzi na wcześniejsze pytania proszę o usunięcie mojego numeru telefonu z Państwa bazy danych i nie przesyłanie mi żadnych informacji, propozycji i reklam.
Numer, jakiego sprawa dotyczy: xxx xxx xxx.
Proszę o maila zwrotnego po usunięciu numeru.
Pozdrawiam
xxxx xxxx
Gość: mariolakal
A może jesteś w posiadaniu e-maila do: termy Rzym i jakiś migotek czy cóś ??? Wkurzają mnie niesamowicie...
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie zaszalałam
kiedys pisałam podobnie, to parę razy zdarzyło mi się, że dowiedziałam się, skąd mają moje namiary i dokąd przekazywali je dalej.
Najczęsciej jest to z smsów tego typu lub jak dzwonią jakieś maszynki i inne pierdoły, to pytam o to samo, po czym szukam info w necie i wysyłam życzenia
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rafi323raf
w maju się specjalnie u wyższych władz jednej rzeczy dowiadywałem. W teorii miało być pięknie, a wyszło jak zwykle...
a i jedna baba tam, nie chciało jej się jednej pieczątki przybić, przez co nie mogłem wszystkiego załatwić i teraz znowu muszę 140 km jechać
noo.... ale odrzucam w kąt wszystko co mnie wkurza, jutro weselicho, ale się wybawię! jedynie co mnie wkurza, że czasu mało a tyle rzeczy jeszcze muszę zrobić!
Gość: nocti
Dzięki
Ciekawe czy to przewidziała
ziolko
Postów 10417
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
to proste - metodą podstawiania kolejnych liczb
raz pudło, raz strzał w dziesiątkę
Gość: pola731
ja napisałam jakiś czas temu maila - krótko i bardzo konkretnie - smsy nie przychodzą na tamte numery , teraz przychodzą na numery chłopaków (z ich telefonów nigdy nie wysłałam żadnego konkursowego zgłoszenia więc to nie z bazy konkursowej mają numery )
muszę napisać kolejnego maila
2 lata temu w wakacje złapałem się na robotę w takiej firmie teleaudio
generowaliśmy numery telefonów i z bramki internetowej szedł spam
raz przychodziła zwrotka, że wiadomość dostarczona
innym razem undelivered
numer aktywny automatycznie trafiał do bazy
i nikt nie musiał kupować żadnych danych
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
ach ta chemia jedzona łyżkami
dzasmina
Postów 2372
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaka chemia??!! toż to same warzywa, tzn ziemniaki
pychota
dolly
Postów 8954