Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nic nie zrobisz, będziesz sobie pluła w brodę do końca życia.
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
Merkana, zrób tak, żeby nie czuć do końca życia wyrzutów, że nic nie zrobiłaś...
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Merkana, ziolko dobrze mówi - nawet anonimowo możesz zadzwonić... z budki telefonicznej, jeśli jeszcze istnieją.
Albo - zadzwoń na niebieską Linię!
Oni jak nikt inny są w takich tematach!
http://www.niebieskalinia.info/index.php?p=oferta
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: merkana
Gość: tato999
nie możesz prosić o sekcję zwłok ale możesz donieść na prokuraturę o możliwości popełnienia przestępstwa
mia
Postów 17580
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 24
Powtarzam zadzwoń na Niebieską Linię, Telefon Zaufania - cokolwiek - musisz z kimś porozmawiać, bo się zadręczysz!
zdolnabestia
Postów 5307
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: tato999
Trzymamy kciuki żebyś miała siłę i myślę, że mogę tu napisać, że możesz liczyć na wsparcie psychiczne i rozmowę z osobami z forum
asantesana
Postów 6361
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 12
I zrób to jak najszybciej, bo wieczór się zbliża... Trzymam kciuki, bo przypuszczam, ze to musi być bardzo trudne.
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W tej chwili tylko prokuratura może zatrzymać kremację, więc nawet nie zastanawiałabym się, żeby zrobić wszystko, aby sprawe wyjaśnić
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie film, pod tym tytułem, tylko realia życia!
jeśli uważasz, że coś tam było nie tak, że akt zgonu został wypisany niezgodnie z prawem i z prawdą, że osoby trzecie miały wpływ na śmierć wujka, to NIE POWINNAŚ chować głowy w piasek
możesz zadzwonić anonimowo, a możesz normalnie i niczego się nie bać
w końcu na policji i na Niebieskiej linii pracują różni ludzie i różni ludzie z róznymi problemami dzwonią
musisz działać, jeśli chcesz... bo godzina 19 jest coraz bliżej...
teraz rodzina może uważać, że przesadzasz, ale jeśli nic nie zrobisz, to do końca życia będziesz się zastanawiać, czy dobrze zrobiłaś
a tak? zawsze jedna ewentualność będzie wyjaśniona, czyli, że COŚ zrobiłaś
efekt? czas pokaże.
Poza tym nie zawsze rodzina bliższa, czy dalsza, odwraca się od człowieka, mimo że w danym momencie może się tak wydawać, że się odwrócą
Gość: vilemo
Gość: grusia
Gość: vilemo
absolutnie popieram
ziolko
Postów 10415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już po raz kolejny sms od wróżki, odszukałam kto zajmuje się danym numerem (link nr 1 w mojej stopce), napisałam prośbę powołując się na ustawę o ochronie danych osobowych (to działa
Szanowni Państwo,
Bardzo dziękujemy za wskazanie numeru sms 7235
Zgłoszenie dotyczące zablokowania komunikacji z tego numeru sms kierujemy do organizatora serwisu firmy MNI PREMIUM S.A.celem realizacji blokady na dane kontaktowe Organizatora: reklamacje@mni.pl
Sprawę wykluczenia Państwa numerów z komunikacji smsowej serwisu korzystającego z numeru sms 72918 natychmiast skierowaliśmy do jego Organizatora : firmy Media Contact Sp. z o.o. ( reklamacje@mcom.com.pl ) celem realizacji blokady.
W/w organizatorzy nadawcy realizują nasze zlecenia blokad w ciągu ok 1-3 dni roboczych
Pragniemy wyjaśnić, iż firma Avantis S.A. nie jest Organizatorem wskazanych serwisóq i nadawcą komunikacji , a jedynie jako integrator numerów sms premium takich jak: 7220,73666,7211,7223,73900,73203, 7311, 7411,7235,72203
itp. - rezerwuje i utrzymuje ich techniczną aktywność numerów sms
7220,73666,7211,7223,73900,73203, 7311, 7411,7235,72203 na potrzeby serwisów innych podmiotów, którzy są organizatorami i administratorami baz swoich
serwisów
Z poważaniem,
Zespół Obsługi Klienta
Avantis S.A.
dziś mi się nie chce, ale jutro napiszę do Media Contact w tej sprawie... nie dość, że organizują konkursy, jak organizują, to jeszcze dzięki nim mam zaspamowaną skrzynkę sms!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja NIE odsyłałam zgody, poza tym dawno nie grałam w MC
poza tym MC ma w swoich regulaminach zapis
Przystępując do Konkursu Uczestnik wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych. Administratorem danych osobowych jest Organizator Konkursu, w rozumieniu ustawy o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz.926 ze zm.), podanych przez niego w związku z udziałem w Konkursie. Dane te będą przetwarzane przez ww. administratora wyłącznie w celu przeprowadzenia niniejszego Konkursu, po czym zostaną zniszczone, o ile przepisy prawa nie stanowią inaczej. Uczestnicy mają prawo wglądu do swoich danych oraz do ich poprawiania.
np.
http://konkursinf...konkursu_Colgate.pdf
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nooo i o to mi chodziło, czyli po prostu robią to bezprawnie. Ciekawe gdzie coś takiego można zgłosić ?