Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sylzab2294
Postów 4540
Data rejestracji 04.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
ja tezzz...astmatyk...zgodziłam się na yorka, bo ponoć ma włosy a nie sierść..ale jak go czeszę też kicham jak najęta...wrrr..mam dość tego uczulenia
Gdy już myślisz, że wszystko się układa...Nagle w drewnianym kościele, kolejna cegła na Ciebie spada...
Gość: czarnygreg
Kiedyś się tu ktos wypowiadał o sterylizacji,jestem za!
Co prawda to bardzo przykre patrzeć jak zwierzak cierpi po zabiegu,nie trwa to jednak długo, a przynosi mnóstwo korzyści,kotów jest za dużo,dlatego się ich nie szanuje,niestety,gdyby kotka miała jedno kociatko....
Swoją droga nasza kotka miała małe, po zastrzyku zreszta, powiem wam ze obserwowanie jak się nimi opiekuje,przytula,karmi,bawi to niesamowicie pozytywne przeżycie,z 3 kotkow dwa znalazły fajne domy a trzeci nie tak piękny bo nie rudy tylko trochę czarny został z nami,
Chciałam napisać co mnie wkurza,poczytalam o kotach, lepiej mi
ziolko
Postów 10417
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zanim się wypowiem na jakiś temat to staram się poznać zagadnienie, żeby gafy nie strzelić, nie wypowiadam się na jakiś temat o którym nic nie wiem, ale akurat w tym temacie mam swoje zdanie (może mylne, ale biorąc pod uwagę własne doświadczenia jednak prawidłowe), a inni od razu wielkie larum, że się nie znam, więc mam się nie wypowiadać
może kiedyś to zdanie zmienię, ale na razie się nie zanosi
yuliya25
Postów 1000
Data rejestracji 14.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj mi
Gość: katrin22
ziolko głowa do góry! Powinnaś być dumna z tego, że nie boisz się mówić tego co myślisz i bronisz swoich przekonań.
Ps. Moje motto Nie ważne co mówi, ale kto mówi, a Ty nigdy nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie komputera.
Gość: awi
Kocham koty, ale podobnie jak ziolko, sytuacja domowo-rodzinna wyklucza ich posiadanie, przynajmniej na razie. A dzisiaj kupiłam sobie maliny i jagiełki, fajnie, że mi o nich przypomniałaś, mam już dość pieczywa i jogurtów z rana a mleka nie trawię... Dziś wzięłam drugi zastrzyk i jest super, to dziwne uczucie gdy nic nie boli.
Gość: wsciekly
skąd my to znamy
dzwonię do kogoś, ze fajny konkurs dla dzieci i nie trzeba paragonu
ale szczęka opada, jak słyszę: Tyyyyyylko puzzle i konsola?!
a w podtekście: Weź człowieku i nie zawracaj głowy tylko...narysuj za dzieciaka te laurkę
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chetnie przyjme wszelkie owoce
miejsca sobie nie mogę znaleźć
robota nie idzie i wszystko stoi w miejscu
rozpacz
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
To nie chcę Cię straszyć, ale to... starość-nie-radość
a wszystko przez moją... głupotę
najpierw zaangażowałem się w szukanie mieszkania dla osoby potrzebującej - no i się lekko zdołowałem
teraz siedzę w jakiejś norze i nie wiem za co się zabrać - podłogi trzeba by zmienić, elektrykę przerobić, odmalować, no i od A do Z urządzić
a do pomocy dorywczo tylko 1 człowiek, który zna się na remontach tyle co kot napłakał
no i siedzę, myślę i nie wiem od czego zacząć
najchętniej oddałbym klucze i zaczął poszukiwania na nowo - za duże koszty, za dużo pracy, same złudzenia
joan, chyba to więc nie sumienie...
bachacz
Postów 875
Data rejestracji 14.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie głupota ,ani wątroba to takie ustrojstwo co się niemoc czasowa nazywa.Ona przechodzi i za chwilkę znajdziesz rozwiązanie i chęci .
Do poczytania
http://www.granice.pl/blog,bachacz,1 lub
http://bachacz.bloog.pl/
zrobiłem pobieżny kosztorys i za dużo kasy trzeba by wpakować w ten lokal, żeby do czegoś się nadawał
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przeanalizowałeś i widzisz ,że się nie opłaca czegoś naprawiać ,to albo podejmujesz wysiłek i szukasz czegoś innego ,co wcale doła może nie zmniejszyć ,będzie zapewne innego rodzaju bo znów niemoc ze znalezieniem ,albo jednak na spokojnie jeszcze raz z obcięciem kosztów .Jeśli sytuacja ogromnie nagląca i decyzję trzeba w tym momencie podjąć ,komplikuje to sprawę ale jeśli masz chwilkę -może prześpij się z problemem .Może czasami wystarczy telefon do przyjaciela ?Może dziś po południu spotkasz rozwiązanie problemu ,które samo się napatoczy ?
Życie jest pełne niespodzianek ,nie zawsze dobrych to prawda ale często potrafi jednak zaskoczyć in plus.Podziel się dołem a będziesz górą
jak znowu nie nawali
a ja już dzisiaj powinienem wiedzieć na czym stoimy - czy szukać dalej lokalu, czy szukać kasy na nadprogramowe wydatki
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Im więcej osób ruszających niebo i ziemię tym więcej szans ,że problem zniknie.
bachacz
Postów 875
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pal sześć co u mnie wygrane ale zero weryfikacji ewidentnych nabijaczy .Trzymają się dobrze ,jak pączki w maśle ,zgarniają małym trudem co lepsze nagrody i jak uwierzyć ,że istnieje sprawiedliwość .
No taki mam na dziś powód do wkurzania .
ale takie czasy, że mało kto angażuje się w cudze sprawy
zwłaszcza jeśli trzeba kawał roboty odwalić za darmochę