Wkurza mnie...

asantesana

#5452588 Napisano: 15.11.2012 08:49:39
joan napisał(a):

Że zamiast zajmować się dziś czymś normalnym, muszę na szybko napisać wyjaśnienia dla sądu. A za miesiąc stawić się na rozprawie - w roli oskarżonej. I tylko nie wiem, skąd wziąć siłę na tę walkę... emotka

Przelewam trochę siły emotka
0 0

joan

#5452605 Napisano: 15.11.2012 09:02:09
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Że zamiast zajmować się dziś czymś normalnym, muszę na szybko napisać wyjaśnienia dla sądu. A za miesiąc stawić się na rozprawie - w roli oskarżonej. I tylko nie wiem, skąd wziąć siłę na tę walkę... emotka

Dzięki, od wczorajszego obiadu nic nie jadłam & nie piłam, zaraz padnę...
0 0

Gość: pola731

#5452610 Napisano: 15.11.2012 09:06:32
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

emotka nie daj się !
0 0

asantesana

#5452646 Napisano: 15.11.2012 09:27:01
joan napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Oj Joan, tak nie wolno! Wiem, że czasami nie da się nic przełknąć, ale picie to podstawa bo załatwisz sobie nerki!Ja w najgorszym okresie swojego życia tez nic nie jadłam, nie byłam w stanie przełknąć i koleżanka podsunęła mi takie kaszki dla dzieci w kubeczkach (pamiętam, była jabłkowo-cynamonowa). I to była pierwsza rzecz, którą zjadłam bez odruchu wymiotnego. Spróbuj cokolwiek, płynnego, ale jedz i koniecznie pij!
0 0

joan

#5452661 Napisano: 15.11.2012 09:33:27
Odruch wymiotny - to jest to. I jeszcze szczękościsk. Zaraz sobie herbatki zaparzę. Swoją drogą nie wiem, skąd ludzie czerpią energię do latania przez lata po sądach. Mnie już chyba każdy wyrok zadowoli, niech to się tylko skończy.
0 0

asantesana

#5452669 Napisano: 15.11.2012 09:38:13
joan napisał(a):

Odruch wymiotny - to jest to. I jeszcze szczękościsk. Zaraz sobie herbatki zaparzę. Swoją drogą nie wiem, skąd ludzie czerpią energię do latania przez lata po sądach. Mnie już chyba każdy wyrok zadowoli, niech to się tylko skończy.

Doskonale wiem o czym mówisz, ale nie daj się, bo potem leczenie trwa długo (ja po 2 miesiącach ważyłam 43 kg). Jedz choćby zmiksowane zupy przez rurkę, kaszki dla dzieci, jogurty, ale nie wykańczaj organizmu i pomyśl, że są większe tragedie w życiu niż sąd. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy emotka
0 0

Gość: pola731

#5452699 Napisano: 15.11.2012 09:55:12
asante napisał(a):

joan napisał(a):

Doskonale wiem o czym mówisz, ale nie daj się, bo potem leczenie trwa długo (ja po 2 miesiącach ważyłam 43 kg). Jedz choćby zmiksowane zupy przez rurkę, kaszki dla dzieci, jogurty, ale nie wykańczaj organizmu i pomyśl, że są większe tragedie w życiu niż sąd. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy emotka

i ja trzymam kciuki za pozytywne zakończenie !
też w sądzie trochę bywałam , wiem o czym piszesz -u mnie leciały włosy , zaprzyjaźniona sprzedawczyni zapytała kiedyś czy mam raka, bo ludzie gadają , że po chemii tak się chudnie...- przełam się , zjedz coś , na sądzie świat się nie kończy (długo mi zeszło zanim to zrozumiałam )
0 0

anialistopad

#5452711 Napisano: 15.11.2012 10:02:03
To chyba tylko ja tak mam , że jak się wkurzę, jak coś złego się dzieje , to nie załamuje się tak jak inni tylko walczę ko końca , nie poddaje się i jak płaczę to sama gdzieś w kącie aby nikt nie widział.W sądzie byłam 2 razy ciężko było , ale dzięki temu, że jestem uparta wygrałam i odzyskałam wszystko co zostało mi zabrane , a więc Joan nie poddawaj się będzię dobrze głowa do góry, znajdź w sobie siłę i nie daj się.Walcz o swoje nie pozwól by Ci coś odebrano i jedz koniecznie , bo zdrowie masz tylko jedno
0 0

kalisto1986

#5452726 Napisano: 15.11.2012 10:08:29
joan napisał(a):

