Wkurza mnie...

anta

#5282114 Napisano: 11.07.2012 08:13:50
a maile bierze ze strony:

http://wizaz.pl/f......)week&month=5

sorki zle mi sie wkleiło
0 0

Gość: czarnygreg

#5282127 Napisano: 11.07.2012 08:25:17
Kalisto,mój mąz swego czasu z zapaleniem płuc chodził do pracy....moje gderanie nie pomagało, jego kochana teściowa(moja mama) nie przemówiła do rozsądku, dopiero jak wytoczyłam ciężkie działo(zadzwoniłam ze skargą do MOJEJ teściowej) to wtedy....wziął TYDZIEÑ URLOPU i został w domu,
taki typ tak ma emotka
0 0

kalisto1986

#5282138 Napisano: 11.07.2012 08:41:35
czarnygreg napisał(a):

Kalisto,mój mąz swego czasu z zapaleniem płuc chodził do pracy....moje gderanie nie pomagało, jego kochana teściowa(moja mama) nie przemówiła do rozsądku, dopiero jak wytoczyłam ciężkie działo(zadzwoniłam ze skargą do MOJEJ teściowej) to wtedy....wziął TYDZIEÑ URLOPU i został w domu,
taki typ tak ma emotka

Teściowa wie, bo to ona załatwiała szybkie przyjędzie do chirurga, ale jak dzwoniła do mnie skontrolować go i usłyszała, że broni się przed tabletkami słyszałam w jej głosie, że da mu jutro popalić emotka
Wiesz, najgorsze, że on ledwo chodzi - bo sam lekarz powiedział, że chyba lepsze jest pęknięte żebro jeśli chodzi o ból - ale nieee przecież twardy jest emotka
0 0

mia

#5282574 Napisano: 12.07.2012 08:46:38
No nie ma cudów, żeby jeden dzień mógł się człowiek tylko cieszyć emotka

Właśnie dzwonił facet, któremu sprzedałam piłkę tango-replika wygraną w DC, że powietrze schodzi... emotka
Czy ktoś reklamował taką piłkę wygraną od Grafa w DC?

Bardzo proszę o radę, gdzie do kogo i jak, może być na PW.
0 0

assal

#5282825 Napisano: 12.07.2012 10:56:34
Cwaniacy, którym się wydaje, że im wszystko wolno emotka
Ktoś się naciął i zapłacił? emotka
http://anika28.bl...ecej,2,ID479042838,n

0 0

ciasssteczko

#5282848 Napisano: 12.07.2012 11:16:10
assal napisał(a):

Żerują na zdezorientowanych, początkujących przedsiębiorcach. Niedawno założyłam firmę i nie minął tydzień od ukazania się wpisu w CEIDG, a już przyszło do mnie pisemko z fakturką od nich emotka
Mnie równie mocno wkurza fakt, że osobom rozpoczynającym działalność trudno jest dotrzeć do ujednoliconych, pełnych informacji co zrobić, gdzie iść, co wysłać i ile trzeba zapłacić w ZUSach, US, etc. W pewnym sensie nie dziwię się, że takie osoby mogą się naciąć - niestety nie każdy czyta całe pisma i drobne druczki emotka
0 0

aneta81

#5282909 Napisano: 12.07.2012 11:56:28
To że mieszkam na placu budowy... Mam urlop, nigdzie nie wyjechałam i okazuje się, że w tym samym czasie spółdzielnia postanowiła ocieplać moją stronę bloku... Budzą mnie robotnicy, w ciągu dnia wiercą, stukają, walą... Modlę się o deszcz i burze...
0 0

Gość: tato999

#5282916 Napisano: 12.07.2012 11:58:08
aneta81 napisał(a):

To że mieszkam na placu budowy... Mam urlop, nigdzie nie wyjechałam i okazuje się, że w tym samym czasie spółdzielnia postanowiła ocieplać moją stronę bloku... Budzą mnie robotnicy, w ciągu dnia wiercą, stukają, walą... Modlę się o deszcz i burze...

i tak będą robić w deszcz i burze bo mają terminy

0 0

Gość: hittmanka

#5282919 Napisano: 12.07.2012 11:59:41
aneta81 napisał(a):

ooo... też mam podobny problem... tyle że pod moimi oknami budują galerię handlową z trzypoziomowym kolosalnym parkingiem.... termin im się zbliża to pracuja całą dobę... o 2 w nocy pod moim oknem stało 12 kręcących się betoniarek o huku podczas wylewania tego betonu nie wspomnę emotka
wszystkich obowiązuje cisza nocna tylko nie ich emotka
0 0

aneta81

#5282928 Napisano: 12.07.2012 12:03:59
hittmanka napisał(a):

aneta81 napisał(a):

ooo... też mam podobny problem... tyle że pod moimi oknami budują galerię handlową z trzypoziomowym kolosalnym parkingiem.... termin im się zbliża to pracuja całą dobę... o 2 w nocy pod moim oknem stało 12 kręcących się betoniarek o huku podczas wylewania tego betonu nie wspomnę emotka

