Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sarsaparilla
Co zrobiła Maja? Powiedziała koleżance, że Nata dostaje niezdrowe śniadanie, tylko Majka ma zdrowe więc Natalia zjadła tylko jedną kanapkę, swój jogurt zostawiła i skonsumowały z Mają na pół! małego Danonka Majki. Maja oczywiście kanapki dalej nie ruszyła.
Przeprosiłam dziś mamę Natalki, bo opowiedziała mi o tym w szatni, wyciągnęłam Maj z sali i dalej tłumaczyłam. Jak to nie podziała to chyba poproszę o pomoc nauczycielkę bo nie wiem, jak miałabym do niej bardziej dotrzeć.
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mightyb
luk1990
Postów 2353
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ja podobnie....chyba gra bardzo dużo osób....;/
i jeszcze wkurza mnie to ,że znowu gdzieś podziałam link do butów,któe można wybrać...a tak swojądrogą to wiadomo jakich rozmiaró już nie ma ?:(
alaalex40 i luk1990
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to cos u CIebie, bo mnie działa normalnie
Gość: merkana
ziolko
Postów 10415
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak na złość...
a do tej pory ta firma była porządna.. zepsuli się czy co??
Gość: sarsaparilla
ziolko
Postów 10415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeden czajnik jest w domu u rodziców już 14 lat i jest ok... używany jakieś 8 lat, bo wczesniej stał w pudełku
zaczytana-pola
Postów 11588
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To i tak dużo
aga17
Postów 338
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moja pralka i lodówka z Ardo mają już po 16 lat.
aga17
Postów 338
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie jest to model gucino czy coś takiego ?Te moje jakoś tak się nazywały z Philipsa
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak szczególnie te z biedronki ja mam czajnik tefal i ma już 5 lat , jest super , a wodę w nim gotuje z 5 razy na dzień
www.zabawkikrasnala.pl
alamak
Postów 778
Data rejestracji 25.05.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie dokładnie ta sama sytuacja z philipsowym czajnikiem!
aga17
Postów 338
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to firma Philips już nie jest taka dobra
ziolko
Postów 10415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aga17 - cucina
Na 3 czajniki Philipsa - 1 zepsuty, drugi przecieka, a trzeci najstarszy - najlepszy
chyba pora zmienić firmę
monikar
Postów 3361
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
oj a jak mnie to wkurza...gram rano, wieczorem, w południe i nic, chyba zmarnowałam już ze 20 kodów nie wiem czy jest sens dalej próbować
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to, gdzie mogę, odradzam produkty firmy Mastercook
anialistopad
Postów 14222
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i Amica zmywarki są do Du..........., nie domywają naczyń na najdłuzszym programie , wczesniej miałam elextrolux i była idealna tylko w kuchni mi się nie mieściła po przeprowadzce bo w zyciu bym jej nie sprzedała