Wkurza mnie...

mia

#5281731 Napisano: 11.07.2012 02:59:42
kalisto1986 napisał(a):

mia 4frame raczej nie dzwoni kilka razy pod rząd więc spokojnie na pewno nic nie przepadło, jutro zadzwonią emotka

Oby święte Twoje słowa.
I oby to było coś innego niż pomyłka emotka
0 0

Gość: emilka1705

#5281733 Napisano: 11.07.2012 02:59:42
wsciekly napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

oj wazne ze jest gdzie te paragony kupic. Tylko dzis jak taki urnowy to zal d.. sciska:) do tego dzieci niedobre, a pogoda beznadziejna...

przestudiuj wątki PARAGONY i ZAKUPY...

jest kilka solidnych osób, które nawet kupony do urny Ci wrzucą

ta tylko dzis juz pewnie nikt sie nie znajdzie:( a ja jak zwykle przypomnialam sobie w ostatniej chwili emotka
0 0

anialistopad

#5281735 Napisano: 11.07.2012 03:03:49
wsciekly napisał(a):

kaki76 napisał(a):

no wkur......... mnie niesamowicie gościu z allegro kupił u mnie telefonik zadawał tysiąc pytań poprzez @ a dzis on mi pisze , że się rozmyslił bo telefonik według niego pozostawia wiele do zyczenia więc po h.............j wciska kup teraz , kurna co za ludzie są poje....... na tym świecie wystawię mu negatywa i wystapię do allegro o zwrot kosztów baran jeden emotka emotka

ja fonów programowo nie sprzedaję, bo nigdy ich nie jest za wiele

a co do wczorajszej dyskusji, odpowiedziałem Ci w SZUKAM

wiem czytałam dzieki dostałam od siostry se xperia x8 bo ona wzieła ją nową ale jej nie pasowała i mi oddała za klilka groszy a miałam już mini pro i byłam z niego zadowolona wiec i ten przypadnie mi do gustu
0 0

Gość: drzemek

#5281737 Napisano: 11.07.2012 03:07:01
wsciekly napisał(a):

kaki76 napisał(a):

no wkur......... mnie niesamowicie gościu z allegro kupił u mnie telefonik zadawał tysiąc pytań poprzez @ a dzis on mi pisze , że się rozmyslił bo telefonik według niego pozostawia wiele do zyczenia więc po h.............j wciska kup teraz , kurna co za ludzie są poje....... na tym świecie wystawię mu negatywa i wystapię do allegro o zwrot kosztów baran jeden emotka emotka

Rozumiem, że w takim razie do konkursów używasz tych wszystkich wybajerzonych smartfonów? emotka
0 0

Gość: wsciekly

#5281742 Napisano: 11.07.2012 03:12:12
drzemek napisał(a):

wsciekly napisał(a):

kaki76 napisał(a):

Rozumiem, że w takim razie do konkursów używasz tych wszystkich wybajerzonych smartfonów? emotka

różnych używam emotka i wybajerzonych i staruszków emotka

a taki smartfonik świetny na prezent
0 0

anialistopad

#5281744 Napisano: 11.07.2012 03:12:53
nie do konkursów mam starocie a ten na bajerze to wyjściówka jest rozumiesz wśród ludzi nie pójdę z byle czym kumasz nie? emotka
0 0

#5281746 Napisano: 11.07.2012 03:13:34
mia napisał(a):

Wkurza mnie na maksa, że mało, że nic nie wygrywam to o 14.40 dzwoniło do mnie 4Frame, nie mam pojęcia z jakiego konkursu i mam tak debilny telefon, że informuje tylko o ostatnim połączeniu.
Kij wie ile dzwonili, a jak oddzwaniam to włącza się poczta głosowa! emotka

Gdyby córka się nie rozłożyła, to wcześniej bym spojrzała na ten telefon. Nieszczęścia chodzą u mnie nie parami, ale stadami w tym tygodniu! emotka

spróbuj jutro oddzwonić
0 0

#5281748 Napisano: 11.07.2012 03:14:18
kaki76 napisał(a):

nie do konkursów mam starocie a ten na bajerze to wyjściówka jest rozumiesz wśród ludzi nie pójdę z byle czym kumasz nie? emotka

jasne emotka
0 0

mia

#5281759 Napisano: 11.07.2012 03:21:50
wsciekly napisał(a):

spróbuj jutro oddzwonić

Już im się prawie z płaczem nagrałam na pocztę, że jutro oddzwonię emotka

Dodatkowo mnie wkurza, że nie mam pojęcia, co oni ostatnio organizowali, w czym brałabym udział.
Najbardziej mi jeszcze rezerwa z Kaufa do głowy przychodzi (bo tam mnie wyzerowali całkiem), ale to trochę dziwne, że dopiero teraz, jak ludzie już bony w domu mają...
0 0

#5281763 Napisano: 11.07.2012 03:24:39
mia, rano zadzwonią ze wspaniała informacją o wygranej emotka
0 0

mia

#5281770 Napisano: 11.07.2012 03:28:56
wsciekly napisał(a):

No nie wiem.
Raz już dzwoniło do mnie Albedo z Palette, a jak oddzwoniłam następnego dnia, to pani powiedziała... że pomyłka emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5281773 Napisano: 11.07.2012 03:32:43
mia napisał(a):

wsciekly napisał(a):

