Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6035999 Napisano: 24.06.2015 07:53:45
anialistopad napisał(a):

A mnie wkurza tablet pisze SMS-a 1 ,a ten wyśle 2-3. Co z nim zrobić?

chętnie go przyjmę emotka  
ma ktoś z face jeszcze problemy? 
0 0

slonko365

#6036133 Napisano: 24.06.2015 11:24:20
ziolko napisał(a):

mia napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie durne SMS,w stylu-"ślij życzenia Tacie lub Twój Ojciec ma Ci coś do przekazania"!Mój Tata nie żyje 10 lat i pewnie wielu odbiorców tych durnot jest w podobnej sytuacji:-((

Dokładnie!!! emotka Szkoda, że nikt tego nie przeczyta, co miałabym ochotę im odpisać, i zapewniam, że przebiłabym wiązanką każdego gostka spod kiosku z piwem!!!emotka
Edit: Przyszedł kolejny "Twój Ojciec ma ci coś do przekazania"... Zabiłabym skur*****... Właśnie niedługo wybieram się na cmentarz.emotka

poszukajcie regulaminu tych smsów (np. u mnie w linku są właściciele numerów premium) i wypiszcie się z nich 

no właśnie to samo miałam napisać - ziolko dzięki za link!
Ja notorycznie dostawałam smsy od niby-wróżki z tekstami w stylu "Uważaj! zaraz spotka Cię nieszczęście!!!" "Błagam!!! Twoi najbliżsi są w niebezpieczeństwie!!!" Noż normalny mobbing...
Pod tym linkiem od Ziółka znalazłam numer, znalazłam odpowiedzialną firmę i potem kontakt do nich, i zażądałam usunięcia mojego numeru z ich bazy. Odpisali, że numer usunęli.
0 0

asantesana

#6036189 Napisano: 24.06.2015 12:41:19
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że wszystko się pieprzy emotka
Jeszcze nie zacząłem pracy a już ją straciłem emotka Osoba, która zapewniała mnie, że zatrudni od lipca, zadzowniła, że jednak jest osoba, która może przyjść do pracy od zaraz.
A przez 3 tyg. zapewniała, że chce ze mną podjąć współprace emotka
Praca na której bardzo mi zależało, która wreszcie miała podnieść mnie na duchu, a w tej chwili tylko mnie w**rwia.
Jak myślę, że znowu mam przeszukiwać ogłoszenia, siedzieć w domu i nie robić nic to aż się we mnie gotuje, mam ochotę wybuchnąć emotka
Nawet zbliżające się wakacje na Malcie nie potrafią mi poprawić humoru, pierwszy raz w życiu wyjazd jest mi obojętny emotka
Do tego czuję się jak uschnięta bazylia, której brakuje wody, a najchętniej to schowałbym się do szafy i tam siedział emotka   emotka

Rosik, nie smutaj się! Jak kiedyś napisał mi czarnoskóry kolega: "Nie martw sie, po deszczu robie slonce" emotka
A co do szafy - schowaj się schowaj, przykład moich ulubionych "opowieści z Narnii" pokazuje, że w szafie wiele może się dziać emotka  W najgorszym wypadku możesz wymyślić hasło na konkurs, które podbije serca jury i wygrasz nagrodę życia  emotka
0 0

slonko365

#6036193 Napisano: 24.06.2015 12:45:45
asante napisał(a):

rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że wszystko się pieprzy emotka
Jeszcze nie zacząłem pracy a już ją straciłem emotka Osoba, która zapewniała mnie, że zatrudni od lipca, zadzowniła, że jednak jest osoba, która może przyjść do pracy od zaraz.
A przez 3 tyg. zapewniała, że chce ze mną podjąć współprace emotka
Praca na której bardzo mi zależało, która wreszcie miała podnieść mnie na duchu, a w tej chwili tylko mnie w**rwia.
Jak myślę, że znowu mam przeszukiwać ogłoszenia, siedzieć w domu i nie robić nic to aż się we mnie gotuje, mam ochotę wybuchnąć emotka
Nawet zbliżające się wakacje na Malcie nie potrafią mi poprawić humoru, pierwszy raz w życiu wyjazd jest mi obojętny emotka
Do tego czuję się jak uschnięta bazylia, której brakuje wody, a najchętniej to schowałbym się do szafy i tam siedział emotka   emotka

Rosik, nie smutaj się! Jak kiedyś napisał mi czarnoskóry kolega: "Nie martw sie, po deszczu robie slonce" emotka
A co do szafy - schowaj się schowaj, przykład moich ulubionych "opowieści z Narnii" pokazuje, że w szafie wiele może się dziać emotka  W najgorszym wypadku możesz wymyślić hasło na konkurs, które podbije serca jury i wygrasz nagrodę życia  emotka