Powinnaś dostać kopa emotka Co by nie było to nic strasznego Ci nie grozi, a na pewno nie warto tym się stresować i tracić zdrowie.
Ja już miałam w swoim życiu trochę sądów i to w sprawach, które miały wielkie znaczenie.Początkowo miałam mega nerwy, ale później sama siębie spytałam się czy warto ? Nie, nie warto ! nerwy tylko mogą zaszkodzić i wpłynąć negatywnie na twoją obrone, teraz musisz zebrać siły do walki i nie zajmować się niepotrzebnym stresem. I tak da się to zrobić, tylko trzeba zmienić nastawienie emotka
emotka emotka

Wkurza mnie choróbsko które dorwało męża emotka mam dzisiaj mase spraw do załatwienia na już, a bez szofera zajmie mi to kilka godzin jazdy autobusami emotka a do tego biedny musi coś zrobić bo na 15 idzie do pracy
0 0

zarania

#5452727 Napisano: 15.11.2012 10:08:35
Wkurza mnie quiz Delecty!!!
0 0

ziolko

#5452730 Napisano: 15.11.2012 10:10:44
Kalisto - to samo pisałam
0 0

Gość: kamila10001

#5452741 Napisano: 15.11.2012 10:18:02
joan napisał(a):

emotka
0 0

Gość: ewachem

#5452751 Napisano: 15.11.2012 10:24:58
kalisto1986 napisał(a):

joan napisał(a):

Powinnaś dostać kopa emotka Co by nie było to nic strasznego Ci nie grozi, a na pewno nie warto tym się stresować i tracić zdrowie.
Ja już miałam w swoim życiu trochę sądów i to w sprawach, które miały wielkie znaczenie.Początkowo miałam mega nerwy, ale później sama siębie spytałam się czy warto ? Nie, nie warto ! nerwy tylko mogą zaszkodzić i wpłynąć negatywnie na twoją obrone, teraz musisz zebrać siły do walki i nie zajmować się niepotrzebnym stresem. I tak da się to zrobić, tylko trzeba zmienić nastawienie emotka
emotka emotka

Wkurza mnie choróbsko które dorwało męża emotka mam dzisiaj mase spraw do załatwienia na już, a bez szofera zajmie mi to kilka godzin jazdy autobusami emotka a do tego biedny musi coś zrobić bo na 15 idzie do pracy

Kalisto wsiadaj sama za kółko i w drogę emotka

0 0

kalisto1986

#5452871 Napisano: 15.11.2012 11:18:31
ewachem gumowych drzew u nas brak emotka Zdecydowanie wole siebie w roli pasażera z prywatnym szoferem emotka
0 0

dolly

#5452951 Napisano: 15.11.2012 11:55:13
kalisto1986 napisał(a):

ewachem gumowych drzew u nas brak emotka Zdecydowanie wole siebie w roli pasażera z prywatnym szoferem emotka

e tam, naklej wielki szyld na aucie baba/kobieta w ciąży i jazda emotka Nawet trąbić nie będą emotka

Joan emotka i nie poddawaj się, bo później będziesz sobie wyrzucać, że się poddałaś...
0 0

Gość: tato999

#5452960 Napisano: 15.11.2012 12:02:25
dolly napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

e tam, naklej wielki szyld na aucie baba/kobieta w ciąży i jazda emotka Nawet trąbić nie będą emotka

Joan emotka i nie poddawaj się, bo później będziesz sobie wyrzucać, że się poddałaś...

jak ja się cieszę że mam prawko emotka i że nikt mnie nigdzie wozić nie musi emotka

0 0

efelinkaaa

#5452982 Napisano: 15.11.2012 12:11:56
kurde, zapomniałam o urodzinach chrześniaczki.... dałabym sobie rękę uciąć, że są za tydzień emotka
0 0

dolly

#5453020 Napisano: 15.11.2012 12:33:48
tato999 napisał(a):

jak ja się cieszę że mam prawko emotka i że nikt mnie nigdzie wozić nie musi emotka

poczekaj, jak CI brzuch wypchnie w 9-tym miesiącu ciąży emotka nic nie pomoże, że lubisz i umiesz jeździć
emotka
0 0

joan

#5453030 Napisano: 15.11.2012 12:43:16
Dzięki emotka Zjadłam kanapkę.
0 0

dolly

#5453033 Napisano: 15.11.2012 12:46:08
joan napisał(a):

Dzięki emotka Zjadłam kanapkę.

emotka
0 0