Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładniej to quiz z odrobiną loterii (tak mi się wydaje) A W ogóle to skąd wiesz jakie nazwiska wygrywają?? Przecież wyniki nie są prezentowane nigdzie
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
r_olo
Postów 57
Data rejestracji 24.05.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to wnosi do tego co napisałem, że wciąż wygrywają ci sami? Naprawdę myślisz, że to o szybkość chodzi? Że to uczciwe wygrane? Albo jesteś strasznie naiwna albo należysz do tego grona cwaniaków...
agicho
Postów 2905
Data rejestracji 25.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
są wyniki !
https://www.visa....chi2014/winners.aspx
r_olo
Postów 57
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po lewej stronie jest zakładka Zwycięzcy.
joan
Postów 18645
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Są akcje, gdzie można wygrać jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, są akcje, gdzie jedna osoba może wygrać kilka nagród. W czym problem, bo nie rozumiem? Przecież regulamin jest jasny dla każdego uczestnika.
Nie jestem naiwna. Nie grałam w loterii Visa. Nazywając laureata "cwaniaczkiem" tylko dlatego, że on wygrał, a nie Ty, wystawiasz sobie jednoznaczną cenzurkę.
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo wczesniej nie było
luk1990
Postów 2348
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
a ja sie zastanawiam,czy pojda w koncu po rozum do glowy i zmienia formule swoich konkurssow,czy nie...to juz ktorys niewypal z rzedu....kiedys w tym kon kursie dalo sie normalnie wygrac-teraz bez kombinowania sie nie obejdzie i ja poniekad rozumiem to oburzenie-chociaz nadmienie,ze sama odpuscilam coby oszczedzic sobie niepotrzebnych nerwow
alaalex40 i luk1990
trebor1
Postów 1504
Data rejestracji 08.11.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Tu jest moja stopka, więc ostrożnie by nie nadeptać na odcisk
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
No bez jaj, to kolejka do Kaszpirowskiego?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
r_olo
Postów 57
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiedziałem, że istnieje tu stanowisko adwokata z urzędu, który broni "niewinnych", a winnych poucza na co mogą być wkurzeni, a na co nie. Nie obraź się, ale gdybym chciał słuchać "mądrych" rad to bym o nie poprosił. Napisałem co mnie wkurza (wygrywanie przez te same osoby z powodu beznadziejnego regulaminu), bo miałem do tego prawo, po to jest ten wątek. Nazwałem ich cwaniakami, bo tak uważam, to moje zdanie i nic Tobie do niego. Czegoś nie rozumiesz? Nie musisz, masz prawo nie rozumieć. To wszystko.
r_olo
Postów 57
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Formuła zdecydowanie nietrafiona
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję wszystkim, którzy publikują wyniki w temacie wyniki z FB... Gdyby nie Wy to by mi nagroda przepadła, bo zapomniałam totalnie o konku...
Gość: konkursowiczka_marnotrawna
O tak, mnie też to wkurza. Ogłaszają, potem przypominają, wołają, jakby nie mogli napisać tej pw czy oznaczyć w wiadomości...
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie! Mi się już zdażyło, że ja pisałam do takiej nieświadomej osóbki... Bo też chciałąbym by kiedyś gdy mi się uda wygrać, by ktoś mi dał jednak znać
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem o jakim kombinowaniu mówisz- ja normalnie wygralem kilka razy na rozne osoby...
Po prostu trzeba grac grac grac i miec refleks
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to chyba nie problem (bo jakoś wiele fanpagów tak robi) łączy linkiem nazwiskoze stroną FB zwycięzcy i takiej osobie wyświetla się informacja, że taka i taka firma/strona o nim wspomniała...
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a od kiedy to ambicja stała się negatywną cechą?
joan
Postów 18645
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Trudno powiedzieć. Stała się wytłumaczeniem dla niewytłumaczalnego, dla działań bez sensu, dla straty czasu i pieniędzy. Jak słyszę to słowo, od razu mi się zapala czerwona lampka i rodzi się we mnie przekonanie "Coś tu jest nie tak."
Ale możesz podać jakiś pozytywny przykład, bo w sumie widzę to jedynie ze swojej perspektywy i trudno mi samodzielnie wymyślić inną.
ace
Postów 1986
Punkty karne 0
Konkursy dodane