Wkurza mnie...

Gość: tinagoni

#6017893 Napisano: 15.05.2015 17:53:45
Wkurza mnie, że nie dostałam maila z rowerem z nivea, pewno sobie zapomnieli do mnie wysłać emotka
0 0

bethan

#6017918 Napisano: 15.05.2015 19:09:00
Mikki85, nie podoba mi się, w jaki sposób odnosisz się do osób, które z tego czy innego powodu Ci się nie podobają. Wkurza Cię, że ktoś może mieć rację. Że ktoś ma rację.
Dziewczyno, zmieniałaś nicki pierdylion razy. Tylko po co? Za każdym razem i tak słoma wychodzi w z butów. Pewnie i nie spadłaś z księżyca, ale o coś się pierdyknęłaś równo.
Jestem nawet w stanie zrozumieć poziom Twej rosnącej frustracji, gdy widzisz, że piękny kot zmiata nagrody aż miło. Ale zamiast pluć się i produkować bez sensu na prawo i lewo, zajmij się czymś pożytecznym i przestań obrażać ludzi, bo naprawdę nie jesteś nikim nadzwyczajnym. Taka sytuacja.
0 0

Gość: mikki85

#6017930 Napisano: 15.05.2015 19:38:57
bethan napisał(a):

Mikki85, nie podoba mi się, w jaki sposób odnosisz się do osób, które z tego czy innego powodu Ci się nie podobają. Wkurza Cię, że ktoś może mieć rację. Że ktoś ma rację.
Dziewczyno, zmieniałaś nicki pierdylion razy. Tylko po co? Za każdym razem i tak słoma wychodzi w z butów. Pewnie i nie spadłaś z księżyca, ale o coś się pierdyknęłaś równo.
Jestem nawet w stanie zrozumieć poziom Twej rosnącej frustracji, gdy widzisz, że piękny kot zmiata nagrody aż miło. Ale zamiast pluć się i produkować bez sensu na prawo i lewo, zajmij się czymś pożytecznym i przestań obrażać ludzi, bo naprawdę nie jesteś nikim nadzwyczajnym. Taka sytuacja.

O sobie to wszystko piszesz ?????!!!!!

Bo widać komu słoma nie tylko z butów. .. 
0 0

jaru40

#6017933 Napisano: 15.05.2015 19:41:50
Na ponad 1000 nagród  tylko  ok. 350 laureatów z Delmy.
0 0

mia

#6017941 Napisano: 15.05.2015 20:03:38
jaru40 napisał(a):

Na ponad 1000 nagród  tylko  ok. 350 laureatów z Delmy.

Super, a u mnie do tej pory jeszcze resztki Delmy w lodówce się obracają...  emotka
Wygranych zero.
0 0

Gość: ilus

#6017946 Napisano: 15.05.2015 20:29:07
Wkurza mnie, że jak klikam w link konkursu to najpierw otwiera mi jakąś stronę z reklamą i dopiero po 5 sekundach przenosi mnie na stronę konkursu (bądź czasami nie). Nie wiem o co chodzi... emotka
0 0

ziolko

#6017982 Napisano: 15.05.2015 22:00:37
emotka
staram się być bezstronna, ale jak widze, to mikki85 jak nie pasuje czyjeś zdanie to często kogoś obraża, zaś stwierdzenie "z głupim się widziałaś czy piorun w nadwątlony mózg strzelił" uważam za mocno obraźliwe. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś tak do Ciebie powiedział, czy napisał???? 
Osobiście bym się wkurzyła, gdyby ktoś do mnie z takim tekstem wyjechał, więc nie dziwię się, że tak ludzie reagują emotka

Mikki85 - apeluję o więcej kultury!!! a jeśli chcesz kogoś obrażać, to lepiej ugryź się w język, bo czasami można powiedzieć o jedno słowo za dużo, a tego już się nie cofnie. 
Swoją wypowiedź możesz skasowac, ale ślad pozostanie....

nawiasem mówiąc nie każdy ma 500 numerów telefonów i innych numerów konkursowych.
Niektórzy mają np, 2, max 3  numery, które ciągle używają i nie stać ich zwyczajnie na dziesiątki czy setki starterów i doładowywanie ich. Np. ja mam 2 stałe numery (żadnych dodatkowych) i nie uważam się za mugolkę, zaś wkurza mnie, jak agencje sprzedają nasze numery dalej
0 0

#6017987 Napisano: 15.05.2015 22:07:16
ziolko napisał(a):

emotka
staram się być bezstronna, ale jak widze, to mikki85 jak nie pasuje czyjeś zdanie to często kogoś obraża, zaś stwierdzenie "z głupim się widziałaś czy piorun w nadwątlony mózg strzelił" uważam za mocno obraźliwe. Jakbyś się czuła, gdyby ktoś tak do Ciebie powiedział, czy napisał???? 
Osobiście bym się wkurzyła, gdyby ktoś do mnie z takim tekstem wyjechał, więc nie dziwię się, że tak ludzie reagują emotka

Mikki85 - apeluję o więcej kultury!!! a jeśli chcesz kogoś obrażać, to lepiej ugryź się w język, bo czasami można powiedzieć o jedno słowo za dużo, a tego już się nie cofnie. 
Swoją wypowiedź możesz skasowac, ale ślad pozostanie....

