Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://wizaz.pl/f......)week&month=5
sorki zle mi sie wkleiło
Gość: czarnygreg
taki typ tak ma
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teściowa wie, bo to ona załatwiała szybkie przyjędzie do chirurga, ale jak dzwoniła do mnie skontrolować go i usłyszała, że broni się przed tabletkami słyszałam w jej głosie, że da mu jutro popalić
Wiesz, najgorsze, że on ledwo chodzi - bo sam lekarz powiedział, że chyba lepsze jest pęknięte żebro jeśli chodzi o ból - ale nieee przecież twardy jest
mia
Postów 17582
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Właśnie dzwonił facet, któremu sprzedałam piłkę tango-replika wygraną w DC, że powietrze schodzi...
Czy ktoś reklamował taką piłkę wygraną od Grafa w DC?
Bardzo proszę o radę, gdzie do kogo i jak, może być na PW.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
assal
Postów 3016
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś się naciął i zapłacił?
http://anika28.bl...ecej,2,ID479042838,n
Czekając na...
ciasssteczko
Postów 1386
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Żerują na zdezorientowanych, początkujących przedsiębiorcach. Niedawno założyłam firmę i nie minął tydzień od ukazania się wpisu w CEIDG, a już przyszło do mnie pisemko z fakturką od nich
Mnie równie mocno wkurza fakt, że osobom rozpoczynającym działalność trudno jest dotrzeć do ujednoliconych, pełnych informacji co zrobić, gdzie iść, co wysłać i ile trzeba zapłacić w ZUSach, US, etc. W pewnym sensie nie dziwię się, że takie osoby mogą się naciąć - niestety nie każdy czyta całe pisma i drobne druczki
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: tato999
i tak będą robić w deszcz i burze bo mają terminy
Gość: hittmanka
ooo... też mam podobny problem... tyle że pod moimi oknami budują galerię handlową z trzypoziomowym kolosalnym parkingiem.... termin im się zbliża to pracuja całą dobę... o 2 w nocy pod moim oknem stało 12 kręcących się betoniarek o huku podczas wylewania tego betonu nie wspomnę
wszystkich obowiązuje cisza nocna tylko nie ich
aneta81
Postów 259
Data rejestracji 18.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli mogło być gorzej
Gość: ewaewa
notta
Postów 8877
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
cyrk normalnie
Szczęśliwych paragonów życzę
|
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystrzegaj się wszelkich ofert na telefon, typu dodanie do bazy danych gdzieś (np zaledwie kilkadziesiąt wpisów, ale już wielka baza), ofert z Centrum Bezpieczeństwa Drogowego z Bydgoszczy, dostęp do bazy bezpłatny a faktycznie płatny - kilkaset złotych, ofert specjalnie dla Ciebie, ofert zaczynających się od rozmawialiśmy już wcześniej
itp
zauważyłam, że ledwo firma zarejestrowana a już sępy żerują
i oczywiście tym dokładniej trzeba czytać drobny druczek
Gość: minka77
wspólczuję Ci tego hałasu, a jaka firma tam buduje? bo mój znajomy jeździ betoniarką
Gość: paryzanka
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a o so chodzi?
krótko siedzę w biznesie, a takie widzę poruszenie n.t. Mysiorkowej?
Gość: paryzanka
chyba o to, że jak było np. 30 nagród to jedna MOŻE pójdzie w ludzi...(na pewno nie główna-auto)a reszte bierze organizator..
tak sie domyslam...z obserwacji
dziś wyniki i jak patrze na forum NIKT nic nie wygrał...ja też nie.
Mostostal
Gość: minka77
teraz szukałam co tam znowu budują i znalazłam takie coś na google - oto chodzi?
http://www.skyscr...thread.php?t=1187811