No nie wiem.
Raz już dzwoniło do mnie Albedo z Palette, a jak oddzwoniłam następnego dnia, to pani powiedziała... że pomyłka emotka

ktoś w szukam o jakichs okularach wygranych w 4frame pisał, więc moze to okulary?

a w temacie...wkurza mnie to ciepło ...
0 0

mia

#5281777 Napisano: 11.07.2012 03:35:42
Raczej nie kojarzę żadnego konkursu z okularami, w którym bym brała udział.
Ostatnio mało w którym biorę. Chyba, że to jest konkurs, który zaczął się np. w styczniu. emotka

Dobra tam, trudno, jutro się dowiem... Oby tylko nie tak, jak w Albedo emotka
0 0

Gość: nocti

#5281782 Napisano: 11.07.2012 03:39:22
mia napisał(a):

Raczej nie kojarzę żadnego konkursu z okularami, w którym bym brała udział.
Ostatnio mało w którym biorę. Chyba, że to jest konkurs, który zaczął się np. w styczniu. emotka

Dobra tam, trudno, jutro się dowiem... Oby tylko nie tak, jak w Albedo emotka

BAM było organizowane przez 4Frame.
0 0

joan

#5282054 Napisano: 11.07.2012 07:21:40
Wróciłam właśnie z biura podróży, gdzie okazało się, że gdzieś wystąpił błąd i mój voucher - wg systemu - jest wart tylko 1/7 wydrukowanej na nim wartości nominalnej. I teraz trzeba wyjaśniać, jak mogło do tego dojść, a ja nie wiem, czy pojadę na wakacje, czy do d*...
0 0

cudaczek121

#5282077 Napisano: 11.07.2012 07:49:08
mia napisał(a):

baxter napisał(a):

awi napisał(a):

wkurza mnie, że uzależniłam się nie tyle od konkursów co od tego forum. w kazdej wolnej chwili tu zaglądam i czytam co napisaliście w róznych watkach jak mnie nie było. To jakiś koszmar emotka

nie jestes sama, jest nas wiecej
emotka

Dużo więcej emotka

Niestety, duuużo więcej i mówię tu np. o sobie emotka Ale ten wątek ma chyba jakąś niezwykłą moc, bo kilka minut po tym jak wczoraj napisałam,że koleżanka mnie olewa, to mi odpisała,że ma dla mnie dziś czas i w końcu się spotkałyśmy i nie mogłyśmy się nagadać, bo jak obie zaczęłyśmy nawijać,to jedna w pół słowa przerywała drugiej emotka Oprócz tego kilka dni temu wkurzałam się tu, że moją siostrę okradli na Openerze-na szczęście okazało się,że do momentu zablokowania karty bezdotykowej nikt jej nie użył i cała kasą wróci na nową kartę emotka
0 0

kalisto1986

#5282089 Napisano: 11.07.2012 07:58:31
joan napisał(a):

Wróciłam właśnie z biura podróży, gdzie okazało się, że gdzieś wystąpił błąd i mój voucher - wg systemu - jest wart tylko 1/7 wydrukowanej na nim wartości nominalnej. I teraz trzeba wyjaśniać, jak mogło do tego dojść, a ja nie wiem, czy pojadę na wakacje, czy do d*...

emotka
Kochana Ty masz ostatnio jakiegoś pecha chyba emotka
Mam nadzieję, że wszystko rozwiąże się po twojej myśli

Wkurza mnie mój mąż, dzisiaj wylądowaliśmy z nim w szpitalu z podejrzeniem połamania żeber, całe szczęście ( o ile można to tak nazwać) to tylko zbicie klatki piersiowej i płuca. Powinien poleżeć , wziąc lei itp a on ? ....
Wykłócił się z lekarką, że nie może mieć 30 dni chorobowego, więc dostał 9 - ma się zgłosić jak sie skończy, ale już zapowiada, ze musi wrócić do pracy. Żeby było malo zamiast położyć się z tyłkiem, to pospał kilka godzin, a teraz wywiało go do portwiera - chociaż pogadać emotka nosz cholera a w nocy będzie jęczał z bólu i ściemniał, ze nieee tylko nie wygodnie mu wrrrr
0 0

joan

#5282100 Napisano: 11.07.2012 08:06:49
kalisto1986 napisał(a):

emotka
Kochana Ty masz ostatnio jakiegoś pecha chyba emotka
Mam nadzieję, że wszystko rozwiąże się po twojej myśli

Na szczęście mam słabą pamięć, więc jak tylko sprawa się zakończy, pójdzie w zapomnienie. Tylko mnie wkurza, że znów ktoś coś spaprał, bo tak ciężko jest wykonać porządnie swoją pracę i wklepać właściwą wartość emotka
0 0

anta

#5282109 Napisano: 11.07.2012 08:10:54
osoba o nicku Karolina (karolcia6111) przysyła mi na pocztę wiadomości :
Karolina (karolcia6111):
hej! Chciałabys otrzymac darmowe pudelko kosmetykow emotka ? wystarczy sie zarejestrowac i zdobyc pkt. oto link: http://shinybox.pl/?ref=8bf37c8 emotka polecam!

a maile bierze ze strony:

http://wizaz.pl/f...playweek&month=5

emotka emotka emotka
0 0

Gość: minka77

#5282113 Napisano: 11.07.2012 08:13:13
a mnie wkurza,że czasem do szczęścia brakuje pieniędzy emotka
0 0