Tyle ze ten Ktoś najpierw mnie zaczął wyzywać od... owiec, baranów i innych czterokopytnych

Więc  normalnie  puściły mi nerwy

Chyba nie chciałabyś,  żeby ktoś Cię wyzywał od baranów

Kultura  wielu osobom by się tutaj przydała. ..
0 0

#6017993 Napisano: 15.05.2015 22:17:26
Ziolko, i pokaż mi gdzie to tak "często kogoś obrażam" ???

W wyszukiwarce można znaleźć wszystkie posty danej osoby, więc nie insynuuj mi czegokolwiek
0 0

ziolko

#6017995 Napisano: 15.05.2015 22:18:46
baran to nie to samo co posiadanie "nadwątlonego mózgu", to zdecydowanie łagodniejsze określenie. Poza tym z tego co się domyślam, to pisanie o wściekłych kozach dotyczyło osoby posiadającej taki nick, która identycznie się zachowywała.

Cóż.. gdyby nie cytat to by nie było ujawnione o tym piorunie, bo oczywiście wpis został skasowany. Więc nie ma co się powoływac na wyszukiwarkę, skoro mozna edytowac i usuwać swoje wpisy
0 0

synk

#6017996 Napisano: 15.05.2015 22:19:06
a nie możecie się, szanowne panie, spierać na privie? Bo źle się czyta te wasze "wypociny"
0 0

oryginalny80

#6017998 Napisano: 15.05.2015 22:21:17
synk napisał(a):

a nie możecie się, szanowne panie, spierać na privie? Bo źle się czyta te wasze "wypociny"

Ja tam mam niezłą polewkę gdy czytam takie "dyskusje"  emotka
0 0

ziolko

#6017999 Napisano: 15.05.2015 22:22:38
wracając do tematów nieszczęsnych pokazów, od których wszystko się zaczęło... z niecierpliwością czekam na wpis kaskaderki1
Jestem ciekawa, jak można uniknąć tych męczących telefonów 
0 0

#6018000 Napisano: 15.05.2015 22:22:45
ziolko napisał(a):

baran to nie to samo co posiadanie "nadwątlonego mózgu", to zdecydowanie łagodniejsze określenie. Poza tym z tego co się domyślam, to pisanie o wściekłych kozach dotyczyło osoby posiadającej taki nick, która identycznie się zachowywała.

I Ty uważasz się za Adminke, jeżeli zamiast wyciszac konflikty, stajesz po stronie koleżanek i dolewasz oliwy do ognia ???

Wmawiasz mi jakieś "częste awantury", gdy tymczasem nie ma to pokrycia w moich postach

Nieladnie !!!!
0 0

estrelitta

#6018001 Napisano: 15.05.2015 22:23:12
Wkurza mnie brak czasu, brak weny i pasmo niepowodzeń we wszystkich możliwych sferach życia. A poza tym wkurza mnie to, że mam doła, nic mi się nie chce i nawet nie mam się komu wygadac 
0 0

Cytrusek77

#6018002 Napisano: 15.05.2015 22:23:27
nouvelle napisał(a):

Zastanawia mnie, która to z agencji, które niedawno organizowały konkurs, odsprzedała nasze dane do durnego konkursu smsowego radia VOX fm, bo i na mój, i na męża i na starter ciągle od paru dni przychodzi spam smsowy z vox fm emotka

Dzisiaj dzwoniłam do nich w tej sprawie. Kazali napisać na @  reklamacje@teleaudio.pl i napisać o co chodzi i podać nr tel.
0 0

ziolko

#6018003 Napisano: 15.05.2015 22:25:41
mikki85 napisał(a):

ziolko napisał(a):

I Ty uważasz się za Adminke, jeżeli zamiast wyciszac konflikty, stajesz po stronie koleżanek i dolewasz oliwy do ognia ???

Wmawiasz mi jakieś "częste awantury", gdy tymczasem nie ma to pokrycia w moich postach

Nieladnie !!!!

tak, uważam się za adminkę. Zaś co do postów to można wszystko edytować lub usunąć i stąd brak pokrycia.
Żeby wyciszyć konflikt to musiałabym wszystkie wpisy usunąć, ale wtedy znowu by się podniosły głosy, ze cenzura działa.
I tak źle... i tak niedobrze... 
0 0

ankasss

#6018004 Napisano: 15.05.2015 22:27:01
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie brak czasu, brak weny i pasmo niepowodzeń we wszystkich możliwych sferach życia. A poza tym wkurza mnie to, że mam doła, nic mi się nie chce i nawet nie mam się komu wygadac

mam dokładnie to samo...najchętniej zostawiłabym to wszystko i zwiała gdzieś daleko
0 0

zaczytana-pola

#6018006 Napisano: 15.05.2015 22:29:58
Wkurza mnie, że jest zimno. Maj, piękny maj, a temperatura jak w październiku emotka
0 0

#6018007 Napisano: 15.05.2015 22:32:21
ziolko napisał(a):

mikki85 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Nieladnie !!!!

tak, uważam się za adminkę. Zaś co do postów to można wszystko edytować lub usunąć i stąd brak pokrycia.
Żeby wyciszyć konflikt to musiałabym wszystkie wpisy usunąć, ale wtedy znowu by się podniosły głosy, ze cenzura działa.
I tak źle... i tak niedobrze... 

I jeszcze nie zasypano Cię milonem post screenow jak to niby ludzi obrażam ?!

Co najmniej dziwne

Racz więc przyjąć do wiadomości,  że wypowiadam się z reguły w typowo konkursowych topach MDW, DDN, Informują czy Szukam, gdzie dominują konkrety
0 0