Wkurza mnie...

Gość: chochliczka

#5537793 Napisano: 03.01.2013 12:09:37
tylko ze ja tez sie raczej nie maluję , uzywam tylko podkladu ale i to na czole przestalam uzywac odkad mam ten syf ;/ kurde glupio to wyglada takie czerwone i skora złazi ble ;/
0 0

Gość: pola731

#5537796 Napisano: 03.01.2013 12:11:46
emotka zostałam bez wody w kuchni - wymontowana bateria, szlag by to trafił - 300 zł w plecy ;
0 0

ziolko

#5537797 Napisano: 03.01.2013 12:11:50
chochliczka napisał(a):

tylko ze ja tez sie raczej nie maluję , uzywam tylko podkladu ale i to na czole przestalam uzywac odkad mam ten syf ;/ kurde glupio to wyglada takie czerwone i skora złazi ble ;/

spokojnie, może to chwilowe podrażnienie skóry spowodowane zimnem i wejściem do ciepłego pomieszczenia?
w ub roku miałam suchą, swędzącą skórę pod oczami i na policzkach, masakra
ale przemywanie rumiankiem pomogło
0 0

cudaczek121

#5537799 Napisano: 03.01.2013 12:12:21
asia670 napisał(a):

kamisiek napisał(a):

wkurza mnie...bezsilność...w sylwestra po pólnocy młody gówniarz rzucił petardą w grono spokojnie stojących ludzi...mąż stracil oko..jest po ciężkiej operacji...winnego nie znaleziono..

bardzo to smutne emotka emotka szybkiego powrotu do zdrowia mężowi i żeby gnojkowi kiedyś ręka uschła emotka emotka

do pełni zdrowia,to on raczej już nie wróci,niestety emotka Mam nadzieję,gówniarz za to odpowie, choć mężowi kamisiek to oka nie zwróci,ech.
0 0

Gość: mikki85

#5537803 Napisano: 03.01.2013 12:14:19
chochliczka napisał(a):

Slucjacie moze mial ktos podobny problem i wie co to
od jakiegos czasu nad brwiami luszczy mi sie skora i jest takie czerwone,jakby liszaj, za cholere nie wiem co to emotka
wiem tylko ze to nie łusczyca, ale co to moze byc?

olay ma świetny krem w tubce do skóry z podrażnieniami

cena ok. 45 - 50 zł

rewelacja - działa na wypryski i podrażnienia, likwiduje zaczerwienienia, błyskawicznie nawilża miejsca nadmiernie wysuszone
0 0

onlyrybka

#5537804 Napisano: 03.01.2013 12:15:52
kamisiek napisał(a):

wkurza mnie...bezsilność...w sylwestra po pólnocy młody gówniarz rzucił petardą w grono spokojnie stojących ludzi...mąż stracil oko..jest po ciężkiej operacji...winnego nie znaleziono..

kamisiek duży siły dla was emotka
0 0

ciasssteczko

#5537817 Napisano: 03.01.2013 12:21:33
mikki85 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

od jakiegos czasu nad brwiami luszczy mi sie skora i jest takie czerwone,jakby liszaj, za cholere nie wiem co to emotka

cena ok. 45 - 50 zł

rewelacja - działa na wypryski i podrażnienia, likwiduje zaczerwienienia, błyskawicznie nawilża miejsca nadmiernie wysuszone

o ten? http://www.olay.p.../-?pid=5000174960785
myślałam nad zakupem, ale w necie są różne opinie
0 0

Gość: kamisiek

#5537818 Napisano: 03.01.2013 12:22:37
dziekuję wszystkim za slowa otuchy..nagłosnilismy sprawe w mediach, policja tez podała komunikat że szuka swiadków..
0 0

Gość: koza.k90

#5537820 Napisano: 03.01.2013 12:24:50
ilonar2301 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się, bo okazało się,że bon z Wiosny pachnącej był ważny tylko do 31 grudnia 2012 roku,a ktoś z forum twierdził,że do marca 2013 emotka

nie żartujesz ?

niestety nie

http://www.mixele...na,karty_podarunkowe

Użytkownik Karty Podarunkowej Mix Electronics jest zobowiązany do poinformowania kolejnego użytkownika, któremu przekazuje Kartę, informacji, że Karta: może być zrealizowana wyłącznie w sklepach Mix Electronics, nie podlega wymianie na środki pieniężne; oraz posiada termin ważności, poktórym nie może być zrealizowana.

Gdzieś czytałam, że ważne są rok od momentu ich aktywowania.

karty ważne do 27.03.2013 r.
0 0

joan

#5537822 Napisano: 03.01.2013 12:25:47
kamisiek napisał(a):

dziekuję wszystkim za slowa otuchy..nagłosnilismy sprawe w mediach, policja tez podała komunikat że szuka swiadków..

Ściskam kciuki, trzymajcie się emotka

Co do kremów -> gdy widzę, że mam całymi dniami nosić na skórze poniższe COŚ, to przepraszam, ale ja podziękuję, nie jestem królikiem w laboratorium...
Skład: Aqua, Glycerin, PPG-15 Stearyl Eyher, Dimethicone, Polymethylsilsesquioxane, Salicylic Acid, Polyacrylamide, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Panthenyl Ethyl Ether, Tocopheryl Nicotinate, Stearyl Alcohol, C13-14 Isoparaffin, Cetyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Dimethiconol, Isohexadecane, Laureth-7, Steareth-21, Parfum, Disodium EDTA, Myristyl Alcohol, Polyhydroxystearic Acid, Triethoxycaprylylsilane, Tocopherol, BHT, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylopropional, Limonene, Linalool, CI 77492, CI 77491.
0 0

Gość: hittmanka

#5537823 Napisano: 03.01.2013 12:27:11
ciasssteczko napisał(a):

mikki85 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

cena ok. 45 - 50 zł

mi się robi taki liszaj na lewej powiece czasami... ponieważ to oko i boję się smarować maściami to używam Carmexu w słoiku... jak wieczorem posmaruję to rano jest skóra zaczerwieniona ale nie liszajowata.... po 2 dniach smarowania nie ma śladu. To koszt niecałych 10 zł więc możesz spróbować a jak nie pomoże to zużyjesz na usta. emotka
0 0

Gość: mikki85

#5537824 Napisano: 03.01.2013 12:27:26
ciasssteczko napisał(a):

mikki85 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

cena ok. 45 - 50 zł

ten

kupiłam na konkurs w Superpharm i tak się sprawdził, że Soraya do kosza
0 0

#5537829 Napisano: 03.01.2013 12:29:55
ziolko napisał(a):

chochliczka napisał(a):

spokojnie, może to chwilowe podrażnienie skóryspowodowane zimnem i wejściem do ciepłego pomieszczenia?
w ub roku miałam suchą, swędzącą skórę pod oczami i na policzkach, masakra
ale przemywanie rumiankiem pomogło

U mnie to trwa juz pare miesiecy, olewalam to ,ale odkad mój D stwierdzil nawet -ze mam strasznego liszaja nad brwiami to pomyslalam ze czas z tym cos zrobic emotka
mikki85
Ja uzywam pokladow gosha dla mnie sa super rewelacyjne, ale teraz przestawilam sie na krem BB garniera do skory tlustej tez jest w miare ok.
0 0

#5537833 Napisano: 03.01.2013 12:31:00
hittmanka
dzieki sprobuje, moze pomoze emotka
0 0

kalisto1986

#5537864 Napisano: 03.01.2013 12:55:30
chochli a to nie krem garniera jest winowajcą? Odstaw go i zobaczysz, wiem bo ja też nie mogę go regularnie używać, bo zaraz mnie wysypuje.

I nie smaruj tego zwykłymi kremami, może kup sobie oilatum krem, mojemu synkowi moment po tym poprawiła się skóra, bardzo sucha od uczulenia
0 0

#5537874 Napisano: 03.01.2013 01:00:42
Kasia- zobacz o tym nie pomyslalam, faktycznie odstawie calkowicie smarowanie sie nim moze, i wyprobuje najpierw ten krem co mi hitmanka polecila,a jak nie pomoze to ten oilatum zobacze. Najpierw mialam to na jedna brwia,a teraz roznioslo mi sie nad druga,Juz myslalam, ze moze to kosmetyczka jak mi je skubala czyms mnie zarazila? nie wiem.. Najlepiej jest jak tak skora sie luszczy i zlazi to wezme ja i peelingiem tam przejade porzadnie, to pozniej na chwile mam spokoj i gladkie,ale zaraz znow wraca.
0 0

antylopia

#5537888 Napisano: 03.01.2013 01:10:25
chochliczka napisał(a):

Kasia- zobacz o tym nie pomyslalam, faktycznie odstawie calkowicie smarowanie sie nim moze, i wyprobuje najpierw ten krem co mi hitmanka polecila,a jak nie pomoze to ten oilatum zobacze. Najpierw mialam to na jedna brwia,a teraz roznioslo mi sie nad druga,Juz myslalam, ze moze to kosmetyczka jak mi je skubala czyms mnie zarazila? nie wiem.. Najlepiej jest jak tak skora sie luszczy i zlazi to wezme ja i peelingiem tam przejade porzadnie, to pozniej na chwile mam spokoj i gladkie,ale zaraz znow wraca.

nie używaj peelingu z drobinkami a enzymatycznego i nał,óż zamiast kremu na noc maseczke nawwilżającą odżywczą. Ja ostatnio się tak leczyłam i pomogło. Odstaw też toniki alkoholowe i łykaj witaminy (ja brałam multiwitamine i dodatkowo b12)
0 0

Gość: gracet

#5538002 Napisano: 03.01.2013 02:09:05
wkurza mnie zauważalny przestój w wygrywaniu
0 0

kalisto1986

#5538019 Napisano: 03.01.2013 02:19:15
antylopia napisał(a):

chochliczka napisał(a):

nie używaj peelingu z drobinkami a enzymatycznego i nał,óż zamiast kremu na noc maseczke nawwilżającą odżywczą. Ja ostatnio się tak leczyłam i pomogło. Odstaw też toniki alkoholowe i łykaj witaminy (ja brałam multiwitamine i dodatkowo b12)

o tak, pod tym peelingiem enzymatycznym podpisuje się. Ja mam teraz zwykły lirene ( nie jest drogi), a bardzo fajny
0 0

Gość: hittmanka

#5538021 Napisano: 03.01.2013 02:20:24
kalisto1986 napisał(a):

chochli a to nie krem garniera jest winowajcą? Odstaw go i zobaczysz, wiem bo ja też nie mogę go regularnie używać, bo zaraz mnie wysypuje.

I nie smaruj tego zwykłymi kremami, może kup sobie oilatum krem, mojemu synkowi moment po tym poprawiła się skóra, bardzo sucha od uczulenia

ha... ha... ha... ja też go używałam i chyba nawet w tym czasie miałam ten liszaj... teraz mam BB z Maybeline i liszaja też już jakiś czas nie miałam... qrcze to mogło być od tego. emotka
0 0