Czyli mogło być gorzej emotka Wrrrrrrrrrrrr.......... W tym roku postanowiłam nie pojechać na kolonie jako wychowawca kolonijny, żeby odpocząć, a tu masz ci los............
0 0

Gość: ewaewa

#5283181 Napisano: 12.07.2012 02:36:46
Osobiście mnie nie dotyka ta tragedia, ale tak się strasznie wkur&*%! teraz po przeczytaniu tego! http://wiadomosci...i,5187470,temat.html
0 0

notta

#5283204 Napisano: 12.07.2012 02:49:40
ewaewa napisał(a):

Osobiście mnie nie dotyka ta tragedia, ale tak się strasznie wkur&*%! teraz po przeczytaniu tego! http://wiadomosci...i,5187470,temat.html

cyrk normalnie emotka
0 0

ziolko

#5283206 Napisano: 12.07.2012 02:53:35
ciasssteczko napisał(a):

assal napisał(a):

Żerują na zdezorientowanych, początkujących przedsiębiorcach. Niedawno założyłam firmę i nie minął tydzień od ukazania się wpisu w CEIDG, a już przyszło do mnie pisemko z fakturką od nich emotka
Mnie równie mocno wkurza fakt, że osobom rozpoczynającym działalność trudno jest dotrzeć do ujednoliconych, pełnych informacji co zrobić, gdzie iść, co wysłać i ile trzeba zapłacić w ZUSach, US, etc. W pewnym sensie nie dziwię się, że takie osoby mogą się naciąć - niestety nie każdy czyta całe pisma i drobne druczki emotka

wystrzegaj się wszelkich ofert na telefon, typu dodanie do bazy danych gdzieś (np zaledwie kilkadziesiąt wpisów, ale już wielka baza), ofert z Centrum Bezpieczeństwa Drogowego z Bydgoszczy, dostęp do bazy bezpłatny a faktycznie płatny - kilkaset złotych, ofert specjalnie dla Ciebie, ofert zaczynających się od rozmawialiśmy już wcześniej

itp

zauważyłam, że ledwo firma zarejestrowana a już sępy żerują emotka emotka

i oczywiście tym dokładniej trzeba czytać drobny druczek
0 0

Gość: minka77

#5283467 Napisano: 12.07.2012 06:26:06
hittmanka napisał(a):

aneta81 napisał(a):

wspólczuję Ci tego hałasu, a jaka firma tam buduje? bo mój znajomy jeździ betoniarką emotka i wogóle kolejne centrum emotka
0 0

Gość: paryzanka

#5283499 Napisano: 12.07.2012 06:46:58
Nie przeczytałam regulaminu...gdybym wiedziała że MYSIOREK robi konkurs w Aparcie, nie brałabym udziału...najtańsza rzecz 99zł...-na 1 szanse..
0 0

cc_investigator

#5283501 Napisano: 12.07.2012 06:49:53
paryzanka napisał(a):

Nie przeczytałam regulaminu...gdybym wiedziała że MYSIOREK robi konkurs w Aparcie, nie brałabym udziału...najtańsza rzecz 99zł...-na 1 szanse..

a o so chodzi? emotka

krótko siedzę w biznesie, a takie widzę poruszenie n.t. Mysiorkowej?
0 0

Gość: paryzanka

#5283509 Napisano: 12.07.2012 06:55:03
cc_investigator napisał(a):

paryzanka napisał(a):

a o so chodzi? emotka

krótko siedzę w biznesie, a takie widzę poruszenie n.t. Mysiorkowej?

chyba o to, że jak było np. 30 nagród to jedna MOŻE pójdzie w ludzi...(na pewno nie główna-auto)a reszte bierze organizator..
tak sie domyslam...z obserwacji emotka

dziś wyniki i jak patrze na forum NIKT nic nie wygrał...ja też nie.
0 0

#5283521 Napisano: 12.07.2012 07:01:04
minka77 napisał(a):

hittmanka napisał(a):

aneta81 napisał(a):

wspólczuję Ci tego hałasu, a jaka firma tam buduje? bo mój znajomy jeździ betoniarką emotka i wogóle kolejne centrum emotka

Mostostal emotka
0 0

Gość: minka77

#5283546 Napisano: 12.07.2012 07:22:33
uuuu to nie ta firma emotka

teraz szukałam co tam znowu budują i znalazłam takie coś na google - oto chodzi?
http://www.skyscr...thread.php?t=1187811
0 0

#5283561 Napisano: 12.07.2012 07:34:24
ale wiesz... teraz jest tak, że firma która wygrała przetarg sama niewiele robi, do każdej roboty bierze podwykonawcę który się w czymś tam specjalizuje... więc być może że Mostostal podnajął jakąś firmę do takiego zlecenia emotka
0 0