Lajków tu nie ma, to wklejam to: emotka   emotka
0 0

zaczytana-pola

#6036211 Napisano: 24.06.2015 13:33:58
Wkurza mnie DHLemotka emotka Przesyłka odebrana w poniedziałek od nadawcy, a dzisiaj łaskawe info: Przesyłka dotarła do terminala DHL- doręczenie następnego dnia roboczego. Wczoraj to samo info na śledzeniu.
emotka Pogrzało ich chyba.
0 0

madzia34

#6036279 Napisano: 24.06.2015 15:28:00
ależ się wkurzyłam emotka zbieram ptk na payback -nie mialam ich az tak wiele -ale patzre dzis a ktos mi zapierdzielil 1500 ptk na doładowanie do orange(u mnie nikt w rodzinie nawet nie ma tej lini)-wczoraj by konk na ich fb i podawało sie tam numer karty-mysle ze to wtedy ktos mi zabrałemotka
0 0

anialistopad

#6036845 Napisano: 25.06.2015 17:40:48
Od wczoraj nie ma wody. Jak żyć? Mamy awarie wodociągów i całe moje miasto i okolice są pozbawione wody. Nie wiadomo czy dziś naprawia. No kurde tyle prania mam i wykąpać się nie ma jak. Już wolę bez prądu być jak bez wody
0 0

nanajka81

#6036853 Napisano: 25.06.2015 18:06:46
a mnie wkurza activia - wygralam vocher na 400 zl i... nie da sie go wykorzystac bo jest na nieprzecenione obuwie do biegania i odziez a w sklepie internetowym WSZYSTKIE rzeczy przecenione!!! Co za idiotyzm!!!
0 0

Gość: bc14

#6036857 Napisano: 25.06.2015 18:21:27
chyba jestem najwieksza cenzuraka ekonków
łomżing 0
playboy 1/10 (ostatnie losowanie)
i jak mam się tu nie wkurzyć
0 0

Gość: zwierzyniec

#6037077 Napisano: 26.06.2015 10:14:37
Inpost emotka   awizo na voucher z Nescafe, zostawiło to przebrzydłe babsko jako powiadomienie sądowe. No nie ma na nią lekarstwa, nie doręcza przesyłek, zostawia awiza i jeszcze nerwy psuje
0 0

Gość: superkonek

#6037079 Napisano: 26.06.2015 10:16:28
zwierzyniec napisał(a):

Inpost emotka   awizo na voucher z Nescafe, zostawiło to przebrzydłe babsko jako powiadomienie sądowe. No nie ma na nią lekarstwa, nie doręcza przesyłek, zostawia awiza i jeszcze nerwy psuje

U mnie podobnie, już się bałem... a tu przesyłka normalna... Choć i tak byłem w domu, więc powinna ją normalnie dostarczyć:)
0 0

benasia

#6037231 Napisano: 26.06.2015 13:46:25
paskudne muszki "przecinki" wszędzie łażą i biorą się nie wiadomo skąd  emotka
0 0

jokan

#6037278 Napisano: 26.06.2015 14:50:56
benasia napisał(a):

owocowki?

wkurza mnie moje roztargnienie konkursowe
0 0

jokan

#6037279 Napisano: 26.06.2015 14:53:08
jokan napisał(a):

benasia napisał(a):

owocowki?

oraz to, że nie umiem robić fajnych rzeczy na Jacobsie emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6037282 Napisano: 26.06.2015 14:54:34
kolejne zamachy w Tunezji emotka

i znów3 mam mase telefonów że chcą rezygnować z wakacji emotka
0 0

aurorcia

#6037283 Napisano: 26.06.2015 14:56:29
poprostuanette napisał(a):

a wcześniej byli chętni?? emotka Jestem w szoku, bo już po wcześniejszych doniesieniach to nie wybrałabym się nawet za darmoemotka
0 0

lusienka

#6037311 Napisano: 26.06.2015 15:30:45
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

benasia napisał(a):

owocowki?

A mnie to że wygrywają szklanki typu  
https://przepisyn...s/cup_133708_2_1.png
https://przepisyn...s/cup_133708_1_1.png

I pomyśleć że ja siedziałam ponad godzinę nad moimi projektami i chyba i tak nie zostana docenione,widząc gust jury  emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6037312 Napisano: 26.06.2015 15:32:01
aurorcia napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

a wcześniej byli chętni?? emotka Jestem w szoku, bo już po wcześniejszych doniesieniach to nie wybrałabym się nawet za darmoemotka

tak duzo osób mielismy na Tunezję po tym zamachuw  w muzeum emotka
0 0

jokan

#6037318 Napisano: 26.06.2015 15:43:26
lusienka napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

benasia napisał(a):

owocowki?

A mnie to że wygrywają szklanki typu  
https://przepisyn...s/cup_133708_2_1.png
https://przepisyn...s/cup_133708_1_1.png

I pomyśleć że ja siedziałam ponad godzinę nad moimi projektami i chyba i tak nie zostana docenione,widząc gust jury  emotka

ja nie przegladałam zwycieskich projektow, to nawet nie wiedzialam
ale ze maila brak, to smutek pozostaje...
0 0

edith

#6037363 Napisano: 26.06.2015 16:41:14
Wkurza mnie Activia nie potrafie rozgryżc tego konkursu emotka Bylam pewne ze teraz coś wpadnie bo mialam fajne zgloszenie...jak widac w mojej opini..czy mogę prosić o pw zwycieżcow z etapu 6 co wysłali czy zdjeciaopis filmemotka Ja już niemam pomyslu a na Activie patrzeć nie mogę emotka
0 0