Wkurza mnie...

efelinkaaa

#5461609 Napisano: 20.11.2012 02:22:19
79magda napisał(a):

Właśnie znalazłam osę w konfiturach truskawkowych emotka

ja kiedyś w produkcie pewnej firmy znalazłam kawałek plastiku, również wysłałam zdjęcie z opisem i dostałam wielką pakę w ramach przeprosin emotka
0 0

79magda

#5461621 Napisano: 20.11.2012 02:27:23
No skoro tak kusicie, chyba tak zrobię emotka

maria1980 - w sumie to masz rację, ale pierwsza moja reakcja była daleka od uśmiechu emotka
0 0

asantesana

#5461735 Napisano: 20.11.2012 03:31:32
Fajnie, że dostaliście pakę produktów... ja mam inne doświadczenia - moja siostra kupiła nad morzem pokrojony już chleb zrobiła sobie i małym dzieciom kanapki. Na szczęście pierwsza ugryzła chleb i coś jej zachrzęściło pod zębami. Okazało się, że była to... równo z kromkami pokrojona żyletka. Wysłała pismo do piekarni i do sanepidu, od którego otrzymała informację, że widocznie była to żyletka, którą nacina się bułki i przepraszają...
0 0

Gość: rafi323raf

#5461754 Napisano: 20.11.2012 03:45:49
hehe to ja w mielonce znalazłem na 4 plasterkach które były koło siebie 4 części jednej muchy, za późno wleciała do gara i niestety nie zdążyli jej na mielonke przerobić emotka
0 0

krzysiek1693

#5461814 Napisano: 20.11.2012 04:19:57
Wkurza mnie słaba skuteczność w PrincePolo(150kodów) i AlpenGold(120)..
0 0

zdolnabestia

#5462267 Napisano: 20.11.2012 08:25:23
Tak w temacie - ja kiedyś w kebabie drobiowym, a właściwie już pomiędzy zębami - znalazłam kurzego pazura...

Napisałam maila do sanepidu, bo w sumie tylko to przyszło mi wtedy do głowy, ale zero odzewu.
0 0

Gość: bc14

#5462272 Napisano: 20.11.2012 08:26:55
o fujj...
zdolna powinnaś przygotować jakiś wstęp do Twoje opowieści, wyplułam jedzenie które przeżuwałam gdy czytałam Twojego posta
0 0

barszcz

#5462293 Napisano: 20.11.2012 08:38:30
Mój mąż wyciumkał kiedyś osę w lodach bakaliowych,bo myslał,że to rodzynka emotka
0 0

malenka89

#5462301 Napisano: 20.11.2012 08:42:20
barszcz napisał(a):

Mój mąż wyciumkał kiedyś osę w lodach bakaliowych,bo myslał,że to rodzynka emotka

oplułam monitor emotka

wiem, że to nie śmieszne no, ale ... emotka

dobrze, że już jestem po kolacji emotka

ale fakt faktem teraz trzeba uważać co się je emotka człowiek myśli, że takie jedzenie sprawdzone jest itd, a tu niespodzianka emotka
0 0

Gość: kaskikk

#5462307 Napisano: 20.11.2012 08:43:23
ja kilka dni temu zajadając suszone śliwki napotkałam się na końcu na pajęczynę emotka nie wiem gdzie pająk się podział mam nadzieje, że wyszedł wcześniej emotka
0 0

ziolko

#5462310 Napisano: 20.11.2012 08:43:52
to to nic... polecam lekturę książki Joanny Chmielewskiej pt. Książka poniekąd kucharska - historię z barszczem czerwonym emotka emotka emotka emotka
0 0

barszcz

#5462314 Napisano: 20.11.2012 08:45:54
malenka89 napisał(a):

wkurzają mnie gapie emotka znajomy miał wypadek samochodowy, leży w ciężkim stanie w szpitalu, a wiadomo, że na miejscu wypadku zaraz zbiera się duża liczba osób itd. Ukradli mu telefon i kilka innych rzeczy, ludzie to nie mają sumienia...

Moja Mama zmarła miesiąc temu w szpitalu i ktos ukradł jej cały portfel.Na szczęście w chwili smierci telefon miała przy sobie,w ręku.Na nim mi najbardziej zależało,bo miała tam kontakty do swoich przyjaciół i mogłam ich poinformować o pogrzebie!Ale nie mieści mi się w głowie, kim trzeba być,żeby tak postępować.Mam nadzieję,że każdy zarabia na swoja półkę!!

0 0

ziolko

#5462318 Napisano: 20.11.2012 08:48:28
ziolko napisał(a):

to to nic... polecam lekturę książki Joanny Chmielewskiej pt. Książka poniekąd kucharska - historię z barszczem czerwonym emotka emotka emotka emotka

wklejam fragment, o który mi chodzi emotka nadaje się do tematu popraw sobie humor

