Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Przelewam trochę siły
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dzięki, od wczorajszego obiadu nic nie jadłam & nie piłam, zaraz padnę...
Gość: pola731
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Oj Joan, tak nie wolno! Wiem, że czasami nie da się nic przełknąć, ale picie to podstawa bo załatwisz sobie nerki!Ja w najgorszym okresie swojego życia tez nic nie jadłam, nie byłam w stanie przełknąć i koleżanka podsunęła mi takie kaszki dla dzieci w kubeczkach (pamiętam, była jabłkowo-cynamonowa). I to była pierwsza rzecz, którą zjadłam bez odruchu wymiotnego. Spróbuj cokolwiek, płynnego, ale jedz i koniecznie pij!
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
asantesana
Postów 6361
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Doskonale wiem o czym mówisz, ale nie daj się, bo potem leczenie trwa długo (ja po 2 miesiącach ważyłam 43 kg). Jedz choćby zmiksowane zupy przez rurkę, kaszki dla dzieci, jogurty, ale nie wykańczaj organizmu i pomyśl, że są większe tragedie w życiu niż sąd. Trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie sprawy
Gość: pola731
i ja trzymam kciuki za pozytywne zakończenie !
też w sądzie trochę bywałam , wiem o czym piszesz -u mnie leciały włosy , zaprzyjaźniona sprzedawczyni zapytała kiedyś czy mam raka, bo ludzie gadają , że po chemii tak się chudnie...- przełam się , zjedz coś , na sądzie świat się nie kończy (długo mi zeszło zanim to zrozumiałam )
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnaś dostać kopa
Ja już miałam w swoim życiu trochę sądów i to w sprawach, które miały wielkie znaczenie.Początkowo miałam mega nerwy, ale później sama siębie spytałam się czy warto ? Nie, nie warto ! nerwy tylko mogą zaszkodzić i wpłynąć negatywnie na twoją obrone, teraz musisz zebrać siły do walki i nie zajmować się niepotrzebnym stresem. I tak da się to zrobić, tylko trzeba zmienić nastawienie
Wkurza mnie choróbsko które dorwało męża
zarania
Postów 3646
Data rejestracji 20.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w ABC, Dino, Polomarket, Intermarche, Rossmann. PW
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane