Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
Gość: koza.k90
to się im kilka razy powtarza jak mantre, że jak są niepoważni, to przenosi się nr do innej sieci
i sprawa od ręki załatwiona
nawet za rozmowę z *100 tylko 1,50 zł mi skasowali
barszcz
Postów 2199
Data rejestracji 22.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ponad 40 minut próbowałam się dodzwońić na rejon,żeby ustalić wizytę na ....środę!
Moje wyniki leżą już dwa tygodnie i czekają na lekarza,buuu
ankasss
Postów 1231
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Akurat wszystko się zaczęło układać. Miałam fajną, dobrze płatną pracę, spoko szefa i dostałam awans. I w jednej chwili wszystko się spieprzyło.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
slonecznik1309
Postów 3961
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak samo niby w trzech pozostałych zgłoszeniach, chodzi im o znak #
CZY ONI SĄ NORMALNI??????????
mam ochotę im wysmarować taką reklamację, że ........nie chodzi o nagrody, choc zabrali mi 4, ale o to ze robią ludzi w balona!!!!!!!!!!!
wiem w 100 % ze takiego znaku tam nie ma, bo kupuję w małym lokalnym sklepie i numer jest zwykły!
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
coraz bardziej cieszę się, że tam nie grałam...
ps. niech udowodnią Ci, że jest znak #, niech wyślą skan paragonu!!! A Ty wyślij im inny paragon z tego sklepiku i pokaż, że tego nie ma!
Ja chyba bym się w UOKIK znalazła po takich przebojach z tym konkursem... masowa skarga
nie masz ksero lub skanu paragonów ?
żeby utrzeć im nosa
ziolko
Postów 10401
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
No bo przecież można więcej nabić kabzy, prawda?
A tak byłoby 3 tyg później.
Czekam, aż po Nowym Roku będą już dekoracje na Wielkanoc
radosna
Postów 2443
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Mnie też to wkurza. Przy kasie w moim osiedlowym sklepie spożywczym leżą czekoladowe Mikołaje. I tak się dzisiaj zastanawiałam, patrząc na nich, czy oni są zeszłoroczni czy tegoroczni?
Jestem radosna jak wiosna!
wanderlust
Postów 841
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
slonecznik1309
Postów 3961
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no własnie nie...
ewentualnie fakturę
wtedy będzie pisało, że faktura XYZ do paragonu 1234
slonecznik1309
Postów 3961
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko ja wygrałam dawno temu, chyba w maju to było
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po wizycie u lekarza 4 tygodnie l4,brania sterydow i antybiotyków i zero poprawy.
Dziś dostałam skierowanie do szpitala na wycięcie małżowiny nosowej (zawsze byłam pewna,ze małżowiny jest tylko uszna
Juz zdążyłam sie wypłakać ,ale strasznie jestem zła na siebie Jutro jadę do szpitala na tomografie i ustalić termin ,:(
Gość: bruce
Mario1980, ja też mam wieczne problemy z moim układem oddechowym, a katar jest u mnie - jako że jestem uczulona totalnie na wszystko - caluteńki rok. Trzymaj się, będzie dobrze!
maria1980
Postów 2986
Data rejestracji 03.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby ,bo ze strachu robię w galoty
niezła nauczka na przyszłość, żeby na wszelki wypadek wszystkie paragony archiwizować
Gość: bruce
Tytuł: "Gratulacje! WYGRAŁEŚ!!!".
A w treści mniej-więcej tak: "Czy chciałbyś przeczytać taką wiadomość? To zarejestruj się, zgłoś udział, zagraj, otrzymuj płatne SMS-y (to - drobnym druczkiem jest), bo masz szansę....".
notta
Postów 8812
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
za każdym razem robiąc tam zakupy mam same problemy. Z doświadczenia mogę już stwierdzić że nie jest to sklep przyjazny konkursowiczom.
Dzisiejsza sytuacja:
Kupuje krem lirene i momentalnie wyłaczą się sprzęt do drukowania paragonu, druk nie chce wyjść.. stoję czekam czekam i nic pani skasowała a paragonu nie dała wiec się dopominam przychodzi pani kierownik i biegnie po sklepie się pytać co zrobić jak paragon nie wychodzi.. trwało to jakieś 20 minut i wydali mi wydruk z komputera niby potwierdzający transakcję. Jeszcze sobie go sprawdzę później czy wszystko z nim ok.. Ale to nie koniec druga transakcja 16x princessa za cenę 0,99zł więc lekko 15zł na konkurs nestle wychodzi a pani przy kasie mówi mi że wyszło 10zł z groszami.. wydawało mi się że umiem liczyć ale widocznie nie, chciałam dobrać jeszcze princess ale Pani kasjerka stwierdziła że się nie da bo zakończyła transakcje a zwrotu nie chcą przyjąć teraz.. już się tak wściekłam ale Pani kierownik też towaru przyjąć nie chciała
z tego co wiem to konsument ma prawo dokonać zakupy po cenie jaka jest przy produkcie chyba nie? Co z tego że taniej miałam policzone jak akurat zależało mi na tym by mieć 15zł na paragonie..
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
notta
Postów 8812
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
u mnie za każdy raz ten sam problem, a najlepsze że w gazetce nie ma nic napisane że princessa ma jakąś promocję więc to jest wprowadzanie w błąd..