Jeden czerwony barszczyk zaznaczył się szczególnie.
Osoba znana, której nazwiska mam nie wymieniać, wróciła do domu zdrowo podcięta.
Osoba była płci męskiej, więc przejdźmy na właściwy rodzaj. Wrócił zdrowo podcięty.
Wiedział, że w kuchni znajduje się czerwony barszczyk, na który miał wielką ochotę, znalazł
garnek i ten czerwony barszczyk z wielką przyjemnością zjadł. Z racji stanu nie zdziwiło go, że w barszczyku znajdują się skwarki, człowiek całkowicie trzeźwy zastanowiłby się może,
skąd się tam te skwarki wzięły, człowiek na bani nie. Nazajutrz wyszło na jaw, że garnek stał
otwarty, okres był letni i te skwarki, to były muchy.
Od tego czasu wystarczy, żeby w talerz wyżej wymienionego osobnika ktoś popatrzył
z uwagą. Cokolwiek by się na tym talerzu znajdowało, już on tego nie zje.
0 0

buka

#5462339 Napisano: 20.11.2012 08:59:53
barszcz napisał(a):

moja przyjaciółka , 100 lat temu, wracając z dyskoteki padła do wyrka , obudziły ją suchoty a że leniwa była sięgnęła po butelkę z wodą do kwiatów, chlaaaaaast walnęła gul gul gul, coś chrzęstnęło w ząbkach emotka zapaliła światło...... pająk emotka emotka

do dziś ma traume emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#5463228 Napisano: 21.11.2012 01:37:22
wkurza mnie, że jeden organizator z FB wysłał mi nagrodę niespodziankę zwykłym listem, mimo że pisałam do niego, ze proszę o list polecony, bo zwykłe czasami giną.

I co? wysłał i listu nie ma emotka emotka
a inne (z gfk) wysłane później już dotarły, a tamten ponad tydzień i nie wiadomo co się z nim stało

dlaczego niektórzy są tacy... dziwni? i teraz nie wiem, czy wyślą kolejny raz to samo, czy nie.
Ale gdzie sens, gdzie logika oszczędzić 1,5 zł na znaczku na polecony, a stracić nagrodę i znowu kasę na wysyłkę? nie rozumiem niektórych ludzi

i jeszcze jak poprosiłam o numer nadania, to wtedy wyszło, ze to przesyłka zwykła i komentarz
Pani Kasiu, a co Pani ma z tą pocztą, że listy do pani giną?
no kurcze, moja wina emotka

ps. w końcu, po pół dnia dzwonienia, udało mi się dodzwonić na pocztę i dowiedziałam się, że list jest!!

a ja nic nie wiedziałam, awizo oczywiście nie było emotka
0 0

Gość: merkana

#5463243 Napisano: 21.11.2012 01:45:30
ziolko napisał(a):

ziolko napisał(a):

wklejam fragment, o który mi chodzi emotka nadaje się do tematu popraw sobie humor

Jeden czerwony barszczyk zaznaczył się szczególnie.
Osoba znana, której nazwiska mam nie wymieniać, wróciła do domu zdrowo podcięta.
Osoba była płci męskiej, więc przejdźmy na właściwy rodzaj. Wrócił zdrowo podcięty.
Wiedział, że w kuchni znajduje się czerwony barszczyk, na który miał wielką ochotę, znalazł
garnek i ten czerwony barszczyk z wielką przyjemnością zjadł. Z racji stanu nie zdziwiło go, że w barszczyku znajdują się skwarki, człowiek całkowicie trzeźwy zastanowiłby się może,
skąd się tam te skwarki wzięły, człowiek na bani nie. Nazajutrz wyszło na jaw, że garnek stał
otwarty, okres był letni i te skwarki, to były muchy.
Od tego czasu wystarczy, żeby w talerz wyżej wymienionego osobnika ktoś popatrzył
z uwagą. Cokolwiek by się na tym talerzu znajdowało, już on tego nie zje.

Jejuśkuu.. moja ciotka przyjechała z Kanady po kilku latach nieobecności i chciała posmakować polskiej kuchni w środku nocy. Więc dawaj do gara, a babcia wlała do niego skisłą pomidorówkę,podziubane resztki gołąbków, ziemniaki z obiadu i planowała to okropieństwo wylać z samego rana. No i ciotka sobie podgrzała, zaciągnęła się swojskimi zapachami i wsunęła ze smakiem. Bardzo była zadowolona, dopóki się babci nie pochwaliła, co zjadła.
Dopiero wtedy zaczęła umierać, aferę zrobiła jak diabli. Mogło się skończyć źle, ale zachłanność może się skończyć przykrą niespodzianką, i chyba nieważne już czy to robal, czy obrzydliwe resztki
emotka
0 0

ziolko

#5463359 Napisano: 21.11.2012 03:11:23
merkana, widać ciotka zapomniała swojskich smaków, skoro takie smaki jej pasowały emotka
0 0

dochaaa

#5463390 Napisano: 21.11.2012 03:29:20
a moja kolezanka kiedys natknela sie na ose (calutka) w lizaku chupa chupsa emotka
0 0

Gość: iiwoonaa

#5463513 Napisano: 21.11.2012 04:48:39
czarnygreg napisał(a):

a mnie wkurzaja osoby nowe na forum które nie zadają sobie fatygi żeby najpierw poczytac, zapoznać sie z forum, tematami, zasadami, tylko w każdym watku namolnie proszą o głosy....nie znoszę tego!

ja nie tylko wtedy jestem emotka
a w temacie wkurzają mnie dziś ludzie ... wrrrrrrrrr
0 0

asia670

#5463524 Napisano: 21.11.2012 04:53:34
że okropnie boli mnie ząb/wyleczony zresztą emotka / i na 20 dopiero idę do dentysty-ale i tak dobrze,że zgodził się mnie przyjąć
0 0